waisman Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiu0997 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal071984 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Witam, Pasjonat aut, mocy, tuningu, od 2006 o swoje autka dbałem tylko Meguiarsem, obecnie jestem na etapie poszukiwań lepszych środków, a to forum jak już powoli czytam mi pomoże z tego co widzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cross2900 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daros Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Witam wszystkich. Ja uczacy sie dbac o moje auto Pasjonat BMW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx-5 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gkm Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Witam kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audika Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiZi Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Witam serdecznie wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palczak Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Witam nowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimok Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Witam. Witam serdecznie wszystkich. Troszkę się naczekałem z aktywacją konta ale było warto. Od pewnego czasu polubiłem "dbać" o auto swoje i nie tylko . Forum już mi wiele pomogło i na pewno jeszcze wiele się nauczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swider Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Czołem wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonthyc Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman1982 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whitesum Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjuggler Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Witam Panów, witam Panie ! Czapki z głów przed zapaleńcami jacy tutaj siedzą ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whites86 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Witam wszystkich, do tej pory tylko czytałe, teraz przyszedł czas na udzielanie się (w ramach wolnego czasu) a pytań do Was pewnie będę miał sporo bo chcę doprowadzić do ładu mój samochód który widać w awatarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiruq Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniochu Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTBRABUS Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Witam wszystkich. Jestem zakręcony na punkcie detalingu swych aut, dlatego zapisałem się na to forum, czytam je z wielka uwaga i myśle ze dowiem się z niego wielu mądrych rad. Pozdrawiam każdego fana detalingu i samochodów. Ps. Jestem fanem mercedesa;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz.gm Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Dzień Dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoo Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 witam wszystkich maniaków kosmetyki aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal071984 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 muszę się chyba drugi raz przywitać, bo przywitałem się a nadal nie mogę odpowiedzieć na żaden post... pisałem do administratorów, ale brak odzewu... hmm, dziwne.. także raz jeszcze... Witam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dsienski Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Na forum już chwilę jestem, detailingiem też zajmuję się już od jakiegoś czasu, pora więc się przywitać Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablosE30 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Witam wszystkich Dzieki forum coraz bardziej zaczalem sie wciagac w car detailing, na dniach zamawiam pierwsze kosmetyki i bedzie zabawa . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi