ramhell Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Witam, jestem całkowicie zielony w kosmetyce aut, zarejestrowałem się tutaj by wchłonąć wiedze i wynieść coś z tego, w końcu trzeba dbać o swojego czterokołowego pupila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_61 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 na forum jakiś czas już jestem, do tej pory odwiedzałem tylko sporadycznie, ale ta zabawa wciąga i wziąłem się konkretnie za lekturę. także aby odpowiadać w tematach muszę się przywitać. a więc witam i pozdrawiam znajomych, których widzę, że sporo na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztig Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Cześć, jestem tutaj nowy, ale kosmetyka aut już mnie powoli pochłania. Pozdrawiam, Filip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro28 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 witam wszystkich jestem nowy czym się zajmuje praniem tapicerki samochodowej więc z tego miejsca wszystkich pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerman Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Witam tez nowa na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 witam wszystkich nazywam sie Tomek i jestem z Zamoscia, autodetalingiem interesuje sie juz od pewnego czasu, pozdrawiam wszystkich a zwlaszcza znajome nicki z innego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel9016 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Witam wszystkich , zajmuje się od długiego czasu kosmetyką aut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zarathos Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Witam. Mam na imię Jurek i jestem totalnym amatorem w temacie detailingu. Przy poprzednim aucie korzystałem ze szlaucha, wiadra i jakiejś szmaty z szamponem z supermarketu i "woskiem" marki "Wosk", a w środku z Plaka+30% Alfą chcę się zająć bardziej "na serio" i stąd rejestracja tutaj. Co prawda nie lakierem: zaprawki robione pędzlem, obdrapany, powgniatany i bez lakiernika się nie obejdzie, a na to nie mam kasy (się zbiera). Ale wnętrzem mogę się zająć i przywrócić choć odrobinę dawnego blasku Czołem biję i obiecuję nie zadawać głupich pytań. W każdym razie nie za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savage Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Witam wszystkich. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull11 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Witam wszystkich forumowiczów Mam nadzieje że lektura forum pomoże w walce z moim Passatem Trzeba ożywić lakier:D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Witam Mam nadzieje ze uzytkowinicy forum pomogą mi zgłębić wiedze o kosmetyce samochodowej aby moje auto wyglądało troszke lepiej niż teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derkon Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Witam też nowy na forum - od dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perl Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Witajcie, czytam od kilku dni forum i postanowiłem wreszcie się zarejestrować (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oklejone.com Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Hej. Jesteśmy nowo powstałym trójmiejskim zakładem zajmującym się oklejaniem samochodów (zmiana koloru, ochrona lakieru), reklamą na samochodach i właśnie kosmetyką samochodową. Testujemy póki co różne produkty detailingowe i wybieramy spośród nich najlepsze. Mamy nadzieję że forum nam w tym pomoże Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitheron Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Witam, jestem nowym użytkownikiem tego forum. Po przeczytaniu sporej ilości stron postanowiłem się w końcu zarejestrować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McPaNeK Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Hej wszystkim! Jestem nowy na forum i liczę na świetną współpracę z wami! Pozdrawiam serdecznie: Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Witajcie Niesamowita kopalnia wiedzy, nieco otwiera oczy w temacie pielęgnacji auta. Pozdr Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemallo Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Witam wszystkich zgromadzonych! Zarejestrowałem się już jakiś czas temu a nawet się nie przywitałem... Przemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usernn Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Również witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umciak Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 witam, pomożecie mi dbać o ładny lakier w204 świeżo po polerce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_plock Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Dzień dobry wszystkim użytkownikom, na razie czytam i się uczę jak na świerzaka w temacie przystało. Pozdrawiam. Marcin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody30 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 witam wszystkich forumowiczow jedziemy z koksem i piescimy swoje malenstwa az do blasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THUG LIFE Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Witam wszystkich ! Najlepsze forum, w końcu jestem jego użytkownikiem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryś Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Witam Nazywam się Michał i mam 21 lat, pochodzę z okolic Namysłowa. Kosmetyką Aut interesuję się od zawsze i mam nadzieję, że dzięki temu forum będę mógł podejść do hobby bardziej profesjonalnie Dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manikulus Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Witam, przez przypadek natrafiłem na to Forum jakiś czas temu, kilkanaście postów przeczytanych, kosmetyki wybrane, teraz zamówienie i jazda! w razie problemów będę prosił o pomoc Gładkości życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi