soku Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 Witam i pozdrawiam z okolic Poznania.
Ar3k Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 Witam Przedstawiam swój samochód , który dzięki forum odzyska swój dawny blask.
swirpac Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2014 Witam, zaczynam zabawę z Car-detailing'iem.
Maverin21 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2014 Cześć ! Dopiero zaczynam zabawe z poważnym detailingiem ale niestety only hand made Pozdrawiam z podlaskiego
ArktisSilber Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2014 Witajcie Moja fiach w ręku to Spawanie TIG Dlaczego - bo uwielbiam german Style i Polerka felg rantów renowacja Skąd- Wrocław Cel...Polerka Wibracyjna itd. Pozdrawiam wszystkich i Do Wypucowania
mkbewe Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2014 witam sporo tutaj inforacji znalazłem więc postanowiłem się zarejestrować i znaleźć jeszcze więcej pozro
Missiou Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2014 Dzień dobry wszystkim Zamierzam garściami czerpać z wiedzy zamieszczonej na forum, a w dalszej perspektywie zapewne też pochwalić się własnymi osiągnięciami
piotrekgtt22 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2014 Witam wszystich bardzo serdecznie:)) bardzo fajne forum. Wasza wiedza napewno bedzie przydatna w moim auto detailingu:D:)
Mateusz.mg Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2014 Witam, Chciałbym przywitać wszystkich automaniaków. W nowym roku zebrałem się na odwagę i postanowiłem dołączyć do Was.
Pawel BMW Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam wszystkich, na forum sprowadziła mnie chęć zadbania o własne auto.
ancek Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Cześć, Forum czytam od kilku miesięcy a dzisiaj postanowiłem się zarejestrować. pzdr
Mr.Chaos Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 witam, po niemal dwu miesięcznej lekturze forum i załapaniu bakcyla, pragnę się przywitać i może kiedyś wrzucić jakąś relację Pozdrawiam
sparco0 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam wszystkich! po spędzeniu wielu godzin i za czerpaniu wiedzy w końcu się zalogowałem
nogreep Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam wszystkich wpisujących się nade mną jak i przyszłych pode mną Postanowiłem skończyć ze standardowym myciem i zrobić cos lepszego zobaczymy co z tego wyjdzie
GarbatyMaciek Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam wszystkich forumowiczów, od niedawna przyszła zajawka na dokładniejszą pielęgnację auta dlatego tu jestem. Mam nadzieję że będę mógł skorzystać z Waszego doświadczenia i rad.
mercury3 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witam Forumowiczów! dbać o auto lubiłem zawsze, ale nadszedł czas żeby dowiedzieć się na ten temat trochę więcej, dobrać odpowiednie preparaty itd.. Planuję zlecenie polerki całego auta, a w związku z tym chciałbym aby potem jak najdłużej samochód wyglądał świeżo. Pozdrawiam!
tomekde1987 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam wszystkich forumowiczów, mam nadzieję iż będę pomocny w niektórych tematach związanych z auto detailing' iem.
Rekomendowane odpowiedzi