Moderator Domel Opublikowano 13 Czerwca 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam. Domelos z Sosnowca. Poruszam sie Fordem Focusem MK z 2004 1.8TDCI pozdrawiam.
elmo141 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam, kłania się Luk. Szukam prostych, dostępnych dla laika sposobów dbania o samochód. Mój jest czarny i nie łatwo utrzymać go w perfekcyjnej czystości. Pozdrawiam
piotro Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam! Na imię mam Piotrek pochodzę z Żywca Od ok 3 miesięcy interesuję się detailingiem. Pozdrawiam
cezar1087 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 Cezary /Łódź/ Witam serdecznie. Zachwyca mnie to forum. Z Waszą pomocą mam zamiar nadrobić stracony czas i przywrócić odpowiedni blask moim pojazdom. Serdecznie pozdrawiam Cezary /Łódź/
tymon88 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam! Przez czysty przypadek ostatnio wpadłem na kosmetykaaut.pl i chyba się zaraziłem detailingiem... Mam nadzieję, że znajdzie się kilka osób "siedzących w detailingu" z mojej okolicy Pozdrawiam Żywiec i okolice tymOn z Węgierskiej Górki
Scalak Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam. Mam nadzieję,że dzięki temu forum moja Lagunka nabierze znowu blasku
Rapik Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam Wszystkich Forum śledzę od dobrych kilku m-cy, mimo to sporo muszę się jeszcze nauczyć. Auto jakim jeżdżę to VW Golf MK5 w kolorze czarnym, już niedługo będzie trzeba zacząć nad nim prace. Pozdrawiam!
Blik Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witajcie, forum znalazłem jakieś pół roku temu, a ostatnio bardziej mnie wciągnęło i czuję, że idee detailingu zgadzają się z moją naturą :-) Pozdrawiam wszystkich
Okti Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam. Myślałem, że się przywitałem, a tu widocznie "deżewe" miałem Chętnie dowiem się jak doprowadzić moje autko do ładu Pozdrawiam
Detailers Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Okti, witam sąsiada Tu Kadi z crx.info benas, nie byłeś ostatnio na Grunwaldzkiej świadkiem jak CRX ciął się z Civem wieczorową porą? Kręcił się za nami jasny pasek w cabrio
bruno Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam wszystkich forum czytam od jakiegos czasu ale dopiero teraz sie zarejestrowałem. Wciągający temat, to chyba dlatego tu jestem:) Auto: czarna Honda Miasto Warszawa/Płońsk
Nowak_zg Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam wszystkich. Jezdze audi s6 i chetnie sie poucze jak je pielegnowac ;P
MaroAudi Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam:) Z okazji ze bardzo dbam o swoje auto, wrecz mam pedantyczne podejscie:)Kolega polecil Mi Wasze forum:) Detailingiem interesuje sie od dawna ale głownie przegladalem fora zagraniczne.... Postaram sie przedstawic Swoje auto jak najszybciej Auto znane z Forum Audi:) Pozdrawiam Marek z Polkowic
PhytonST Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam, mam na imię Paweł. Już kilka lat temu jak miałem pierwszy samochód, to przeszkadzały mi miro rysy na całym aucie, wtedy jeszcze nie wiedziałem jak to nazwać, i nikt poza mną ich nie widział Dziś mam na koncie zrobionych kilka samochodów, w tym swoje z którym miałem i mam największe problemy w utrzymaniu bez rys (czarny audi uni). Znajomi uważają że mam coś z głową na tym punkcie ale jak to mówią "Jedni lubią ogórki a drudzy księdza córki" Pozdrawiam
Pavlik Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam wszystkich, Paweł z Ząbek - WWL. Z racji posiadania dwóch aut w kolorze czarnym postanowiłem troszkę bliżej podejść do tematu detailingu i trafiłem do Was.
dodi Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam wszystkich... Nigdy bym nie przypuszczał ze tak zgłębiony jest temat kosmetyki samochodowej... warto tu być... Pozdrawiam Dodi.
violinka Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 Hej, czytam Was od kilku tygodni. Moja bestia to Audi TT, dzięki Wam postaram się jej środek kabiny doprowadzić do perfekcji, no prawie
lukas_A4 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 witam wszystkich maniaków 4 kółek :)
wyczes86 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 Cześć Czyszczenie i pielęgnacja mojego autka to mój sposób na relaks
zbigilis Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam wszystkich . Jestem stałym gościem na tym forum do początku jego powstania i nadszedł czas na pełne dołączenie do grupy. Pozdrawiam .
staszek20vt Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 Cześć, od dłuższego czasu przeglądam i studiuję Wasze forum, zarejestrowałem się też już jakiś czas temu. Dziś trafiłem na zgrzyt i muszę się podpytać Pozdrawiam, Staszek
HardcorowyKoksu Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam Do tej pory przeglądałem , teraz mam zamiar udzielać się . pozdrawiam wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi