robert922a Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 Cześć wszystkim Jestem posiadaczem zielonego toledo 1L 98r i chciałbym z waszą pomocą dopieścić troche lakierek bo jest w marnym stanie. Pozdrowionka i liczę na pomoc.
hansio Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2015 Witam na forum jestem od roku, wygasło konto i musiałem założyć nowe wiec niedługo podzielę się pracami:) Podziękowania dla Justyny bo od jej postu z seatem wciągnąłem się w forum
Bob_pl Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2015 Jak powitać to powitać. Czas zacząć zabawę. Miło mi.
Reggae Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2015 Siemanko, świeży jestem, ccałkowity świeżak i widże, że to nie jest taka całkiem prosta sprawa...
PrzyjacielTwojejMamy Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2015 Siema jestem posiadaczem Tarpana i poprzez to forum chcę się nauczyć jak dodać mu blasku.
Noxi Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2015 Witam wszystkich! Ujmę to dokładnie jak niektórzy wcześniej - świeżak jestem i zamierzam poznać chociażby minimum niezbędne do mycia mojego woła roboczego jakim jest Golfina w granatowym kolorze bardzo zniszczonego lakieru:) Pozdrawiam
Antoni1961 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2015 Serdecznie witam wszystkich fanów motoryzacji.Szerokości.
Meriva Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2015 Witam wszystkich użytkowników forum.
Ulisses34 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2015 Witam Wszystkich Cieszę się, że powstało takie forum. Będę mógł się uczyć od Najlepszych.. jak zadbać o moją Czarną Perłę Pozdrawiam
sulik Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2015 witam -- 3 czerwca 2015, 19:40 -- witam
Mati12587 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 Witam wszystkich Co prawda nie posiadam auta, lecz mam bzika na punkcie czystości swojego motocykla Myślę że wiele fajnych i ciekawych rzeczy wpadnie mi do głowy, właśnie dzięki temu forum Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego chlapania
Rekomendowane odpowiedzi