jaro.slaw Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Dobry dzień ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelma Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Witajcie, mam na imię Bartek. Trafiłem tu bo zepsułem sobie lakier na szczotkach Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_s86 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Witajcie Trafiłem tu z polecenia. Dopiero będę zaczynam przygodę z kosmetyką aut. Obecnie jestem na etapie kompletowania sprzętu oraz kosmetyków. Jak pogoda pozwoli jeszcze w styczniu podrzucę pierwsze foty z zimowego mycia. Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neromax Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Cześć, mam dwa potworki do ogarnięcia. Forum dla mnie idealne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiek Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Witam wszystkich zgromadzonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Witam Wszystkich nowych kolegów i zapraszam po naklejki i ostatnie sztuki kalendarzy forumowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STARRAD Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam serdecznie Wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guzik145 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Cześć, nie jestem wielkim fachowcem od detailungu, lubie dbać o auto i tyle, ale czas zasiegnąć informacji u bardziej obeznanych w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klapek Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam Wszystkich Nie znam się na detailingu - żona zawsze mówi, że czyste auto czy moto to coś takiego co u mnie nigdy nie widziała - więc chcę to trochę zmienić (cóż podobno człowiek w pewnym wieku się zmienia Póki co to sobie poczytam trochę, a potem jak nie znajdę odpowiedzi, będzie czas na zadawanie pytań Pozdrowionka i jeszcze Wesołych po Świętach i Szampańskiej zabawy oraz Szczęśliwego Nowego Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
automatics.robotics Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Witam wszystkich forumowiczów Szczęśliwego Nowego Roku ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresidente Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Witam WsZystkich Detalowców:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montano Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Witam wszystkich jestem Łukasz i mam 32 lata. Od niedawna jestem posiadaczem zafiry taurer z 2012 i chciałbym zacząć od jej wnętrza. Trafiłem tytaj poprzez wyszukiwanie informacji o pielęgnowaniu samochodu. Mam nadzieję że znajdę tutaj pomoc forumowiczów:). I życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ayeno Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witam wszystkich miłośników Detailingu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marooo Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Hejka, jestem Marek i jestem nowy na tym forum. Witam Was wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodytc Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witam serdecznie Tomek 28 lat zajmuje sprzątanie busów , autokarów i wszystkiego co wpadnie mi w ręce:D na porum natrafiłem szukajac informacji o produkcie TORNADOR BEAST Z-017 VACUUMER ATTACHMENT i juz takimi sie tu spodobało:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas0010 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Cześć wszystkim! jak poprzednicy dopiero zaczynam przygode z detailingiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil1636 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hswg Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witam kolegów. Zaczynam naukę mycia samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halk Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Cześć- witam wszystkich. Mam na imię Dawid, pochodzę z okolic Starogardu Gdańskiego. Z racji, że u mnie w okolicy z jakimś dobrym auto SPA postanowiłem sam z tym tematem podziałać. A czytając pare tematów jestem przekonany, że tutaj znajdę odpowiedzi na wszystkie pytania. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufi75 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Witam serdzecznie .Na "kosmetyka aut" trafiłem przypadkowo,ale po zarwaniu kilku nocek na czytaniu forum, postanowiłem dołączyć do Was.Kosmetyką tapicerek samochodowych i meblowych zajmuje się 10 lat,myślę ,że będe mógł się tutaj podzielić się swoim doświadczeniem jak i sam cosik nowego przyswoje,szczególnie o środkach detalingowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychooo Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witam! Niedawno zakupiłem auto marzeń i zacząłem interesować się oraz zgłębiać tematykę detailingu. Mam nadzieję, że obecność na forum poszerzy moją wiedzę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djmatiii61 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin16 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Hallo Wszystkim , jestem z Piaseczna i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi