Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. W rodzinie 4 samochody z różnymi rodzajami lakieru w różnym stanie mam nadzieję, że dowiem się jak pomóc im przywrócić dawny blask. :ad:

Opublikowano

Cześć jestem Janek od 10 lat naprawiam pralke :D

A tak powaznie od 10 lat mam małą myjnie i przechodzę powoli strikte na autodetailing ;)

Opublikowano

Witam

Nazywam sie Tomek i mam ochotę bardziej profesjonalnie zając sie picowaniem mojej furki;) lubie przy niej spędzac czas i mam nadzieje, że dostane od Was kilka cennych wskazówek:P

Opublikowano

Cześć wszystkim. do tej pory pucowałem swój samochód (w wolnych chwilach sam) i motocykl (zawsze sam) i tak mi się spodobało, że chyba będzie to moje zajęcie na dłużej ale już zawodowo :)

Opublikowano

Siema jestem Przemo mam bzika na punkcie swojego autka,zapisalem sie do tego forum gdyz chce poznac tajiki auto detalingu by lakier mojej Viki byl nienaganny:)

Opublikowano

Witam wszystkich jestem Marcin.

Zapisałem się do forum, żeby praca nad wyglądem mojego aute była bardziej przyjemna i efektywniejsza.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Cześć mam na imię Krzysiek. Na forum jestem już od roku jednak dopiero teraz na poważnie zacznę się zajmować detailingiem i będę potrzebować Waszych porad :)

Opublikowano

Cześć. Jestem Adrian, przeglądam forum od jakiegoś czasu i im bardziej się zagłębiam, tym więcej pytań się nasuwa... toteż postanowiłem się zarejestrować. Planuję jeszcze przed zimą zabezpieczyć swoje autko i liczę na Waszą pomoc merytoryczną. Dodam że nigdy wcześniej nie robiłem tak gruntownych prac na lakierze jak np. glinkowanie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!

Opublikowano

Witam wszystkich... mam na imię Mateusz i jestem wielkim fanem detailingu i chętnie dowiem się jak najwięcej na ten temat od profesjonalistów :) pozdrawiam