Rupcio Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Witam forumowiczów, czytam Was od ......... i dziękuję za cenne rady. Pozdrawiam
guja Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 witam serdecznie wszystkich zapaleńców
marcin301292 Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Witam Was serdecznie, z tej strony Marcin
piotto0 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Witam serdecznie Dużo przeglądałem i uczyłem się dzięki temu forum - teraz czas się "pokazać". Można powiedzieć że zaczynam przygodę z auto detalingiem i dzięki temu forum już sporo rzeczy mogłem się nauczyć i wprowadzić w życie :-) Piotr
mj Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Witam Mam na imię Marcin i jestem ze Zgierza. Jestem posiadaczem czarnej Audioli coupe, gdy zobaczyłem jak ciężko jest umyć czarny samochód i do tego go utrzymać w czystości, zacząłem przeglądać neta i trafiłem na to forum, które parę razy już "życie" uratowało. Pozdrawiam
Damianos Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Hej wszystkim forum czytam od ponad pół roku, warto w końcu się przywitać Zabawe amatorską z detailingiem już jakąś mam za sobą, parę stówek również już wydanych w detailercenter
pawel.wkk Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Ja również witam wszystkich, na forum jestem już od dłuższego czasu, kopalnia wiedzy + wg mnie bardzo fajny klimat i sami wariaci, których bardzo dobrze rozumiem, bo mam podobnie;)
Koxzco Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Witam wszystkich na jednym z lepszych forów jakie czytałem. Ogromny szacunek dla osób tworzących to miejsce. Pozdrawiam serdecznie!
JBS Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Cześć Kosmetyka aut zainteresowalem sie nie dawno ,ale widze że bedzie co czytać Pozdrawiam Darek.
rafkos7732 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 Witam Kosmetyka to ciekawy temat więc zasiadam do lektury tego forum
tru21 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 cześć forum czytam od jakiegoś czasu, trochę podstaw już liznąłem dzięki Wam - dziękuję
jaqb Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 Witam Wszystkich, Już od dłuższego czasu przeglądam te forum. W sumie nie bawię się w jakieś wielkie detailingi ale lubię jeździć czystym pachnącym samochodem. Mam nadizeje że mogę liczyć na pomoc bardziej doświadczonych Detailerów
Sajmooon Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2013 Witam serdecznie wszystkich mam na imię Szymon i chcąc bardziej zadbać o swoje autko postanowiłem się zarejestrować na Waszym forum i powiększyć swoją wiedzę dotycząca dbania o własne auto:) Pozdrawiam
stawek Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2013 Witam wszystkich. Na forum jestem dosłownie od 2 minut Mam nadzieję, że pomożecie mi w skompletowaniu zestawu kosmetyków do auta.
skax Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2013 Czesc Mam nadzieje, ze dzieki temu forum uda mi sie doprowadzic moja a4 do wygladu idealnego. PS. Sorry za niedzialajacy alt
Camcioo Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2013 Witam wszystkich Na imię mam Kamil. Jestem klubowiczem Panda Club Polska. Liczę że czas spędzony na wertowaniu postów nie pójdzie na marne i będą potrafił wiedzę z forum przelać na moje miśki Pozdrawiam
czacha19 Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2013 Cześć. Mam na imię Dawid. Liczę na to że dzięki temu forum nauczę się jak przywrócić blask na moim Accordzie i Civicu. Pozdrawiam.
Snickers Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2013 Cześć wszystkim Jestem Sławek.
skocio Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2013 Witam! Wpadłem na to forum całkiem przypadkiem i bardzo mnie zainteresowało. Mam nadzieje, że nauczę się tu sporo ciekawych rzeczy. Z góry dzięki za pomoc!
Tragiczny Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2013 Witam, Przed chwilą się zarejestrowałem mam nadzieję ,że dzieki wam odpowiednio zadbam o swoje autko
Rekomendowane odpowiedzi