ascyk36 Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Cześć. Jestem Kamil czasami lubie coś prywatnie podziałać przy moim autku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarecki.100 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Witam wszystkich forumowiczów. Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.k. Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Cześć wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopeusz Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Cześć, chciałem się czegoś więcej dowiedzieć o kosmetyce aut, więc jestem tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzi Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heyakk Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelonip Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Siemanko Marcel - czarne Toledo II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_g60 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Witam wszystkich. W rodzinie 4 samochody z różnymi rodzajami lakieru w różnym stanie mam nadzieję, że dowiem się jak pomóc im przywrócić dawny blask. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martynaa0123 Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Witam wszystkich forumowiczów Nazywam się Martyna, przybywam w celu zgłębiania wiedzy na temat pielęgnacji mojego autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sredniaq Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Witam Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa1061 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Witam wszystkich użytkowników forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldik Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Cześć jestem Janek od 10 lat naprawiam pralke A tak powaznie od 10 lat mam małą myjnie i przechodzę powoli strikte na autodetailing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykBmw95 Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Siemanko mam nadzieje ze dzięki waszej pomocy auta będą się błyszczeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuneff Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Witam Nazywam sie Tomek i mam ochotę bardziej profesjonalnie zając sie picowaniem mojej furki;) lubie przy niej spędzac czas i mam nadzieje, że dostane od Was kilka cennych wskazówek:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donik Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karel Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Cześć. Jestem Karol i chcialbym z pomocą forum nauczyć sie dbania o nadwozie mojego samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinBest Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Cześć wszystkim. do tej pory pucowałem swój samochód (w wolnych chwilach sam) i motocykl (zawsze sam) i tak mi się spodobało, że chyba będzie to moje zajęcie na dłużej ale już zawodowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragox25xev Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Siema jestem Przemo mam bzika na punkcie swojego autka,zapisalem sie do tego forum gdyz chce poznac tajiki auto detalingu by lakier mojej Viki byl nienaganny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c-7 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Witam wszystkich jestem Marcin. Zapisałem się do forum, żeby praca nad wyglądem mojego aute była bardziej przyjemna i efektywniejsza. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syyu93 Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Cześć mam na imię Krzysiek. Na forum jestem już od roku jednak dopiero teraz na poważnie zacznę się zajmować detailingiem i będę potrzebować Waszych porad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knur Ludojad Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Witam, mam na imie Łukasz, chętnie przeczytam waszych rad na temat kosmetyki samochodowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianZ Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Cześć. Jestem Adrian, przeglądam forum od jakiegoś czasu i im bardziej się zagłębiam, tym więcej pytań się nasuwa... toteż postanowiłem się zarejestrować. Planuję jeszcze przed zimą zabezpieczyć swoje autko i liczę na Waszą pomoc merytoryczną. Dodam że nigdy wcześniej nie robiłem tak gruntownych prac na lakierze jak np. glinkowanie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sohu Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Witam wszystkich... mam na imię Mateusz i jestem wielkim fanem detailingu i chętnie dowiem się jak najwięcej na ten temat od profesjonalistów pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xnolb Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Witam, mam na imie Łukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Planeta58 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Witam Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi