street83 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Witam wszystkich. Od kilku dobrych lat bawię się w tuning (najpierw Seicento, teraz Bravo). Od kilku miesięcy zacząłem zgłębiać temat detalingu dlatego też zawitałem na to forum na jednym ze zlotów nabyłem kosmetyki firmy Shiny Garage i zacząłem doceniać przyjemność z mycia własnego samochodu:) teraz będę przyswajal dzięki wam wiedzę na temat odpowiedniego traktowania swojego woza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funkoval Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Witam wszystkich. W temacie KA świeży jestem i zielony jak szczypiorek na wiosnę, bakcylem zarażony przez dwóch użytkowników tego Forum. Liczę na to, że znajdę tutaj sposób na poradzenie sobie z objawami choroby - czyli chęcią utrzymania autka w jak najlepszym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlbertRS4 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzech76 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Cześć wszystkim! Mam na imię Grzegorz. Na forum zarejestrowałem się w celu zgłębienia wiedzy o pielęgnacji samochodów. Pozyskana z forum wiedza będzie mi należycie zadbać o moje auto. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzech76 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Cześć wszystkim!Mam na imię Grzegorz. Na forum zarejestrowałem się w celu zgłębienia wiedzy o pielęgnacji samochodów. Pozyskana z forum wiedza pomoże mi należycie zadbać o moje auto. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Witam, mam na imie Tomasz i jestem z lodzi a moj ulubiony napoj to Piwo Amber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoboD7 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Witam wszystkich użytkowników forum Kosmetyka Aut. Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_ASZ Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Cześć. witam wszystkich mam na imię Przemek od niedawna jestem detailerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Witam wszystkich użytkowników forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsons Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Cześć, Jestem Dawid i chcę tu zdobyć wiedzę na temat pielęgnacji swojego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fnx10 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Cześć, jestem Konrad i jestem tu aby zgłębić swoją mizerną wiedzę na temat pielęgnacji swoich aut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACS5 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Witam Wszystkich!! Mam na imię Daniel i od pewnego czasu interesuje się kosmetyka aut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszfranczak Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Witam Was. Mam na imię Mateusz. Zarejestrowałem sie tutaj bo mam hopla na punkcie czystości aut. Teraz mam Leona cupre i mam problem z jego żółtym lakierem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grexik Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Witajcie. Grzegorz, pasjonat motoryzacji. Mam bzika na punkcie czystości samochodów. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parzych Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Witam wszystkich pasjonatów i dążących do doskonałości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitek127 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Witojcieee Jestem z Częstochowy i pozdrawiam wszystkich użytkowników forum kosmetyka aut Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_Drew Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_kwl Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Witam wszystkich użytkowników Starego forum i nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dtambor Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Witam, od dłuższego czasu przeglądam to forum i dzięki niemu spróbowałem kosmetyków innych niż marketowe. Może nie jestem zapaleńcem ale mimo sporego wieku mojego auta(ponad 10 lat) dbam o nie ponadprzeciętnie i nie zamierzam się go wyzbywać Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marvin1984 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZabDom Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Cześć, mam na imie Dominik i od niedawna interesuję sie kosmetyką aut Dużo czytam - uczę się Pozdrawiam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaromaxbimmer Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Siema. Nazywam się Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grexik Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Witajcie. Grzegorz, pasjonat motoryzacji. Mam bzika na punkcie czystości samochodów. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goral Olsztyn Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Witam mam na imię Paweł i jestem pełen uznania dla założycieli takiego forum z którego można bardzo dużo się nauczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parexx Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Witam serdecznie szanownych Państwa. Jestem Marcin i sporo czytałem wiele mądrych uwag przed rejestracją ale pragnę nabyć jeszcze większą wiedzę i dołączyć do dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi