CarDetail Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 To my tez witamy serdecznie W końcu czas na oficjalne konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas1002 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolorusek Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witam wszystkich użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady1990 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witam. Forum polecone przez kolegę, i z tego co widzę godne dalszego polecania. Robicie robotę panowie. I panie również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barca Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witam Ja również tyle się naczytałem i przyszła pora się zarejestrować. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1991 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witam wszystkich, No i zarejestrowany. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Detailing904 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Witam wszystkich gorąco ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cevu Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Witam, wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extin_pl Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Witam wszystkich forumowiczów Mam nadzieję, że dowiem się, jak prawidłowo "myć" samochód Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PepEtka Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Witam wszystkich użytkowników bardzo fajne forum BOGATE w wiedzę której potrzebuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu1111 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Witajcie Wszyscy detailingowcy mam na imię Jachu jestem z okolic Bydgoszczy i mam świra na punkcie czystego auta - to moje hobby. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilek1424 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Witam mam nadzieje że dowiem się tu ciekawych rzeczy pozdrawiam Kamil z Piaseczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Cześć wszystkim, mam na imię Łukasz i mieszkam w Irlandii. Cały czas czytam forum i dowiaduję się nowych rzeczy za co wszystkim udzielającym się dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan20 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Witam Wszystkich forumowiczów! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1990 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Witam wszystkich forumowiczów, Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielon88 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Witam, Chciałbym wszystkich serdecznie pozdrowić i przywitać Pozdrawiam, Adrian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Witam, wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goodpl Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Dzień dobry, cześć i czołem Jestem wesoły Marek i pracuje na myjni ręcznej z detalingowym podejściem Z chęcią się douczę i podzielę własnym doświadczeniem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gadaka Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Witam wszystkich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_Cuma Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Witam wszystkich bardzo serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Witam, wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Witam wszystkich użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AUTO-MATI Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Witam wszytkich. Liczę na wspólne rozwijanie pasji i wymianę doświadczeń Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flecik02 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Witam mam nadzieje ze wspólnie znajdziemy lekarstwo na problemy naszych uzytkowników jak i gości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_99 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Witam wszystkich, w pielęgnacji aut siedzę już od dłuższego czasu a na dniach zaczynam oswajanie z polerowaniem lakierów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi