ivan_mac Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Witam serdecznie, Kolejność trochę nie ta (wczoraj napisałem pierwszego posta), także sorry. Forum czytam już od jakiegoś czasu, bardzo pomocne tematy. Pozdrawiam serdecznie.
hiro Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Cześć, znalezienie tego miejsca w necie już było dużym zaskoczeniem, a czytanie i drążenie tematu kolejnym. Nie ma chyba tematyki dla której nie znaleźliby się ludzie pozytywnie zakręceni. I to jest świetne! Dziękuję Twórcom tego portalu. Dzięki Wam możemy się tu wszyscy skupić i rozwijać nasze hobby.
cinkciarz Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 Witam, Ostatnio wpadłem na pomysł przywrócenia blasku w moim bolidzie który był myty głównie na automatach. Pomyślałem, zrobię coś dla niego, lakier praktycznie bez uszkodzń, trafiłem na ta stronę ... napaliłem się, w czwartek miałem kupić/odebrać zestaw do ręcznej walki ze swirlami ... no i 2 dni wcześniej ktoś rozdziewiczył mi samochód !
MyszaKr Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 Witam, Ostatnio wpadłem na pomysł przywrócenia blasku w moim bolidzie który był myty głównie na automatach. Pomyślałem, zrobię coś dla niego, lakier praktycznie bez uszkodzń, trafiłem na ta stronę ... napaliłem się, w czwartek miałem kupić/odebrać zestaw do ręcznej walki ze swirlami ... no i 2 dni wcześniej ktoś rozdziewiczył mi samochód ! zestaw po lakiernikach też się przyda
Kubala Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 Witam serdecznie, pierwsze kroki na forum Kosmetyka Aut! Prześledzę, zrobię zakupy i do dzieła - trzeba zadbać o moją Mazdę Millenie. Pozdrawiam, Kuba
Dawid_emm Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 Witam Jestem ze sląska i mam nadzieje ze moja obecność na forum będzie owocna dla mnie jak i dla was Pozdrawiam
Arczi89 Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 Witam Za radą kolegów oraz z własnej ciekawości założyłem konto tutaj Powoli malutkimi kroczkami zamierzam zacząć dbać o swoją astrę Pozdrawiam
maczekksan Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 Witam wszystkich wczesną porą Pozdrowienia ze Szczecina!
pucek Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 Witam Wszystkich Ja, użytkownik bardzo styranego wizualnie audi A4, o twardym lakierze koloru niebieskiego, pragnę odnowić ową powłokę z pomocą tego właśnie forum, postaram się nie zawracać głowy podstawowymi pytaniami, ale również w miarę możliwości udzielić pomocy... Pozdrawiam
tobiasz20 Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 witam serdecznie wszystkich dbających o swoje autka:)
isri Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Witam wszystkich, Mam nadzieję, że z pomocą informacji dostępnych na forum uda mi się przywrócić blask mojej, nieco zapuszczonej ostatnio, Niuni Pozdrawiam
budzik Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 witam wszstkich uzytowników tego forum. Mam nadzieje że z wasza pomoca i tego forum uda mi sie zadbac o wizualna strone samochodu.
Ruffi Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Witam Wszystkich i Pozdrawiam ! Michał
piotrekkk1985 Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Witam wszystkich ... otoz nadszedl czas aby zadbac troszke lepiej o swoja Madzie ...
wwtmotors Ryba Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Witam wszystkich !!!!! od zawsze dbałem o auto i staram się dbać nadal żeby samochód wyglądało lepiej niż gdy wyszedł z fabryki:)
Moderator psemo Opublikowano 3 Lipca 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Witam wszystkich! Na forum trafiłem ponad rok temu i od tego czasu śledzę je na bieżąco. Nadeszła pora aby aktywnie uczestniczyć w dyskusjach. Pozdrawiam wszystkich fanów auto detailingu
kosa Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Specjalista w dziedzinie pielegnacji samochodu nie jestem ale staram sie dbac o moje jak tylko moge i od jakiegos czasu sledze to bardzo ciekawe forum i najwyzszy czas zabrac glos wiec na poczatek: Witam Wszystkich !!!
ZKL Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 Witam wszystkich!! Jestem z Kołobrzegu, moje auto to Skoda Fabia 2005 która potrzebuje korekty i Skoda Octavia 2005 także do pucowania, niestety dopiero 3 wrzesnia jestem w kraju wiec pozostaje mi ogladanie waszych relacji O zapomnialem dochodzi jeszcze Opel Corsa z 1992 do totalnej polerki razem z detailingiem. Pozdrawiam Michał
Rekomendowane odpowiedzi