robert922a Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Cześć wszystkim Jestem posiadaczem zielonego toledo 1L 98r i chciałbym z waszą pomocą dopieścić troche lakierek bo jest w marnym stanie. Pozdrowionka i liczę na pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hansio Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Witam na forum jestem od roku, wygasło konto i musiałem założyć nowe wiec niedługo podzielę się pracami:) Podziękowania dla Justyny bo od jej postu z seatem wciągnąłem się w forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROPER Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Cześć, w końcu się zarejestrowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willaq Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Cześć wszystkim ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sareks Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Witam serdecznie forumowiczów ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuric Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob_pl Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Jak powitać to powitać. Czas zacząć zabawę. Miło mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggae Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Siemanko, świeży jestem, ccałkowity świeżak i widże, że to nie jest taka całkiem prosta sprawa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redial Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzyjacielTwojejMamy Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Siema jestem posiadaczem Tarpana i poprzez to forum chcę się nauczyć jak dodać mu blasku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noxi Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Witam wszystkich! Ujmę to dokładnie jak niektórzy wcześniej - świeżak jestem i zamierzam poznać chociażby minimum niezbędne do mycia mojego woła roboczego jakim jest Golfina w granatowym kolorze bardzo zniszczonego lakieru:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antoni1961 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Serdecznie witam wszystkich fanów motoryzacji.Szerokości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara_nh Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryspin213 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Czołem Panowie I Panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meriva Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Witam wszystkich użytkowników forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldstarsgarage Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Witam all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulisses34 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Witam Wszystkich Cieszę się, że powstało takie forum. Będę mógł się uczyć od Najlepszych.. jak zadbać o moją Czarną Perłę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArielO Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulik Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 witam -- 3 czerwca 2015, 19:40 -- witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audi Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano85 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matix19 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiekk20 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o.marcin Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati12587 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Witam wszystkich Co prawda nie posiadam auta, lecz mam bzika na punkcie czystości swojego motocykla Myślę że wiele fajnych i ciekawych rzeczy wpadnie mi do głowy, właśnie dzięki temu forum Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego chlapania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi