pucek007 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Witam, Tomek się kłania, mam audi a5 w kolorze kibla (biały:P) i chciałbym co nie co się dowiedzieć jak dopieścić perłę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modsiakk Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Siemka, nazywam sie Karol i zaczynam moja przygodę z polerowaniem auta. Posiadam e39 528i w benzynce silnik 2.8 tiptronic. Licze na pomoc doswiadczonych uzytkownikow i wsprawcie. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lagarto Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Witam, jestem Grzesiek. Czytam forum od dwóch miesięcy i coraz szerzej otwierają mi się oczy na temat pielęgnacji samochodu. Niestety kieszeń też się coraz szerzej otwiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszi1988 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Witam, jestem Michał. Za sprawą znajomych odrobinę liznąłem temat, ale jak to ja - muszę wyczerpać wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztofK. Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Witam! Całkiem nowy i nieświadomy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiakejra Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Witam. Jestem nowym użytkownikiem pragnę zgłębiać wiedzę w tematyce dbania o auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoczku Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Witam, jestem Patryk i planuję zacząć dbać o swoje maleństwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robla Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Witam i wszystkich pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mireq Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Witam sie po dlugiej przerwie na nowym forum Dawno mnie nie bylo..... Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prestige Garage Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Witamy wszystkich maniaków detailingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavarok Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Witam wszystkich!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzechowy Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Witam wszystkich! Przeglądam forum od dawna i najwyższa pora by założyć konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter7410 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Witam wszystkich jestem nowy w temacie, kosmetyka to jest to co mnie interesuje najbardziej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal123 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Hej. Detailing to mój sposób na idealny relaks. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rune Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Czesc wszystkim Mam na imie Kamil. W wolnych chwilach doksztalcam sie w detailingu i testuje swoje umiejetnosci na autach z domu. Mam nadzieje, ze znajde wszystkie informacje od a do Z, ktore mnie interesuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jańcio Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Hej. Witam. Zarejestrowałem się na forum bo ma Hondę Accord ..... czarną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radko Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Witam i pozdrawiam wszystkich zarażonych chorobą błyszczącego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasaudiA3 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Witam ! Szukając więcej wiedzy żeby upiększyć swoje oczko w głowie jakim jest audi a3, sięgnąłem do Was ! Jeszcze raz witam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sata Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Witam wszystkich i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozioOwski Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Cześć. Jestem tutaj nowy i chciałem się przywitać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MsMajor Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Witam wszystkich w tej kopalni wiedzy poruszam się w zach-pom i czasem wlkp, uwielbiam kropelkowanie na aucie, czy to już choroba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darreck Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 witam wszystkich pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedevip Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Cześć Mam na imię Tomek, ksywa TEDEVIP jestem z kujawsko-pomorskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieskazitelny Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Cześć, po pierwsze pozdrawiam wszystkich, a po drugie mam nadzieję, że dzięki wiedzy innych użytkowników sam wiele się nauczę na temat kosmetyki aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi