Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Pasjonat aut, mocy, tuningu, od 2006 o swoje autka dbałem tylko Meguiarsem, obecnie jestem na etapie poszukiwań lepszych środków, a to forum jak już powoli czytam mi pomoże z tego co widzę... :)

Opublikowano

Witam.

Witam serdecznie wszystkich. Troszkę się naczekałem z aktywacją konta ale było warto.

Od pewnego czasu polubiłem "dbać" o auto swoje i nie tylko :mrgreen: . Forum już mi wiele pomogło i na pewno jeszcze wiele się nauczę.

Opublikowano

Witam wszystkich, do tej pory tylko czytałe, teraz przyszedł czas na udzielanie się (w ramach wolnego czasu) a pytań do Was pewnie będę miał sporo :) bo chcę doprowadzić do ładu mój samochód który widać w awatarze

Opublikowano

Witam wszystkich.

Jestem zakręcony na punkcie detalingu swych aut, dlatego zapisałem się na to forum, czytam je z wielka uwaga i myśle ze dowiem się z niego wielu mądrych rad.

Pozdrawiam każdego fana detalingu i samochodów.

Ps. Jestem fanem mercedesa;)

Opublikowano

muszę się chyba drugi raz przywitać, bo przywitałem się a nadal nie mogę odpowiedzieć na żaden post... pisałem do administratorów, ale brak odzewu... hmm, dziwne.. :/

także raz jeszcze...

Witam !

Opublikowano

Witam wszystkich

Dzieki forum coraz bardziej zaczalem sie wciagac w car detailing, na dniach zamawiam pierwsze kosmetyki i bedzie zabawa :) .

Pozdrawiam