natalka2288 Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Cześć wszystkim, Od dłuższego czasu "studiuje" forum. Hobbystycznie zajmuję się dopieszczaniem aut swoich, rodziny i przyjaciół. Zdecydowałam się zarejestrować, bo im więcej wiem tym więcej pytań też pojawia się w mojej głowie i chciałabym poznać opinie Wasze na różne tematy, sama w miarę możliwość chętnie też pomogę, doradzę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jason1 Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Witam wszystkich . To forum to niezła kopalnia wiedzy. Dopiero co zaczynam przygodę z pielęgnacją lakieru i mam nadzieje że wzbogacę się się tutaj o nowe doświadczenie i informacje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shine Design Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Witam wszystkich serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
praddie Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Witam i pozdrawiam! ...mam nadzieję, że się czegoś nauczę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caleczka Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Witam,mam na imię Dominik. Pracowałem w firmie detailingowej 3 miesiące i dalej chciałbym się w tym rozwijać,więc studiuje forum dłubiąc w swoim aucie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdzymek93 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Witam Serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King Midas Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Witam Wszystkich serdecznie. Zagladam na forum od jakiegos czasu i postanowilem ze sie zarejestruje i z checia posledze to co sie dzieje w swiecie detailingu Pozdrwaiam Arek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewSC Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Witam wszystkich forumowiczów, Przybyłem by dzielić i poszerzać wiedzę, forum czytałem regularnie ale jakoś nigdy nie było "okazji" by się zarejestrować w świecie detailingu od jakiś 3-4 latach, pomału coś działamy z własnym studiem detailingowym Pozdrowienia dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio2000 Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Witam Jako "świeżak" w dziedzinie detailing'u mam nadzieję zdobyć na tym własnie forum wiedzę od bardziej doświadczonych kolegów Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss777 Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 witam jestem nowym użytkownikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lezz Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Witam Na forum trafiłem w celu znalezienia nurtujących mnie pytań. Dziś stałem się posiadaczem nowego karchera K5 i muszę sobie znaleźć na tym forum odpowiedź czy karcher jest bezpieczny dla lakieru i wosku. Nie chciałbym sobie karcherem porysować ładnego lakieru i usunąć z niego wosku. Jeśli nie znajdę odpowiedzi to będę zdany na waszą łaskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercManiak Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Witam wszystkich mam na imie Damian pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez324 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voytek Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Witam Wszystkich Na forum zaglądam od jakiegoś czasu, chciałem się amatorsko zająć swoimi autkami więc jestem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artgri Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów,jestem nowy więc mam nadzieję na waszą pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVel Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Hej, przeglądam to forum już od jakiegoś czasu. Przyszedł czas, aby się zarejestrować i zacząć udzielać. Liczę także na pomoc bardziej doświadczonych w detailingu forumowiczów. Tak więc, witam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
456olaf Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Cześć Przeglądam forum od ładnych paru miesięcy. przyszedł czas żeby zacząć tutaj działać! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzumymw Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panrufus Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Dzień dobry, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwan67 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Witam serdecznie Czas zacząć dbać o swoje nowe auto. Póki co czytam forum oraz kompletuje sprzęt i środki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafkan Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiE_MiA Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Siema wszystkim jestem Krystian jeżdżę na codzień Leonem 1M w kolorze czarnej perły chciałem troszkę utrzymać w dobrej kondycji lakier i mam nadzieję że pomożecie mi w tym. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gredon Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi