Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim,

Od jakiegoś czasu aktywnie przeglądam forum, czas przyszedł w końcu się zarejestrować :song:

Zaawansowaną autokosmetyką zajmuję się od kilku lat, z Waszą pomocą mam nadzieję się rozwinąć.

pozdrawiam

Opublikowano

Witam Wszystkich!

Konto na forum założyłem już dość dawno, lecz dopiero ostatnio naszła mnie wielka ochota zajęcia się wyglądem mojego auta, więc postanowiłem bardziej udzielać się na tym forum :)

Pozdrawiam

• Moderator
Opublikowano
Witam Wszystkich. Od pewnego czasu siedzę w autokosmetykach i autodetalingu, chętnie podpowiem czego użyć i jak...

Czekamy niecierpliwie :)

Opublikowano

:oops: Chciałbym się przywitać Choć siedzę na Forum już dość długo nawet czasem zdarzyło mi się po komentować jakoś tu nie trafiłem.

Jestem Damian Ciągle zbieram wiedzę i na Chemie może w Tym roku wykorzystam wyczytane Informację już naprawdę i w Praktyce :)

Opublikowano

Witam,

Własnie zmieniłem autko i przy okazji szukania informacji o kosmetyce znalazłem to arcyciekawe forum. Jestem pod wrażeniem jak dbacie o swoje samochody.

Póki co chłonę wiedzę i jestem "przerażony" ile tego jest :ad:

Pozdrawiam

Arek