bolek Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2011 Witam wszystkich.Paweł z Krakowa Pozdrawiam
N20 Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2011 Witam wszystkich,mam na imię Maciek.Forum przeglądam dłuższy czas,niedługo mam nadzieje będe miał możliwość rozpoczęcia prac detalingowych z moim pierwszym autkiem Jednak póki co zgłębiam wątki i kompletuje kosmetyki Pozdrawiam
Gość Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2011 Witam wszystkich, mam na imię Paweł. Mam Renault Clio II 1.2 16V z 2001 roku w granatowym kolorze, założyłem konto na forum by zaspokoić swoje potrzeby czystego i dobrze wyglądającego samochodu. Pozdrawiam
JM63 Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2011 Witam serdecznie, nazywam się Kuba i odkąd odkryłem ten portal dotarło do mnie, jak bardzo błądziłem
Gość Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2011 Witam serdecznie W wakacje kupuję sobie pierwszego klasyka i chcę bawić się w jego odrestaurowanie oraz utrzymanie blacharki i farby w idealnym stanie. Liczę na waszą pomoc Panów i dwóch Pań. pozdrawiam
yorg Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2011 Witam od kilku dni czytam forum i powoli wciąga mnie ten temat ..
SEBCIO75 Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2011 Witam wszystkich!! O forum dowiedziałem się od kolegi i postanowiłem od razu zajrzec i dowiedziec się czegos więcej na temat kosmetyki lakieru i wnetrza auta. Od 3 lat jeżdżę 13 letnią Toyotą, której lakier prosi sie o renowację. Mam nadzieję, ze uda mi sie znalezc jakas pomoc na forum.
Gość Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2011 Witam, szukając możliwości regeneracji paru elementów w aucie trafiłem tu i widzę, że znajdę tu odpowiedzi na wszystkie moje pytania w tym temacie pozdrawiam!
marcinwdg Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2011 witam wszystkich od dzisiaj walczę ze swoją furą i jej lakierem oczywiście zdobyłem bagaż wiedzy czytając to forum POZDRAWIAM
Pawelec Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2011 Witam serdecznie wszystkich. Miło mi dołączyć do grona, jak zdążyłem się przekonać wybitnych fachowców z zakresu detailingu .
RAFIS Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2011 Witam wszystkich serdecznie ! dzięki temu forum i waszej pomocy chciał bym zacząć dbać o swój samochód, tak profesjonalnie
tomaszkowal89 Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2011 Witam wszystkich forumowiczów
Gość Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2011 Witam wszystkich , jestem fanem motoryzacji i czystego samochodu , mam nadzieje że dzięki forum będę mógł bardziej fachowo zadbać o mój samochód
wiesiek3d Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2011 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, zaczynam czytać i uczyć się jak to zrobić dobrze.
dafids Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2011 Witam Wszystkich Serdecznie Bardzo cieszę się że znalazłem to forum.... wreszcie zacznę prawidłowo dbać o Swój wymarzony samochód który powinien być czarny a nie jest- ale zacznie nim być Tematów jest od groma tak więc zaczynam czytać już od dziś Pozdrawiam z Irlandii
Rekomendowane odpowiedzi