MattO Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal22michal Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 witam wszystkich ! mam nadzieję, że tu odnajdę pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozef Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Dzień dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneLastRide Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Cześć Trafiłem na to forum, ponieważ kupiłem niedawno swoje pierwsze auto. Jako wielki maniak motoryzacji, poświęcam swojemu autu wiele czasu. Jest to auto używane, więc co nie jest dziwne ma trochę rys, lakier jest nieco zmęczony, więc postanowiłem poświęcić trochę czasu i dla niego Nie chcę zrobić byle czego pastą turbo z tesco, więc zacząłem szukać w internecie. I stwierdziłem, że mogę albo oddać auto do firmy, która się tym zajmie, albo w podobnym koszcie kupić sprzęt i kosmetyki i nauczyć się samemu robić, a kolejne zabiegi będą tańsze i coraz lepsze (nie mówię tutaj o najtańszych firmach - zazwyczaj tanie nie znaczy dobre). I tak właśnie trafiłem na to forum. Mam nadzieję, że dowiem się tutaj wielu nowych, ciekawych rzeczy, może poznam kogoś a w przyszłości może nawet komuś pomogę jak już moja wiedza będzie większa Nie przedłużając, witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tome_waw Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jones Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuki Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Witam Serdecznie mam nadzieje, że mojemałe doświadczenie z detailingiem będę mógł poszerzyć swoje umiejętności i znaleść odpowiedzi i liczyćna pomoc w problematycznych sprawach . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdul85 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Witam. Na forum jestem od dawna, do tej pory anonimowo. Teraz postanowiłem wyjść z ukrycia:) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo75 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matteo1309 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Cześć Wszystkim. Jestem z Rzeszowa i od jakiegoś czasu przeglądam forum, już jakiś zestaw sensowny jest, także auto będzie pucowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz17209 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkside Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watch Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurand Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Witam wszystkich. Dopiero zaczynam przygodę z detailingiem. To forum to strzał w dziesiątkę dla mnie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucent Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redmoneta Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Witam wszystkich użytkowników. Mam nadzieje, że pomożecie mi zgłębić wiedze na temat auto detalingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockbottom Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamq Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Witam Wszystkich A wiec tak zaraziłem się od was Będę szukać porad. Ale z czasem może i ja pomogę Narazi mogę pomóc z tematem Turbosprężarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi233 Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Witam i cieszę się że jestem na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matmixmixmixmix Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz_czechy Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojol Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Witam, konto na forum posiadam już długo jednak w końcu mam zamiar zacząć się udzielać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian.bucior Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Witam wszystkich serdecznie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jorgus7 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 witam, Od ok 2 lat posiadam takie autko i chcialem je nieco odpicować stąd to forum http://leonclub.pl/forum/viewtopic.php? ... 09#p549466 Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi