poorsultanpl Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Witam wszystkich, zawsze lubiłem mieć czysty, zadbany samochód. Od miesiąca jestem posiadaczem Citroena C5 2008 (czerwony lakier). Trochę już poczytałem forum, mam kilka pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszko_orzech Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Cześć Witam wszystkich kolegów na forum, jestem trochę zielony w tym temacie więc liczę na pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam.vti Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upsss Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Cześć wszystkim. Trochę już do Was wcześniej zaglądałem -teraz za namowom znajomego zajonca przyszedł czas na legalizację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vespa Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Pozdrowienia z Szamotuł. Jestem na forum aby dowiedzieć się więcej jak prawidłowo zadbać o wygląd swojej Hondy Jazz z 2005. Dobrze by było też nawiązać znajomości z osobami, które już dłużej siedzą w auto detailingu i mogą służyć pomocą także "w realu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiol1 Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Pozdrawiam wszystkich. Czas dołączyć do forum bardziej realnie . Dużo czytałem, dużo się nauczyłem. Autodetailing to fajna pasja, która sprawia mnóstwo frajdy na każdego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LQS666 Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Pozdrowienia z Szamotuł. Jestem na forum aby dowiedzieć się więcej jak prawidłowo zadbać o wygląd swojej Hondy Jazz z 2005. Dobrze by było też nawiązać znajomości z osobami, które już dłużej siedzą w auto detailingu i mogą służyć pomocą także "w realu". o nie wierzę.. Szamotuły! Witam wszystkich, od dłuższego czasu interesuję się detailingiem, na forum zaglądałem od czasu do czasu jednak stwierdziłem, że trzeba zacząć brać czynny udział w jego rozwoju. Mam nadzieję, że pomożecie nowicjuszowi na tej nowej "drodze życia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salo Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Czytam sobie forum od jakiegoś czasu i postanowiłem w końcu dołączyć. Niedawno kupiłem civica ze słynnym już czarnym lakierem, który rysuje się od samego patrzenia, więc chcę podejść do jego pielęgnacji w sposób nieco bardziej profesjonalny Postaram się nie męczyć użytkowników banalnymi pytaniami i nie podpadać adminom. jednocześnie mam nadzieję na nieco wyrozumiałości dla nowicjusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik890 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatrachD Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Witam, Dawid z Polarjet melduje się na forum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gahan Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 witam , pozdrowienia z miasta medalikow , dla niewtajemniczonych Czestochowa:) Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlOoW Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Cześć, witam z podkarpacia :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colid Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Witam wszystkich ze starachowic, świętokrzyskie Adrian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek1990zg Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Cześć wszystkim. Jestem Jacek, zaczynam obracać się w branży. Chciałbym się dowiedzieć co, z czym i ogólnie jak to działa. Raczej nie ma łatwiejszego sposobu niz stać się częścią takiej społeczności. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Witam, jestem Paweł mieszkam w Aleksandrowie łódzkim. Patrze, szukam jak tu zaradzić na rysy na moich autach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danny1986 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Witam wszystkich forumowiczów i mieszkańców łódzkiego. Jestem Daniel i zaczynam dopiero swoją przygode z detalingiem. A na początek sprzęt LARE epl-61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drumknott Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 No to i ja się lekko wciągnąłem w dbanie o samochód trochę inaczej niż ma to w zwyczaju ogół. Zatem witam wszystkich forumowiczów. Do tej pory nawet nie wiedziałem, że istnieje taka dziedzina jak detailing z toną najróżniejszych środków czyszczących po których faktycznie jest efekt. Wielu jest przeświadczonych, że słynny plak to szczyt technologii z zakresu dbania o pojazd Drażniły mnie marketowe "kosmetyki", których efekty powodowały więcej frustracji niż pożytku. Trafiłem na to forum przez przypadek i zdążyłem się już zaopatrzyć we wstępny pakiet niezbędny do dbania o samochód. Ba, zdążyłem nawet wciągnąć niechcący znajomego, ale możliwe, że to skutek działania zapachu szamponu, który kupiłem Zawodowo detalilingiem zajmował się raczej nie będę, ale lubię wiedzieć, lubię umieć. Forum jest bardzo pomocne w poszerzaniu wiedzy o tej tematyce. Tak więc jeszcze raz wszystkich witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michwy Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prymas Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Serdecznie Was wszystkich witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogi Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Witam wszystkich, dopiero zaczynam swoja zabawe z detailingiem. Zakupilem juz pare niezbednych rzeczy. Mam nadzieje ze z Wasza pomoca uda mi sie doprowadzic samochod do "normalnego" wygladu ;-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michwy Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Serdecznie Was wszystkich witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Cześć, witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chwileulotne85 Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Witam wszystkich! Do forum dołączam, gdyż chcę sie dowiedzieć ciekawych rzeczy na temat detailingu oraz w celu polepszenia wyglądu swojego autka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
araboslaw Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Witam Wspaniałe forum. Chyba złapałem bakcyla. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajes Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Witam wszystkich i pozdrawiam Lodz jestem nowym uzytkownikiem tego forum jednak jako zrodlo wiedzy forum sluzylo mi znacznie wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi