Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

Trafiłem tutaj, ponieważ lubię dbać o nasz samochód i chętnie się dowiem więcej z prowadzonych tu dyskusji.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

w końcu trafiłem na coś konkretnego (profesjonalnego) i zabieram się do lektury :shock: jest tego trochę do przewertowania 8-)

została zrobiona potężna robota :good: nic tylko korzystać :ad:

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam nadzieję, że z Waszą pomocą uda mi się doprowadzić do kultury lakier na moim aucie:-)

Opublikowano

Witam wszystkich!

Jestem zarażony wirusem dbania o swój samochód :D Mam nadzieję, że na forum znajdę kilka ciekawych wskazówek :)

Opublikowano

Witam :)

Od dłuższego czasu wyczytuje różnego rodzaju info na tym pomocnym forum ale dopiero dziś postanowiłem dołączyć "oficjalnie" do grona dbających bardziej niż zwykły zjadacz chleba o swoje 4 kółka i nie tylko :ad::good:

Opublikowano

Witajcie Forumowicze!

od dłuższego czasu czytam forum, które mocno wzmaga moje zainteresowanie autodetailingiem. To wielka kopalnia wiedzy.

Dzięki wszystkim, którzy wzbogacają treści forum w cenne informacje i wskazówki. Ja w temacie ogólnej pielęgnacji samochodu zaczynam od zera, mam nadzieję, że do bohatera.

Pozdrawiam :)

Robert

Opublikowano

Witam wszystkich ! Jestem nowym użytkownikiem forum kosmetyka aut . Jestem fanem motoryzacji i lubię mieć czyste auto :) pewnie jak większość użytkowników forum. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich maniaków autodetailingu:)

Cieszę się, że znalazłem forum dla entuzjastów pielęgnacji samochodów, którzy omijają Plaka i pastę Tempo szerokim łukiem

Opublikowano

Dzień dobry. Ja nie wiem dlaczego wcześniej nie wpadłem na pomysł żeby poszukać takiego forum. Do tej pory znałem środki z supermarketów, później ktoś mi pokazał Meguiars a teraz widzę, że możliwości jest OGROM :) najchętniej przeczytałbym całe forum na raz. Pozdrawiam

Opublikowano

witam wszystkich czyscioszkow aut :D

jestem laikiem w sprawach czyszczenie auta

jestem tu by sie czegos nauczyc :D

mam nadzieje ze w tym mi pomozecie :D

pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Marcin, obecnie Irlandia

Detailingiem zajmuje sie od 5 lat, od 3 prowadze wlasna firme. Pracuje na srodkach Gtechniq, Scholl Concept, Menzerna, 3M, Dodo Juice, czasem inne jesli dobre, w wymienionych bylem na szkoleniach z produktow, takze jesli ktos ma jakies pytania z przyjemnoscia odpowiem.