kulwik Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Witam wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lex450 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Witam serdecznie. Bardzo fajne forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raju Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Nareszcie pod długim czasie zebrałem sie i zarejestrowałem. Kilkadziesiąt stron i wątków juz za mną. Mam nadzieje ze zaowocują w mojej pracy nad lakierem Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Respekt Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Witam wszystkich na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DCR Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Witam, b. fajne forum .pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corbi95 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Cześć wszystkim, jakiś czas temu zakupiłem swój pierwszy samochód, teraz czas zacząć o niego dbać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexioo1 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Witam wszsytkich Teraz praca bedzie coraz lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clinic4Car Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Witamy wszystkich i Pozdrawiamy Zespól Clinic4Car Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmtszalony Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Hej Wszystkim, Mowia na mnie Ali, mam 28 lat. Mieszkam na stale w Holandii. Cale zycie pasjonuje sie motoryzacja i pielegnacja aut. Jako ze moj ojciec jest na rynku samochodowym od lat 90 to wychowany zostalem wlasnie w samochodzie W lutym 2017 planuje otworzyc Car Auto Detailing tutaj w Holandii. Planuje rowniez wprowadzic Water Paint Transfering- hydrografika. Trzymajcie kciuki zeby wszystko doszlo do skutku. Pozdrawiam serdecznie i zycze wszystkim najlepszych efektow swojej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orange Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Witam Mam na imię Krzysztof i mieszkam w Jaworznie, na forum trafiłem przez poszukiwania odkurzacza piorącego, wybór padł na georga biorąc pod uwagę bogactwo forum myślę że inne tematy też wykorzystam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilz Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 witam wszystkich, bardzo fajne forum o ogromnym zasobie przydatnych informacji pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frost Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Witajcie, pozdrowionka z miasta Łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielovsky01 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Mordeczki witam wszystkich! Młody ambitny chłopak robiący zbyt pochopnie rzeczy was wita Posiada E36 nie zgruzowiałe i całe jeździ w oryginale. Potrzeba o to zadbać! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekg4 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubel93 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Witam wszystkich miłośników pielęgnacji aut! Niedługo rozpocznę swoją przygodę z autodetailingiem, kosmetyki już wybrane, sprzęt również, więc niedługo biorę się ostro do pracy! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
livemedkarollo Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Witam wszystkich jestem Karol z Pyrzyc. Sporo czytania przedemną. Z tego co przeczytałem moje prace nad upiękrzaniem samochodu kożystając z tanich kosmetyków poszły na marne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
happyvectra Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Witam! Mam na imię Aneta, zarejestrowałam się na tym wspaniałym forum żeby dowiedzieć się czegoś na temat kosmetyków do samochodu... chcę kupić mężowi idealny prezent na święta! pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
livemedkarollo Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Witam! Mam na imię Aneta, zarejestrowałam się na tym wspaniałym forum żeby dowiedzieć się czegoś na temat kosmetyków do samochodu... chcę kupić mężowi idealny prezent na święta! pozdrawiam wszystkich! Dobra żona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristo23 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maja1elo Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Witam wszystkich na forum Dużo czytałem przeglądając rożne tematyki, następnie przechodziłem do praktyki na swoim czarnym aucie dbając o każdy szczegół. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil94 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajefasz Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Czesc, jestem muzykiem- trebaczem i bardzo duzo podrozuje grantowym Volvo s60. Trafilem tu po dlugiej lekturze interesujacych mnie watkow i spedzeniu na doczyszczaniu auta kilku tygodni (niekonczaca sie historia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_kylos Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 witam wszystkich, od dawna przeglądam Wasze forum, ale przyszla pora na rejestracje ponieważ juz kilka razy chciałem się wtrącic do dyskusji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
careffekt Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów . Dodane po 27 sekundach: Witam serdecznie wszystkich forumowiczów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgass Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Hej.. Jestem Olga i potrzebuje waszej pomocy. Mąż uwielbia wszystko co może ulepszyć jego auto i nadchodzą jego urodziny a ja się na tym nie znam. Czy ktoś pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi