mac412 Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Hej. Witam serdecznie:) Mam na imię Maciej, dopiero teraz się zarejestrowałem, ale już dłuższy czas obserwuje i czytam forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
look-2 Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Witam Mam na imię Łukasz, chciałbym przeprowadzić parę zabiegów na BMW X5 e53 kolor czarny Jestem świeżakiem w sprawach detalingu jednak przeglądając to forum bardzo mnie to wciągnęło. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackp Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Dzień dobry, udanych realizacji ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XGrzesX Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Witam wszystkich, Będę niedługo szczęśliwym posiadaczem nowego autka. Z tego powodu pragnę dowiedzieć się kilku przydatnych rzeczy z tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berserkers Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Witam wszystkich, zaczynam przygodę z kosmetyką aut i mam nadzieje że znajdę tu wiele przydatnych pomocy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuzzy Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Witam Wszystkich Dopiero zaczynam przygode na forum, wczesniej troszke "ogarniałem'' sobie tematy detailingu - tak mnie wciagneło że postanowiłem się zarejestrować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarooN Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Witam forumowiczów swoją przygodę z detailingiem zacząłem już jakiś czas temu lecz teraz powoli gromadzę kosmetyki i odpowiednie sprzęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siara Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Witam Siara Dopiero zaczynam przygode z kosmetyka aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel181981 Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
competizione Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Witam. Samochody to moja pasja, a ich pielęgnacja to miły sposób na spędzenie wolnego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Witam wszystkich, Rejestruję się na forum w celu pozyskania informacji jak prawidłowo dbać o lakier w swoim samochodzie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlmgbs Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Zawitałem na to forum w poszukiwaniu informacji na temat myjek wysokociśnieniowych a jest dużo pomocnych informacji na temat dbania o samochód. Tak trzymać!!! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nims Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Sieka wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miloszpolo Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Cześć wszystkim, pojawiam się na forum, ponieważ chcę zrobić trochę porządku ze swoim paszczakiem, idzie wiosna pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
largo Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Witam wszystkich. Może po lekturze na tym forum zacznę prawidłowo dbać o wygląd autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubek30 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 witam wszystkich zawitalem na forum gdyz chce zasiegnac fachowej wiedzy w kwestii pielegnacji aut. do tej pory robilem to dosc amatorsko i tanimi srodkami, teraz chce podjac sie nauki bardziej profesjonalnego podejscia do tematu, tym bardziej ze w posiadaniu mam 2 autka, o ktore chce wzorcowo zadbac-nastoletnie wiec jest na czym sie uczyc. pozdrawiam forumowiczow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asia.taka Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Witam wszystkich Jestem tutaj aby nauczyć się dbać o moje motocykle aby błyszczały pieknie w słońcu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy_20 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Cześć i Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz00 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Witam wszystkich! Mam na imię Mateusz i jestem z Gdańska. Chciałbym zacząć swoją przygodę z detailingiem, a to forum to prawdziwa kopalnia wiedzy. Od jakiegoś czasu czytałem sporo anonimowo, teraz przyszedł czas na jakieś pytania Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soo Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Siemano wszystkim. Forum przeglądałem bez konta od dłużeszego czasu, pora trochę poforumować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NATE Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Witajcie, miło mi będzie Was poznać i gościć na tym forum. Lektura jest pasjonująca, wreszcie mam więcej kosmetyków niż moja dziewczyna (zwykle nie dopowiadam, że do auta). Dziękuję wszystkim za utrudnienie mi życia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AutoDream Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Witam Mam na imię Krzysztof. Od prawie 10 lat prowadzę warsztat, a car detailing'iem zajmuje się od 6 lat. Mam nadzieje, że będę mógł zgłębić swoją wiedzę dzięki Wam, a także będzie mi miło pomóc w wielu kwestiach. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahoń Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Hej! Mahoń z tej strony . Na imię mam Przemek. Jestem z kujawsko-pomorskiego. Dbanie o auto to zawsze była moja pasja. Teraz chce zgłębiać wiedzę jak to robić w sposób profesjonalny. Już pierwsze nauki z forum zaczerpnięte i wdrożone w życie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidK14 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Witam. Z tej strony Dawid z Zakopanego . Zaczynam na poważnie interesować sie auto detalingiem, gdyż nowy nabytek sie szykuje;p. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emjot Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Witam wszystkich zapalonych detailing'owców. Mam na imię Mirek. Już od dłuższego czasu czytam forum, ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować i czynnie włączyć w dyskusję Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi