rallyfilip Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Witam wszystkich! Nazywam się Filip Janota i uwielbiam mieć czyste auto Na forum zaglądam od jakiegoś czasu, w końcu zarejestrowałem się. Jestem fanem motorsportu i od zawsze lubiłem dbać o samochody. Od jakiegoś czasu staram się zadbać również o auta znajomych i chętnie poszerzam horyzonty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damek Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Witam, Panów i Panie co maja manie na punkcie czystości , Przygodę z dbaniem o samochód dopiero zaczynam (detalingiem tego nie można nazwać). W Skrócie, Damian, Polska południowa, Kraków. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajdiss Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Ahoj wszystkim! Poprawna pedantka chcąca doprowadzić swoje "nowe stare" auto przynajmniej do używalności, no i żeby w nim "pachło". Na forum bywam od dłuższego czasu, a żeby coś upolować na forumowej giełdzie potrzebna jest rejestracja to: oto jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobota Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Cześć, Super forum, dużo unikalnej wiedzy (czytałem do tej pory jako niezarejestrowany user). Dzięki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidmarceloli Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Witam wszystkich. Ja i mója Skoda Octavia będziemy poznawali tajniki dbania o wygląd samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu89 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Witam. Mam na imię Michał. Mieszkam w okolicach Poznania. Detailing to moje hobby, które cały czas rozwijam. Mam nadzieję, że sporo się od Was nauczę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk30 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Witam wszystkich dzięki temu forum może moja Madzia nabierze blasku To forum jest to posiada ogromna bazę wiedzy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily4 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Witam, Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pnstk Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Siema wszystkim , jestem tu aby zglebić tajniki sztuki jaką jest autodetaling:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Welmax Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian92 Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Witam wszystkich! Jestem tu od dość dawna, ale dopiero teraz zamierzam przystąpić do konkretnych działań przy swoim samochodzie. Mam nadzieję że z waszą pomocą odzyska młodość i piękny wygląd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiuldz Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Cześć. Mam na imię Paweł. Jestem z Łodzi. Przygodę z detailingiem dopiero zaczynam. Na forum trafiłem, przez przypadek szukając informacji o pianie aktywnej i jakieś pianownicy i zostałem na dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gromog Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Za czwartym razem udało mi się zarejstrować Witam wszystkich. Jestem wielbicielem dobrej kawy i samochodów. Przypadkiem natknąłem się na wasze forum, mam nadzieję że znajdę tu porady i sposób na doprowadzenie auta do porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajojek Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Siema, mam na imię Paweł. Tak jak większość właścicieli samochodu, auto traktuję jako środek lokomocji. Parę dni temu pomyślałem sobie "Autodetaling ". Wchodzę w to. No i zacząłem czytać w internecie o detalingu i trafiłem na to forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remic79 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Czesc ! mam na imie remik . lubie czyste auta i mam na tym punkcie fioła .tak bynajmniej mówią moji znajomi a teraz ,to chyba powiedza ,ze zwariwalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaTM Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Cześć jestem Kuba, przemieszczam się golfem drugiej generacji w wersji GT i będę się starać jak najlepiej dbać o jego lakier i wnętrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver1 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Witam wszystkich Od pewnego czasu przeglądam forum i poznaję tajniki detailingu naszych pojazdów Na początek mam do ogarnięcia srebrnego Yarisa i czarną Avensis Liczę na waszą pomoc i wskazówki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Witam wszystkich! Bardzo ciekawe forum i mnóstwo przydatnych informacji. Prawdziwa kopalnia wiedzy - dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNa2rat Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati373737 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Siemka wszystkim samochodowym dbaluchom Dbajmy o swoje samochody, aby na ulicy bylo piekniej piona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczu88 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Zgodnie z regulaminem chciałbym się przedstawić i przywitać z forumowiczami:) Nazywam się Mateusz aktualnie mój samochód myję we Wrocławiu:) Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barzlo Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Witam wszystkich Forumowiczów, to forum to kopalnia wiedzy. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekbilek Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwych Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Witam Serdecznie Cos mi sie zdaje że dzieki forum autko bedzie jeszcze piękniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Witam wszystkich. Bardzo fajne to forum, nam nadzieję, że pomoże mi się nauczyć czegoś więcej w dbaniu o auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi