azluca Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Witam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek19867 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Witam wszystkich i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichSzat Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Cześć i czołem! Na Wasze forum skierował mnie mój kolega vaxh. Już sporo się naczytałem i mam nadzieję, że będę również ja mógł się czymś z Wami podzielić Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol007 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Będzin Wita - może kiedyś będę miał przyjemność wykonywać taką pracę zawodowo... aktualnie tyko plany. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tequil Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Siema Ziomeczki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartiniRacing Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Witajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajkos10 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Siemanko , jestem Piotrek Pozdrawiam wszystkich i ciesze sie , ze trafilem na taką kopalnię wiedzy jak pielegnowac auto ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Witam wszystkich Nazywam się Krzysiek i od jakiegoś roku bawię się w kosmetykę, idzie różnie raz lepiej raz gorzej. W swojej "kosmetyczce" na chwile obecną nie mam zbyt wiele, mam nadzieje ze forum pomoże mi się zdecydować na konkretne produkty Mam w planach nauczyć się na własnym aucie robić korektę lakieru, mam nadzieje ze na tym forum dowiem się jak wykonać to poprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzehoo13 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Cześć, witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skodziarz Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Hej wszystkim maniakom czyszczenia, pielęgnowania, dopieszczania swojego auta!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rossi78 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Czołem kumotrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane-cat-pose Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Witam wszystkich na forum. Noszę się z zamiarem umycia i nawoskowania swojego C3 Picasso, stąd moja obecność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krauz Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Cześć . Witam serdecznie. Jestem Krystian, mam 24 lata i jeżdżę Oplem Astrą 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajabko Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewek Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Witam wszystkich kolegów i koleżanki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO81 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Witam serdecznie wszystkich entuzjastów detailingu !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik5 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Powitać gorąco W tuningu siedzę juz ładnych pare lat, zlotow jako uczestnik odwiedzonych setki...po etapie gwintów, naciagów i unikatowych detali do auta czas zgłębić sie dobrze w tajniki idealnego stanu lakieru, stad moje przenosiny z markowego forum na forum czysciochoznawcow Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azgorath Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0rvette Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Witam! Kosmetyka aut to forum które czytam od jakiegoś czasu. Postanowiłem się zarejestrować by móc jeszcze lepiej czerpać wiedzę i w jakimś stopniu nią się dzielić. Pozdro.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krix128 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrshine.pl Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Witamy wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denu Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Witam całe forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadom Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Witam wszystkich, uwielbiam dbać o swoje samochody. Sądzę, że się dogadamy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadi92 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi