gaworek Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2013 Witam, Forum obserwuje od dawna, ale zapomniałem sie przywitać
Haaku Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2013 Witam, Dbaniem o swoje autko zainteresowałem się niedawno i dołączam do forum z nadzieją, że znajdę tu odpowiedzi na nurtujące mnie pytania
miszczu666 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2013 Witam wszystkich. Czas blasku i chwały dla lakieru zapanował również na podlasiu pozdrawiam
Micky19 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2013 Cześc Mam na imie Michał, kosmetyką aut interesuję się od dziecka, z tym że ostatnie lata trochę na poważnie.
vectomek Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2013 Witam. Mam na imię Tomek. Auto kosmetyką jako hobby zajmuję się już od powiedzmy paru lat kiedy jeszcze opony w Warszawie , później w FSO 125p (ojca) czyściło się pastą do butów a woskowało woskami na bazie wosku pszczelego )) Na forum trafiłem przypadkiem szukając kosmetyków do mojego auta... Nie wiedziałem, że są firmy które profesjonalnie się tym zajmują a do tego nazywają do detalingiem.... A do tego jest taka różnorodność produktów... Super Teraz to już żona z domu mnie wygoni jak zacznę "profesjonalnie" uzupełniać swoją półkę z kosmetykami i kolejne godziny spędzać w garażu
jondrownik Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2013 Cześć. Jestem Michał. Kosmetyką auta zainteresowałem się dzięki waszej ciężkiej ale jakże efektownej pracy. Kiedy pierwszy raz zobaczyłem relacje z Tego forum miałem wielki opad szczęki. Witam wszystkich serdecznie.
marko1005 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2013 Witam wszystkich. Mam na imię Marek, forum przeglądam od dłuższego czasu- pełen podziwu dla wysiłku jaki jest wkładany w osiągnięcie perfekcji w utrzymaniu samochodu przez forumowiczów. Sporo porad podejrzanych na forum stosuję przy swoim aucie Pozdrawiam
Dino1984 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2013 Czołem! Zarejestrowałem się tutaj, bo moje auto wymaga korekcji lakieru i chcę się dowiedzieć jak to najlepiej zrobić.
patryx Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2013 Witam, forum przegladam juz od dluzszego czasu ale dopiero dzisiaj postanowilem zalozyc konto jestem szczesliwym posiadaczem samochodziku Opel Astra III GTC i chcialbym aby z Wasz pomoca to autko lsnilo dzien w dzien
-pawlo111 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2013 witam - Paweł - od x czasu już sobie działam w temacie doprowadzania samochodów do czystości i wyglądu
monteki Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2013 witam nabylem auto z jasną skórą którą mam plan utrzymać w idealnym stane
gumis871g Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2013 Witam Wszystkich uzytkowników Forum Mam nadzieje że dowiem sie tutaj wiele ciekawych informacji o Kosmetyce auta Pozdrawiam
maur Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2013 Po 3 godzinach szukania informacji o konserwacji podwozia wylądowałem u Was prosząc o pomoc Cześć!
jerzykilerr Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2013 Witam wszystkich użytkowników tego zacnego forum, które przeglądam już od jakiegoś czasu incognito Tematyką pielęgnacji samochodu interesuję się w sumie może od 2 tygodni, także dopiero rozpoczynam swoją przygodę Pozdrawiam, Jerzy
espen Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2013 Witam wszystkich użytkowników. Poszukując informacji o kosmetykach samochodowych trafiłem na to forum i bardzo mi się spodobało. Konkretnie i rzeczowy, co prawda dopiero zaczynam swoją przygodę z kosmetyką aut ale myślę że to długo potrwa
JohnnyB78 Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Witam wszystkich Od dłuższego czasu śledzę to forum i nadszedł czas dołączyć do Waszego grona. Zabawę z pielęgnacją dopiero zaczynam dla tego pewnie "parę" razy pojawią się moje nowe wątki.
SpiderS Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Witam wszystkich fanatyków kropelkowania i innych detailingowych zboczeń i fanaberii. Tematyką detailingu interesuję się już od trzech lat, ale obecnie korzystając z większej ilości wolnego czasu intensywniej zacząłem korzystać z dobrodziejstw tego forum. Także jeszcze raz dzień dobry
poncheck Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2013 Dzień dobry,cześć i czołem Od czego by tu...w temacie detailingu kręcę się już chwilę,no z 5 lat od przygody z firmą S Plus w której chwilę popracowałem i tak jakoś się to ciągnie z tym jakby nie było lekko zboczonym podejściem do czystości i dbania o auto,również zawodowo Oczywiście cały czas chłonę wiedzę i stąd też moja obecność tutaj,póki co tylko czytałem ale planuję czasem coś skrobnąć,pozdrawiam
piotrpiotrowski Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2013 Witam wszystkich serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi