pope Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 Witam mam na imię Artur jeżdżę Focusem mk2 kolor granatowy.
jabol3k Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 Witam wszystkich forumowiczy Mam na imię Michał i zamierzam zasięgnąć stąd trochę wiedzy
lukaszlakier Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 witam. mam na imie Łukasz mieszkam w okolicy Czestochowy mam 24 lata itp. od urodzenia malowalem samochody az do kwietnia kiedy zostalem kierowca oprocz tego regularnie uzywam tempo i plaka.
MARC Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 Hej, Trafiłem tu aby poznać techniki pracy z innymi kosmetykami oraz po to aby dzielić się doświadczeniem. Pozdrawiam
Ponury Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 Witam wszystkich, mam na imię Bartek, mieszkam w Gdańsku.
laciek69 Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 Witam serdecznie. Mam na imię Marcin i jestem z pogranicza Śląska z Małopolską Forum śledzę już od dłuższego czasu, lecz dopiero teraz zdecydowałem się na założenie konta.
daball Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 Witam, Czyste auto było dla mnie obowiązkiem, zanim jeszcze zdobyłem prawko. Dopiero od niedawna jednak zacząłem zabawę z profesjonalnymi kosmetykami, bo jak dotąd do czynienia miałem jedynie z tymi, które dostępne są w hipermarketach. Pozdrawiam, Damian.
ambasador Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 Witam wszystkich forumowiczow, od niedawna zaczolem interesowac sie kosmetyka auta. Te forum pomoze mi rozwijac nowe hobby.
monterabc Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 Witam wszystkich forumowiczów, pozdrowienia z Lublina
Matheo Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 Witam wszystkich, mam na imię Mateusz, pochodzę z Sosnowca Pozdrawiam.
Thomas83 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Hello i'm Thomas from France. I practice detailing since 2-3 years now. I'm moderator on french forum "Detailing Art" It's nice to have others foreign opinion about detailing. See you later
Kasjan Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Cześć, jestem z Augustowa. Zaczynam właśnie przygodę z detalingiem, mam nadzieję że nauczę sie wielu cennych rzeczy na tym forum
DEV Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Witam wszystkich z Poznania, a niedługo z Murowanej Gośliny. Pozdrawiam.
janeczek Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Cześć, witam wszystkich fanów detalingu
marwol Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Marcin wita i pozdrawia z Białegostoku
WodzBorsuk Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Czołem koleżankom i kolegom! Po roku wertowania forum postanowiłem się przywitać i poprosić o parę porad na start i z czasem podzielić się nabytą wiedzą. Pozdrowienia z Pabianic, Wiktor
wojtek91 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Witam wszystkich Moim samochodem jest mercedes w124. Zajrzałem i zarejestrowałem się tutaj dlatego, że lubię dbać o swoje auto i chcę pogłębiać wiedzę na ten temat.
mrrocky Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Czesc, pozdrawiam z Gdyni, dobrze ze jest takie forum, niezla skarbnica wiedzy
nanek2 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Witam koledzy Mam na imię Damian, od roku czasu poruszam się samochodem marki Seat a dokładniej jest to Leon 1.8 20V 2003 r. Postaram się dokumentować swój totalnie amatorski poziom i metodą prób i błędów wraz z wiedzą zaczerpniętą z tego forum rozwijać się aby w przyszłości być chociaż w połowie tak dobry jak część osób które przedstawiają tu swoje projekty
ramius007 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Witam, Wlasnie sprawdzilem ze zarejestrowalem sie na forum 3 lata temu ale nie przywitalem ;( (nieladnie). W kazdym badz razie czytam forum regularnie, nie udzielam sie gdyz moja wiedza jest znikoma natomiast caly czas sie ucze i dziekuje wszystkim za wiedze i rady przekazywane tu na forum. Staram sie duzo czytac aby nie zadawc glupich pytan Pozdrawiam wszystkich i zyczye duzo wytrwalosci i sukcesow na polu detailingu Igor
Rafal9093 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Witam cieszę sie że dołączyłem do tego forum już nie moge doczekać się założenia tematu ekstremalny wet look pozdrawiam
mawa33 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Witam, forum czytam od kilku tygodni i cały czas się uczę. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi