mariusz1a Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 witajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrisAGC Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Krzysiek, jeżdżę i dbam jak umiem o swoją Astrę G w sedanie. Chciałbym zgłębić swoją wiedzę i umiejętności czy zabiegach pielęgnacyjnych auta. Na wiosnę planuję polerkę samochodu, zastanawiam się nad jakaś powłoką, ale zobaczymy na co pozwolą finanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechotnick Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Witam i pozdrawiam wszstkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomek93 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Witam wszystkich. Mam na imie Tomek i pragne zaczerpnąć od was wiedzy i umiejętności w autodetailingu. Mam pare pytan i oczekuje od was pomocy w kilku istotnych kwestiach Będe ćwiczył na srebrnym (nieszczęsnym kolor) Opelku. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszx26 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Witam . Mam na imię Mateusz . Mam nadzieję że, ze swoimi pytaniami dobrze trafiłem . Męczę swoją srebrną strzałę ( Corolla ), i podwyższam umiejętności Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polacek Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 witam, Mateusz, upiększam swoją vectre c gts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewczyksb Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Witam serdecznie Przeglądałem od jakiegoś czasu to forum, a teraz stałem się jego członkiem. Chciałem powiedzieć, że to świetny pomysł i fajnie to wszystko śmiga, a przede wszystkim duża baza ciekawych i przydatnych informacji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrut Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Witam, Obserwuje forum już jakiś czas, czerpiąc wiedzę i fachowe porady oraz subiektywne wnioski z testów co przekłada się na odpowiednie zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daxdj Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Witam wszystkich forumowiczów, mam nadzieję, że niebawem dzięki wam dowiem się kilku rzeczy które znacznie ułatwią mi start w przygodzie z auto detailingiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mic0 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Dzien dobry, forum odwiedzam praktycznie od czasu powstania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszard80 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paw_moc Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Witam Mam na imię Paweł. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gladzik Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Czesc! na razie czytam czytam i czytam zbieram kosmetyki i narzedzia a na wiosne planuje wystartowac z dopieszczeniem moto i autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrretzev Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Witam To forum to prawdziwa skarbnica wiedzy . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yawaw Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Witam! Nazywam się Rafał - od jakiegoś czasu interesują się szeroko pojętą kosmetyką samochodową. Te forum to kopalnia wiedzy! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek/Tolek Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Witam mam na imię Bartosz, posiadam Seata Toledo 1m i jestem zadowolony że powstało to forum bo to pozwoli mi jeszcze bardziej dopieszczać mojego pupilka ;D 25 stycznia 2015, 21:26 Witam mam na imię Bartosz, posiadam Seata Toledo 1m i jestem zadowolony że powstało to forum bo to pozwoli mi jeszcze bardziej dopieszczać mojego pupilka ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter007i Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Witam wszystkich. Liczę tu na kopalnie informacji :-) Wysłane z mojego JY-G4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmienolej Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Witam serdecznie wszystkich pasjonatów motoryzacji ! Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubo1 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Witam Mam na imię Hubert i dopiero zaczynam swoją przygodę z auto detailingiem Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszek1994 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Janusz posiadam nieco zaniedbaną AUDI A4 B8 2008r. Na wiosnę oddaję ją na polerkę. Po polerce chciałbym zacząć naprawdę dbać o lakier na moim aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldiosa Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Witam. Coś już napisałem, coś zakupiłem, a teraz się przedstawię. Mam na imię Waldek, posiadam A4 b6 1.8tq dłubniętą na 260km, teraz zamierzam zadbać o stronę wizualną. Plany - zakup polerki i wykonanie korekty. Podstawowe kosmetyki i materiały polerskie już zgromadzone. Teraz czekam tylko na lepsze temperatury na zewnątrz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosek Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Witam wszystkich, mam na imię Kamil jestem studentem i mieszkam we Wrocławiu na co dzień pracuje w firmie transportowej a w weekendy uczelnia. Od niedawna stałem się posiadaczem auta marki VW dokładnie jest to golf serii 4. I chyba jak każdy chciał bym by znakomicie się prezentował czy to dzień czy to noc ; ) Moje doświadczenie z Detalingiem jest znikome kupiłem jakąś tam polerkę z allegro dokładnie firmy power up i jakieś pasty na początek była to farecla g3. Zrobiłem mamy auto no ja byłem zadowolony ale wy na pewno byście mi wytknęli wiele błędów. Niestety zdjęć nie posiadam także nie będę ich wystawiał na wasza ocenę . Wracając do tematu mojego gofra jest to kolor LB5N i jest bardzo zaniedbany poprzedni właściciel wcale o niego nie dbał. Mam nadzieje że pomożecie mi doprowadzić lakier do stanu z fabryki a nawet by był lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamsss Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Witam Wszystkich! I'm new ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubabarth Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Witam wszystkich,interesuje się detailingiem od zawsze Przepraszam, że nie przywitałem się wcześniej.Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkk Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Czesc, Jestem jak wiekszosc piszacych w tym watku nowy pozdrawiam, Arek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi