Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Witam serdecznie:)

Mam na imię Maciej, dopiero teraz się zarejestrowałem, ale już dłuższy czas obserwuje i czytam forum.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Mam na imię Łukasz, chciałbym przeprowadzić parę zabiegów na BMW X5 e53 kolor czarny

Jestem świeżakiem w sprawach detalingu jednak przeglądając to forum bardzo mnie to wciągnęło.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich,

Będę niedługo szczęśliwym posiadaczem nowego autka. Z tego powodu pragnę dowiedzieć się kilku przydatnych rzeczy z tego forum.

Opublikowano

Witam Wszystkich :)

Dopiero zaczynam przygode na forum, wczesniej troszke "ogarniałem'' sobie tematy detailingu - tak mnie wciagneło że postanowiłem się zarejestrować  :evil:

Opublikowano

Witam forumowiczów

swoją przygodę z detailingiem zacząłem już jakiś czas temu lecz teraz powoli gromadzę kosmetyki i odpowiednie sprzęty.

Opublikowano

Witam wszystkich,

Rejestruję się na forum w celu pozyskania informacji jak prawidłowo dbać o lakier w swoim samochodzie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Zawitałem na to forum w poszukiwaniu informacji na temat myjek wysokociśnieniowych a jest dużo pomocnych informacji na temat dbania o samochód. Tak trzymać!!!

Pozdrawiam

Opublikowano

witam wszystkich

zawitalem na forum gdyz chce zasiegnac fachowej wiedzy w kwestii pielegnacji aut. do tej pory robilem to dosc amatorsko i tanimi srodkami, teraz chce podjac sie nauki bardziej profesjonalnego podejscia do tematu, tym bardziej ze w posiadaniu mam 2 autka, o ktore chce wzorcowo zadbac-nastoletnie wiec jest na czym sie uczyc.

pozdrawiam forumowiczow

Opublikowano

Witam wszystkich! Mam na imię Mateusz i jestem z Gdańska. Chciałbym zacząć swoją przygodę z detailingiem, a to forum to prawdziwa kopalnia wiedzy. Od jakiegoś czasu czytałem sporo anonimowo, teraz przyszedł czas na jakieś pytania :)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witajcie,

miło mi będzie Was poznać i gościć na tym forum. Lektura jest pasjonująca, wreszcie mam więcej kosmetyków niż moja dziewczyna (zwykle nie dopowiadam, że do auta). Dziękuję wszystkim za utrudnienie mi życia !

Opublikowano

Witam ;)

Mam na imię Krzysztof.

Od prawie 10 lat prowadzę warsztat, a car detailing'iem zajmuje się od 6 lat. Mam nadzieje, że będę mógł zgłębić swoją wiedzę dzięki Wam, a także będzie mi miło pomóc w wielu kwestiach.

pozdrawiam

Opublikowano

Hej!

Mahoń z tej strony . Na imię mam Przemek. Jestem z kujawsko-pomorskiego. Dbanie o auto to zawsze była moja pasja. Teraz chce zgłębiać wiedzę jak to robić w sposób profesjonalny.

Już pierwsze nauki z forum zaczerpnięte i wdrożone w życie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich zapalonych detailing'owców. Mam na imię Mirek.

Już od dłuższego czasu czytam forum, ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować i czynnie włączyć w dyskusję :)

Pozdrawiam