Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. mam na imie Łukasz mieszkam w okolicy Czestochowy mam 24 lata itp. od urodzenia malowalem samochody az do kwietnia kiedy zostalem kierowca :-] oprocz tego regularnie uzywam tempo i plaka.

Opublikowano

Hej,

Trafiłem tu aby poznać techniki pracy z innymi kosmetykami oraz po to aby dzielić się doświadczeniem.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam serdecznie.

Mam na imię Marcin i jestem z pogranicza Śląska z Małopolską :) Forum śledzę już od dłuższego czasu, lecz dopiero teraz zdecydowałem się na założenie konta.

Opublikowano

Witam,

Czyste auto było dla mnie obowiązkiem, zanim jeszcze zdobyłem prawko. ;) Dopiero od niedawna jednak zacząłem zabawę z profesjonalnymi kosmetykami, bo jak dotąd do czynienia miałem jedynie z tymi, które dostępne są w hipermarketach.

Pozdrawiam,

Damian.

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczow, od niedawna zaczolem interesowac sie kosmetyka auta. Te forum pomoze mi rozwijac nowe hobby.

Opublikowano

Hello i'm Thomas from France.

I practice detailing since 2-3 years now. I'm moderator on french forum "Detailing Art"

It's nice to have others foreign opinion about detailing.

See you later

Opublikowano

Cześć, jestem z Augustowa. Zaczynam właśnie przygodę z detalingiem, mam nadzieję że nauczę sie wielu cennych rzeczy na tym forum :)

Opublikowano

Witam wszystkich z Poznania, a niedługo z Murowanej Gośliny. Pozdrawiam.

Opublikowano

Czołem koleżankom i kolegom! Po roku wertowania forum postanowiłem się przywitać i poprosić o parę porad na start i z czasem podzielić się nabytą wiedzą.

Pozdrowienia z Pabianic,

Wiktor

Opublikowano

Witam wszystkich :) Moim samochodem jest mercedes w124. Zajrzałem i zarejestrowałem się tutaj dlatego, że lubię dbać o swoje auto i chcę pogłębiać wiedzę na ten temat.

Opublikowano

Witam koledzy ;)

Mam na imię Damian, od roku czasu poruszam się samochodem marki Seat a dokładniej jest to Leon 1.8 20V 2003 r.

Postaram się dokumentować swój totalnie amatorski poziom i metodą prób i błędów wraz z wiedzą zaczerpniętą z tego forum rozwijać się aby w przyszłości być chociaż w połowie tak dobry jak część osób które przedstawiają tu swoje projekty :-]

Opublikowano

Witam,

Wlasnie sprawdzilem ze zarejestrowalem sie na forum 3 lata temu ale nie przywitalem ;( (nieladnie).

W kazdym badz razie czytam forum regularnie, nie udzielam sie gdyz moja wiedza jest znikoma natomiast caly czas sie ucze i dziekuje wszystkim za wiedze i rady przekazywane tu na forum. Staram sie duzo czytac aby nie zadawc glupich pytan :)

Pozdrawiam wszystkich i zyczye duzo wytrwalosci i sukcesow na polu detailingu

Igor

Opublikowano

Witam cieszę sie że dołączyłem do tego forum już nie moge doczekać się założenia tematu ekstremalny wet look pozdrawiam