Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć i czołem!

Na Wasze forum skierował mnie mój kolega vaxh.

Już sporo się naczytałem i mam nadzieję, że będę również ja mógł się czymś z Wami podzielić :)

Pozdrawiam! :)

Opublikowano

Będzin Wita - może kiedyś będę miał przyjemność wykonywać taką pracę zawodowo... aktualnie tyko plany.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich :)

Nazywam się Krzysiek i od jakiegoś roku bawię się w kosmetykę, idzie różnie raz lepiej raz gorzej. W swojej "kosmetyczce" na chwile obecną nie mam zbyt wiele, mam nadzieje ze forum pomoże mi się zdecydować na konkretne produkty :)

Mam w planach nauczyć się na własnym aucie robić korektę lakieru, mam nadzieje ze na tym forum dowiem się jak wykonać to poprawnie :)

Opublikowano

Powitać gorąco ;) W tuningu siedzę juz ładnych pare lat, zlotow jako uczestnik odwiedzonych setki...po etapie gwintów, naciagów i unikatowych detali do auta czas zgłębić sie dobrze w tajniki idealnego stanu lakieru, stad moje przenosiny z markowego forum na forum czysciochoznawcow ;)

Pozdrawiam Michał

Opublikowano

Witam!

Kosmetyka aut to forum które czytam od jakiegoś czasu. Postanowiłem się zarejestrować by móc jeszcze lepiej czerpać wiedzę i w jakimś stopniu nią się dzielić.

Pozdro.!