Angelo Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2011 Czesc wszystkim, zawsze dbałem o swoje auta myjac je czesto, ale od pewnego czasu zacząłem interesowac sie detalingiem czyli dbaniem w szeszym stopniu i tak trafiłem tutaj. Mam nadzieje ze dowiem sie tu dużo ciekawych rzeczy i ze pomozecie mi w doborze kosmetyków jak ich wykorzystaniu. Pozdrawiam All Marcin
Maniek Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2011 Witam. Mam na imię Marcin i mieszkam w Łodzi. Mam nadzieję, że pomożecie mi w doprowadzeniu mojego Leona (LS7N) do stanu lepszego niż fabryczny Pozdrawiam
niedzwiedz Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2011 Witajcie Od bardzo dawna śledze forum, więc postanowiełem się przywitać Jestem przekonany, że dzięki KA mój samochód nabierze pełnie koloru i błysku
Gość Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2011 Witam! Liczę na fachową pomoc ze strony profesjonalistów.
hollywood Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 Witam Mam na imię Hubert. Przeglądałem sobie to forum i chciałbym przestać być incognito, tak więc się zarejestrowałem i powitać chciałem.
Mates6 Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 Witam wszystkich Sporo poczytałem zanim się zarejestrowałem , informacje na temat prawidłowej kosmetyki samochodu na tym forum są dla mnie kopalnią wiedzy postaram się z niej należycie skorzystać
igo_89 Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 Witam wszystkich miłośników czystych aut
kszalek Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 Witam wszystkich serdecznie. Jestem początkujący i dopiero kompletuje sprzęt :-)
kkicek Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 Witam wszystkich miłośników samochodów;)
dderkowski Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2011 Witam serdecznie, kopletuje kosmetyki do auta i wiedza z forum bardzo sie przyda
l3mur91 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2011 Kurcze.... zarejestrowałem się kupę czasu temu i do tej pory nawet się nie przywitałem... wstyd. Także mocno spóźnione "Cześć"
MaciekP Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2011 Witam wszystkich, od jakiegoś czasu zgłębiam tajemną wiedzę użytkowników forum. Uświadomiłem sobie, że do tej pory moja wiedza o utrzymaniu auta była znikoma. Szykuję się do pierwszych zakupów i rozpoczynam naukę praktyczną
Maciek90 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 Witam Dopiero zaczynam zbierać rzeczy potrzebne do porządnego czyszczenia auta i mam nadzieję że coś z tego wyjdzie.
tomek84 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 Witam wszystkich miłośników czystych aut
Chudy89 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 Witam wszystkich bardzo serdecznie
Goliat133 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 Witam wszystkich maniaków. Nareszcie trafiłem na forum, gdzie wszelka wiedza zawarta w jednym miejscu.......
niewolno19 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 Witam wszystkich, widzę, że tu przewaga panów . Dopiero zbieram wiedzę na temat prania aut, sprzęt już jest i trzeba jeszcze co nieco zainwestować.
kazek_r Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 witam Wszystkich miłośników BLASKU
Patrick Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 Witam wszystkich serdecznie, dobrze że jest takie forum. Dopiero zaczynam i chętnie się czegoś nauczę.
Rekomendowane odpowiedzi