mrBlue Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Cześć wszystkim, Od jakiegoś czasu aktywnie przeglądam forum, czas przyszedł w końcu się zarejestrować Zaawansowaną autokosmetyką zajmuję się od kilku lat, z Waszą pomocą mam nadzieję się rozwinąć. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kos_pl Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Hejka. Witam wszystkich. Już od dłuższego czasu przeglądam forum - w tym jako użytkownik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak55 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocztowka Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Witajcie, czemu nie mam dostepu do pisania postów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakollo Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Witam Wszystkich! Konto na forum założyłem już dość dawno, lecz dopiero ostatnio naszła mnie wielka ochota zajęcia się wyglądem mojego auta, więc postanowiłem bardziej udzielać się na tym forum Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexz Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek87 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Witam czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandit Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty24 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Witam Wszystkich. Od pewnego czasu siedzę w autokosmetykach i autodetalingu, chętnie podpowiem czego użyć i jak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krejzRudy Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Na forum już od dawna, a nawet się nie przywitałem, damn! Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyli10 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuss Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julek-Slawek Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Witam serdecznie. Dziękuję, za ciekawą lekturę i wiele inspiracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam92 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Witam wszystkich bardzo serdecznie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredziopl Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Witajcie Długo czytałem na Waszym forum, teraz krok dalej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Witam Wszystkich. Od pewnego czasu siedzę w autokosmetykach i autodetalingu, chętnie podpowiem czego użyć i jak... Czekamy niecierpliwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airman Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2805 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szejker1988 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Witam wszystkich użytkowników, życzę miłej współpracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaba Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tony_chacha Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Witam wszystkich serdecznie. Jestem Grzesiek, dopiero wchodzę w świat detalingu. Liczę na wasza pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIAN1991 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Chciałbym się przywitać Choć siedzę na Forum już dość długo nawet czasem zdarzyło mi się po komentować jakoś tu nie trafiłem. Jestem Damian Ciągle zbieram wiedzę i na Chemie może w Tym roku wykorzystam wyczytane Informację już naprawdę i w Praktyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gochu Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Cześć Wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiush1 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Witam, Własnie zmieniłem autko i przy okazji szukania informacji o kosmetyce znalazłem to arcyciekawe forum. Jestem pod wrażeniem jak dbacie o swoje samochody. Póki co chłonę wiedzę i jestem "przerażony" ile tego jest Pozdrawiam Arek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi