kamil88 Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabel Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pix Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzeczyszczyk Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Witam wszystkich serdecznie na forum. Mam 22 lata, od niedawna interesuję się kosmetyką samochodową, oraz myciem wszelkich powierzchni oraz tapicerek. Rozpoczynam swoją przygodę z mobilną myjnią, mam nadzieję, że się uda. Hobbystycznie zajmuję się tworzeniem grafiki rastrowej, trochę wektorów też, oraz kodowaniem stron internetowych, jestem samoukiem. Dodatkowo interesuję się świadomymi snami, praktykuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipollo Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 witam wszystkich nazywam sie przemek jestem nowy i rzadny wiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quirites Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Witam serdecznie Tomek 26 lat, o ponad roku interesuję się detailingiem, czytam wszelkiego rodzaju poradniki i troszkę próbowałem sił an swoim leciwym Fiat Punto II. Chciał bym wejść na wyższy poziom wtajemniczenia co ja myślę to forum może mi ułatwić. Forum KosmetykaAut.pl to istna skarbnica wiedzy jak sądzę Miłego wieczoru wszystkim online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bond007 Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Witam;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz87 Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Witam Was ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrissCross Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojnaj71 Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 witam serdecznie na, jak sądzę, fantastycznym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zegotka Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Witam, forum przeglądam od dłuższego czasu i dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować i przywitać. Jako że jestem po zakupie Astry h czarnej będę szukał pomocy i wsparcia przy pracy nad nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drakkein Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Witam, dopiero zaczynam przygodę z detalingiem, co tu dużo mówić - biorę się za czytanie Jestem pod wrażeniem ogromu wiedzy tu dostępnej Jak uda mi się coś zdziałać ( raczej dopiero wiosną ) to się pochwalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek_t Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Dzień dobry. Chciałbym kupić kalendarz a nie mam uprawnień żeby wpisać się w odpowiednim wątku. Co mam zrobić aby zdobyć te uprawnienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artum Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Dzień dobry, witam wszystkich forumowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janik.k Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Witam wszystkich Forumowiczów. Trafiłem na Wasze zacne forum, ponieważ szukałem wiadomości na temat odkurzaczy z możliwością prania, ale kto wie, może nawet pod wpływem wszystkich informacji tutaj zawartych, zacznę dbać nieco bardziej o moje auto, chociaż jak się domyślam potrzeba na to "trochę" czasu, a z tym to u mnie bardzo słabo. Jeszcze raz pozdrawiam. [ Dodano: 22 Listopad 2014, 05:10 ] Witam wszystkich Forumowiczów. Trafiłem na Wasze zacne forum, ponieważ szukałem wiadomości na temat odkurzaczy z możliwością prania, ale kto wie, może nawet pod wpływem wszystkich informacji tutaj zawartych, zacznę dbać nieco bardziej o moje auto, chociaż jak się domyślam potrzeba na to "trochę" czasu, a z tym to u mnie bardzo słabo. [ Dodano: 22 Listopad 2014, 05:11 ] Witam wszystkich Forumowiczów. Trafiłem na Wasze zacne forum, ponieważ szukałem wiadomości na temat odkurzaczy z możliwością prania, ale kto wie, może nawet pod wpływem wszystkich informacji tutaj zawartych, zacznę dbać nieco bardziej o moje auto, chociaż jak się domyślam potrzeba na to "trochę" czasu, a z tym to u mnie bardzo słabo. [ Dodano: 22 Listopad 2014, 05:13 ] Witam wszystkich Forumowiczów. Trafiłem na Wasze zacne forum, ponieważ szukałem wiadomości na temat odkurzaczy z możliwością prania, ale kto wie, może nawet pod wpływem wszystkich informacji tutaj zawartych, zacznę dbać nieco bardziej o moje auto, chociaż jak się domyślam potrzeba na to "trochę" czasu, a z tym to u mnie bardzo słabo. Dodano: 22 Listopad 2014, 05:13 Witam wszystkich Forumowiczów. Trafiłem na Wasze zacne forum, ponieważ szukałem wiadomości na temat odkurzaczy z możliwością prania, ale kto wie, może nawet pod wpływem wszystkich informacji tutaj zawartych, zacznę dbać nieco bardziej o moje auto, chociaż jak się domyślam potrzeba na to "trochę" czasu, a z tym to u mnie bardzo słabo. [ Dodano: 22 Listopad 2014, 05:14 ] Witam wszystkich Forumowiczów. Trafiłem na Wasze zacne forum, ponieważ szukałem wiadomości na temat odkurzaczy z możliwością prania, ale kto wie, może nawet pod wpływem wszystkich informacji tutaj zawartych, zacznę dbać nieco bardziej o moje auto, chociaż jak się domyślam potrzeba na to "trochę" czasu, a z tym to u mnie bardzo słabo. [ Dodano: 22 Listopad 2014, 05:25 ] No to chyba sie przywitałem wiecej niż jeden raz. Przepraszam za ten bałagan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denly Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Witem wszystkich. Dołączyłem do Was aby dowiedzieć się czegoś więcej o pielęgnacji lakieru. Jestem laikiem, nie będę polerował maszynowo padami itp. tylko rozwiązania ręczne w warunkach podwórkowych Pozdrawiam [ Dodano: 22 Listopad 2014, 14:44 ] Witam* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janocz Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siomek Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Witam wszystkich, trafilem tutaj w zwiazku z poszukiwaniem auta , auta jeszcze nie znalazłem ale tutaj zostanę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boggy Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Witam wszystkich. Na razie tylko czytam, a na wiosnę gdy będzie cieplej i dni będą dłuższe zajmę się amatorskim detailingiem mojego wozu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełW Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Witam dołączyłem do Was bo myślę nad otwarciem własnego biznesu a z czasem o dołączeniu do tego autodetailingu. Więc wiem że na tym forum znajdę dużo ciekawych, przydatnych i potrzebnych informacji związanych z tym fachem pozdrawiam PawełW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonamann Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muniek1310 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiu Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Witam, posiadam Honde Civic VIII z 2008.r Type S i chce z waszą pomocą o nią zadbać jeśli chodzi o lakier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virusman Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Witajcie. Powoli wchodzę w autodetailing, ale jeszcze sporo nauki. Pomimo skończonej polibudy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi