Czarny1 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrado09 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Witam wszystkich użytkowników forum Pozdrawiam. Konrad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rules122 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Witam wszystkich mam na imie Karol i od jakiegoś czasu próbuje zadbać o mojego plastika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin91 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Cześć, Marcin z Lublina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musialovsky Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Witajcie! Mam na imię Kamil, jestem z Krakowa i mam 16 lat (tak, 16!) Od małego kochałem mycie samochodów. Jednak kilka lat temu, gdy odkryłem detailing, zrozumiałem, że tak naprawdę to co zawsze robiłem z ojcem to było zwyczajne "przemycie" samochodu. Do rejestracji na forum i poczynienia kroków w kierunku detailingu zmotywowała mnie rozmowa z pracownikiem firmy detailingowej podczas Poznań Motor Show 2015. Przeglądam Wasze forum, YT i wszystko co możliwe aby pogłębiać teorię na ten temat. Mam nadzieję, że uda mi się poznać praktyczną część detailingu w jak najbliższym czasie Chyba jeden z najdłuższych wstępów, wybaczcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haidi Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Siema i pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekpe Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Cześć wszystkim. Mam nadzieję, że na tym forum znajdę odpowiedzi na nurtujące mnie pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefiuu2509 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Witam wszystkich i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tOmki Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketrab1992 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Tommi:. Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Witam i zabieram się za lekturę pozdr Tommi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes41gt Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Witam wszystkich serdecznie:) Nazywam się Grzesiek i od zawsze lubiłem motoryzację, ok. roku temu kupiłem wymarzony samochód i chciałbym zająć się nim jak należy Dlatego też dołączam do tak szacownego grona Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
longer Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Witam wszystkich forumowiczów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster87 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Cześć jestem Marcin, z Krosna Odrzańskiego od zawsze z motoryzacją za pan brat, mam zamiar zająć się detailingiem zaczynajać od swojego auta Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz SLK 350 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników Mam nadzieję, że dowiem się tutaj jak doprowadzić moje auto do perfekcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid.stocki91 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario3103 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Witam! Wpadlem na Wasza stronke calkiem przypadkiem.Od tamtej pory przegladam ja dziennie.Pelny szacun Panowie za to co robicie i jak to robicie.Pozdrawiam Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnnybravo Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Dzień Dobry Czytam, myślę, kompletuję .... wiedza na forum poniewiera.. Pozdr Radek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaPitek Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Witam wszystkich Auto Maniaków Tak sobie tu wpadłem, żeby poczytać jak trochę lepiej umyć auto ale widzę, że Autodetailing to nie są trzy instrukcje na krzyż, ale cały Uniwersytet Przyznam, że ilość wiedzy na forum trochę mnie przytłoczyła. Chyba muszę zostac tu na dłużej. Pozdrawiam Wszystkich, Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi919 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Witam i zarazem pozdrawiam wszystkich maniaków lśniących zabawek Waldek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8_-Misiek-_8 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Witam! Jestem Michał Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajty Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Witam, bardzo jestem ciekaw wszystkich Waszych doświadczeń, zaczynam lekturę, z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiurban Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Witam! Jestem Michał, forum czytam od jakiegos czasu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyt Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Witam fanów czystego auta i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwar Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi