Wojciu Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Witam. Śledzę to forum od jakiegoś czasu, znalazłem tu wiele ciekawych porad, dzięki którym moje auto będzie jeszcze piękniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asusek Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Witam wszystkich i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darektech Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Cześć forumowiczom i wszystkim co nas wspierają, Pozdrawiamy z Legnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Witam Wszystkich forumowiczów Od dłuższego czasu śledzę poczynania i zapał ludzi którzy piszą i przedstawiają swoje relacje z prac nad autkami. Mam nadzieję że wiedza i doświadczenie wszystkich z Was pozwoli mi jeszcze lepiej dbać o mój samochód, oraz dołączyć do grona prawdziwych koneserów tego procesu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burzol Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Witam Wszystkich Forumowiczow mam na imie Bartek autko ktorym sie poruszam i staram sie doprowadzic do idealu to Mercedes w126 z 88r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszM Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Witam wszystkich. Forum śledzę od długiego czasu, a w związku z rozsnuwając ilością pytań postanowiłem dołączyć do zarejestrowanej rzeszy forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pkubalak Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Witam wszystkich pozytywnie 'zakręconych'. Forum sledzę od jakiegoś czasu i przyszedł wreszcie czas na rejestrację i dołączenie do Szanownego grona. Po rejestracji, pojawiło się sporo nowego do czytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zientek Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Witam wszystkich forumowiczów. Mam nadzieje, że dzięki Wam uda mi się zasięgnąć wielu ciekawych informacji. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faralyzeus Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Witam, Nazywam się Piotrek i jak chyba wszyscy tutaj lubię dbać o wygląd auta. Czuję, że obecności na forum pozwoli mi robić to mądrze, efektywnie i efektownie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rewolwerowiec Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Witam Nazywam się Tomek mam 24lata Posiadam BMW E46 coupe 323(2000r) i nad nim będę pracował Kolor ciemna zieleń Zaopatrzony jestem już w kilka gadżetów: glinka valetpro, megsa UC coolnite 476s nielsen apc Autoglym UDS Ipa i kilkanascie różnych aplikatorów. Mam nadzieję na miłą współpracę Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesstar Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Cześć, witam Was wszystkich. Bardzo się ucieszyłem z istnienia takiego wypasionego Forum. Postanowiłem się zarejestrować, gdy przeczytałem że są tu ludzie ze szczecińskich Pomorzan, czyli moi sąsiedzi. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paka1999 Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seqtor Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Witam, nazywam się Bartek i wkraczam w świat detalingu Miło będzie mi was poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek9312 Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Witam wszystkich i pozdrawiam. Śledzę forum od dłuższego czasu i postanowiłem że dołączę do Was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fresh76 Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Witam wszystkich forum obserwuje już od długiego czasu postanowiłem sie zarejestrować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkosa Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Witam wszystkich forumowiczów. Pozdrawiam, Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulku Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Witam Jestem Piotrek dla znajomych PreZeS mam 19 lat pochodzę z pod Puław. Od momentu kiedy dostałem swój samochód zacząłem się już interesować kosmetyką aut. trochę poczytałem popytałem i kupiłem pierwszy zestaw Do pucowania i woskowania są zawsze 3 samochody z lakierami vag'owskim. Wiadomo apetyt w miarę jedzenia rośnie i właśnie po to tu jestem Moja fura to Passat B7 czarny deep. Pozdrawiam:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemula Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Witam wszystkich Jestem Przemek z pod Krakowa i chętnie spędzam swój wolny czas na pielęgnacji i picowaniu swojego Golfa 4 czarna perła , mam nadzieje że udzielicie z przyjemnością cennych rad . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor MadCowPL Opublikowano 31 Października 2014 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Witamy wszystkich forumowiczów. Po długim czasie uczenia, doszkalania siebie,w dużej mierze dzięki temu Forum, nadszedł czas oficjalnej rejestracji i miejmy nadzieję niedalekiej współpracy z tym zacnym Forum jako Dystrybutor/Partner. Wtedy będziemy mogli przedstawić się dokładniej całemu gronu. Także póki co jeszcze raz Dzień dobry, cześć, w tym pierwszym poście na tym forum od MadCow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Witam, mam na imię Marcin. Zarówno prywatnie, jak i zawodowo zajmuje mnie temat mycia a szczególnie myjki wysokociśnieniowe. Chętnie przejrzę porady odnośnie auto detailingu, a ze swojej strony być może pomogę w doborze myjki. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
progressive Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Witam wszystkich serdecznie! Mam nadzieje, że przyswoję u Was dużo wiedzy i spożytkuje ją w mojej 307. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velli92 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Witam wszystkich, Jestem z okolic Tarnowskich Gór, a na forum sprowadza mnie chęć zadbania o moją Honde Civic "UFO", a lekko nie ma bo lakier cienki! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SinkER Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Dzień dobry! Na forum trafiłem gdy odebrałem samochód z zabiegu profesjonalnego detailingu w firmie MX Nowicki. Chciałbym utrzymać ten super efekt i dbać o samochód w najlepszy sposób. Pozdr, SinkER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Witam serdecznie. Na forum jestem od dłuższego czasu, ale tylko jako czytelnik. Kosmetyką i pielęgnacją aut (i nie tylko) interesuję się od dawna. Mam nadzieję, w dziale PSB pojawi się coś moim udziałem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi