Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Kolejność trochę nie ta (wczoraj napisałem pierwszego posta), także sorry. Forum czytam już od jakiegoś czasu, bardzo pomocne tematy. Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Cześć, znalezienie tego miejsca w necie już było dużym zaskoczeniem, a czytanie i drążenie tematu kolejnym. Nie ma chyba tematyki dla której nie znaleźliby się ludzie pozytywnie zakręceni. I to jest świetne! Dziękuję Twórcom tego portalu. Dzięki Wam możemy się tu wszyscy skupić i rozwijać nasze hobby.

Opublikowano

Witam,

Ostatnio wpadłem na pomysł przywrócenia blasku w moim bolidzie który był myty głównie na automatach. Pomyślałem, zrobię coś dla niego, lakier praktycznie bez uszkodzń, trafiłem na ta stronę ... napaliłem się, w czwartek miałem kupić/odebrać zestaw do ręcznej walki ze swirlami ... no i 2 dni wcześniej ktoś rozdziewiczył mi samochód !

Opublikowano
Witam,

Ostatnio wpadłem na pomysł przywrócenia blasku w moim bolidzie który był myty głównie na automatach. Pomyślałem, zrobię coś dla niego, lakier praktycznie bez uszkodzń, trafiłem na ta stronę ... napaliłem się, w czwartek miałem kupić/odebrać zestaw do ręcznej walki ze swirlami ... no i 2 dni wcześniej ktoś rozdziewiczył mi samochód !

zestaw po lakiernikach też się przyda

Opublikowano

Witam serdecznie,

pierwsze kroki na forum Kosmetyka Aut! Prześledzę, zrobię zakupy i do dzieła - trzeba zadbać o moją Mazdę Millenie.

Pozdrawiam,

Kuba

Opublikowano

Witam ;)

Za radą kolegów oraz z własnej ciekawości założyłem konto tutaj ;)

Powoli malutkimi kroczkami zamierzam zacząć dbać o swoją astrę ;)

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Witam Wszystkich :)

Ja, użytkownik bardzo styranego wizualnie audi A4, o twardym lakierze koloru niebieskiego, pragnę odnowić ową powłokę z pomocą tego właśnie forum, postaram się nie zawracać głowy podstawowymi pytaniami, ale również w miarę możliwości udzielić pomocy...

Pozdrawiam

:mrgreen:

Opublikowano

Witam wszystkich,

Mam nadzieję, że z pomocą informacji dostępnych na forum uda mi się przywrócić blask mojej, nieco zapuszczonej ostatnio, Niuni :)

Pozdrawiam

Opublikowano

witam wszstkich uzytowników tego forum.

Mam nadzieje że z wasza pomoca i tego forum uda mi sie zadbac o wizualna strone samochodu.

• Moderator
Opublikowano

Witam wszystkich!

Na forum trafiłem ponad rok temu i od tego czasu śledzę je na bieżąco. Nadeszła pora aby aktywnie uczestniczyć w dyskusjach.

Pozdrawiam wszystkich fanów auto detailingu :good:

Opublikowano

Specjalista w dziedzinie pielegnacji samochodu nie jestem ale staram sie dbac o moje jak tylko moge i od jakiegos czasu sledze to bardzo ciekawe forum i najwyzszy czas zabrac glos :) wiec na poczatek:

Witam Wszystkich !!!

Opublikowano

Witam wszystkich!! Jestem z Kołobrzegu, moje auto to Skoda Fabia 2005 która potrzebuje korekty i Skoda Octavia 2005 także do pucowania, niestety dopiero 3 wrzesnia jestem w kraju wiec pozostaje mi ogladanie waszych relacji :) O zapomnialem dochodzi jeszcze Opel Corsa z 1992 do totalnej polerki razem z detailingiem. Pozdrawiam Michał