Szymek1 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Witam wszystkich czyścioszków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramich Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops144 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Witam Wszystkich chochlujących Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawids42 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Witam wszystkich! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomjun Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Witam wszystkich. Jestem samoukiem i od paru miesięcy wgłębiam się w temat detailingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysi3k Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 siema wszystkim powoli wchodze w detaling choc to nie takie łatwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter30 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Witam Wszystkich Zagłębiam się na forum już od kilku miesięcy. Pierwsze zakupy w tym sezonie już zrobione i jestem bardzo zadowolony jednak w czasie pierwszych prac pojawiły się pytania i czas było się zarejestrować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAQnio Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Witam wszystkich na forum. Od jakiś dwóch lat amatorsko zajmuje się car detailingiem. Testuje różne preparaty (woski, szampony, preparaty do felg, kokpitu, szyb itd) pod kątem ich skuteczności, jakości, sposobu nakładania tak by każdy przeciętny użytkownik mógł bez problemu wybrać coś dla siebie. Każda opinia i opis produktu jest obiektywny pod kątem zwykłego użytkownika, a nie profesjonalnego detailera. Mam nadzieje, że moje wypowiedzi pomogą na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorgi Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Witam wszystkich właśnie mam zamiar zacząć swoją przygodę z, nazwijmy to, detalingiem i postanowiłem założyć tu konto. Słyszałem że to forum jest kopalnią wiedzy, więc liczę że się tu odnajdę oraz że starczy wam cierpliwości w odpowiedzi na moje pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byGucio Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Witam, zaczęło się od chęci zabezpieczenia powierzchni lakieru aktualne zbiory od września Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galamar Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Cześć wszystkim. Temat dla mnie nowy. Liczę, że znajdę tu insirację do nowego zajęcia. Pozdrowienia dla forumowiczów i forumowiczek =0) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel86 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotkar Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Cześć wszystkim. Zamierzam konkretniej zabrać się za zabezpieczenie lakieru mojego auta - stąd moja obecność. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Witam Wszystkich. Zalogowałem się na forum ponieważ od dłuższego czasu byłem tutaj gościem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_kno Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 witam, wszystkich miłośników czystych, pachnących i świecących samochodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Planeta58 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Witam na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek.sk Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Witam wszystkich, Zalogowałem się, ponieważ chciałbym dowiedzieć się ciekawych rzeczy na temat kosmetyki samochodowej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozdziu23 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Witam , od ponad pół roku interesuje sie car detailingem, zaczeło sie na chęci zabezpieczenia lakieru czymś lepszym niż środkami k2 , a skończyło na znalezieniu tego oto forum i pełnej szafy kosmetyków, obecnie każdą wolną chwile spędzam z samochodem dopieszczajac go w każdym detalu, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inka26 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Witam wszystkich, Mam nadzieję że dowiem się tutaj jak prawidłowo pielęgnować auto. Niedawno zakupiłam samochód i szczerze mówiąc nie bardzo wiem jak o niego dbać od strony kosmetycznej.czym czyścić itp. Liczę na waszą pomoc. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prenrzyk Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Witam wszystkich Nowe auto to trzeba dbać odpowiednio ) Do roboty ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LENAR6666 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin1992 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Witam Wszystkich Niedawno kupiłem samochód, a od pewnego czasu zacząłem się interesować procesem detailingu. Mam nadzieję, że dzięki Waszemu doświadczeniu zdobędę cenną wiedzę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dannyy88 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Witam Wszystkich!! Mam nadzieje ze rownież bede mogl z Wami podzielić sie doświadczeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattyb Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Witam Witam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NOMAD Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi