Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :)

Moja fiach w ręku to Spawanie TIG

Dlaczego - bo uwielbiam german Style i Polerka felg rantów renowacja 8-)

Skąd- Wrocław

Cel...Polerka Wibracyjna itd.

Pozdrawiam wszystkich i Do Wypucowania :):ad:

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim :) Zamierzam garściami czerpać z wiedzy zamieszczonej na forum, a w dalszej perspektywie zapewne też pochwalić się własnymi osiągnięciami :)

Opublikowano

witam, po niemal dwu miesięcznej lekturze forum i załapaniu bakcyla, pragnę się przywitać i może kiedyś wrzucić jakąś relację ;) Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich wpisujących się nade mną jak i przyszłych pode mną :D Postanowiłem skończyć ze standardowym myciem i zrobić cos lepszego zobaczymy co z tego wyjdzie :-]

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów,

od niedawna przyszła zajawka na dokładniejszą pielęgnację auta dlatego tu jestem. Mam nadzieję że będę mógł skorzystać z Waszego doświadczenia i rad. :)

Opublikowano

Witam Forumowiczów!

dbać o auto lubiłem zawsze, ale nadszedł czas żeby dowiedzieć się na ten temat trochę więcej, dobrać odpowiednie preparaty itd.. Planuję zlecenie polerki całego auta, a w związku z tym chciałbym aby potem jak najdłużej samochód wyglądał świeżo.

Pozdrawiam! :)