Greg73 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Witam wszystkich Zabieram się za czytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hans860 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neyoam Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Witam Wszystkich serdecznie Obecnie jestem posiadaczem Focusa mk2 (kombiak) i powoli przymierzam się do bardziej rzeczowego dbania o auto. Na razie zbieram fundusze na chemię i inny potrzebny sprzęt. Do tego czasu pozostaje zapoznanie się z teoretyczną stroną zagadnienia jakim jest car detailing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin23 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pisklak Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Witam, nazywam się Damian, mieszkam we wroclawiu i rozpoczynał swoja przygodę z CD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matleniuszek Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Zgodnie z zaleceniami, witam wszystkim, dłuższy czas już tutaj zaglądam, od niedawna oficjalne konto więc dość anonimowości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haki Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 również witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gramoffon Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Witam wszystkich I tak przy okazji niech jakiś admin się skontaktuje Witam Wczoraj się zarejestrowałem na forum i nie przyszedł mi email aktywacyjny wysyłałem go kilka razy i nie dotarł do dziś ? Na forum się zalogowałem bez tego maila akty. ale nie mogę pisać postów i zakładać tematów wyskakuje mi komunikat że nie mam uprawnień ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3echo Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Cześć śledzę Wasze forum już od jakiegoś czasu.Encyklopedia wiedzy na temat detailingu.Dzięki Wam skompletowałem już pierwszy zestaw.Mam nadzieje,że jeszcze poszerzę wiedzę. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek13 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 witam wszystkich, bardzo fajne forum pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczmar52 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Witam wszystkich mam na imię Łukasz, lat 31 od jakiegoś czasu intensywnie czytam Wasze forum, w końcu przyszedł czas na rejestracje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio2203 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Witam wszystkich, Już od dłuższego czasu przeglądam forum i muszę przyznać, że jest to najlepsze źródło informacji o auto detalingu w Polsce. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzozek85 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Witam wszystkich użytkowników forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
81lukas Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Cześć Panowie i Panie! Moją przygodę z detailingiem czas zacząć Moje S124 pójdzie na pierwszy ogień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunaiyanek Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Witam wszystkich! Czytam i oglądam Wasze relacje, ponieważ Signum korekty doczekać się nie może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuzan Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzlie86 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grenvix Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Cześć. Fajnie że jesteście tutaj i jako społeczność uczycie młodych i starych jak zadbać o swoje drugie połówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy79 Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Witam wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajko Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krafcu Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Witam, pacjent Qashqai white S - od jutra zaczynamy przygode z detailingiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalmar27 Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Witam Wszystkich, detailingiem zajmuję się głównie przy mojej W124 Coupe. Strona rewelacyjna - jestem z Wami od ponad roku, ale nie zawsze online Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franek Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 W124 Coupe Witamy witamy! Jakieś fotki? Jaki motor? W leniuchu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalmar27 Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 W124 Coupe Witamy witamy! Jakieś fotki? Jaki motor? W leniuchu? Niestety nie mam żadnych profesjonalnych zdjęć zdjęcia sprzed roku - teraz felgi wyglądają dużo lepiej - polerka rantów silnik - 3,2 - 220 KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poniatkys Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Witam Forum czytuje od jakiegoś już czasu, stwierdziłem że nadszedł moment żeby uczestniczyć w jego życiu aktywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi