DawidSc Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Witam wszystkich . Zarejestrowałem się tutaj by dowiedzieć się kilku rzeczy o tym jak zadbać o lakier
kubagajda Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Witam serdecznie wszystkich kochających dbać o swoje autka
umberto2 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2013 witam wszystkich, znalazłem się na tym forum, bo jestem przekonany,że dowiem się tu co zrobić, by moje auta wyglądały lepiej pozdrawiam
rebel83 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Witam Mam nadzieje że na tym forum dowiem się wielu ciekawych rzeczy Pozdrawiam
LucaE30 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Witam wszystkich! Trafiłem tutaj, ponieważ lubię dbać o nasz samochód i chętnie się dowiem więcej z prowadzonych tu dyskusji. Pozdrawiam
swampycare Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Witam w końcu trafiłem na coś konkretnego (profesjonalnego) i zabieram się do lektury jest tego trochę do przewertowania została zrobiona potężna robota nic tylko korzystać
wujkupawłu Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Witam wszystkich maniaków!
kris013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Witam wszystkich. Mam nadzieję, że z Waszą pomocą uda mi się doprowadzić do kultury lakier na moim aucie:-)
spyrka Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Witam wszystkich! Jestem zarażony wirusem dbania o swój samochód Mam nadzieję, że na forum znajdę kilka ciekawych wskazówek
Bisqp Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Witam wszystkich! niedawno zmieniłem samochód na nowszy i mam nadzieję go trochę odnowić i zakonserwować
Maro2383 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Witam Od dłuższego czasu wyczytuje różnego rodzaju info na tym pomocnym forum ale dopiero dziś postanowiłem dołączyć "oficjalnie" do grona dbających bardziej niż zwykły zjadacz chleba o swoje 4 kółka i nie tylko
-robert- Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Witajcie Forumowicze! od dłuższego czasu czytam forum, które mocno wzmaga moje zainteresowanie autodetailingiem. To wielka kopalnia wiedzy. Dzięki wszystkim, którzy wzbogacają treści forum w cenne informacje i wskazówki. Ja w temacie ogólnej pielęgnacji samochodu zaczynam od zera, mam nadzieję, że do bohatera. Pozdrawiam Robert
forti Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Witam wszystkich ! Jestem nowym użytkownikiem forum kosmetyka aut . Jestem fanem motoryzacji i lubię mieć czyste auto pewnie jak większość użytkowników forum. Pozdrawiam
Roger_Wawa Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Witam wszystkich Szukałem i znalazłem, forum na którym mam nadzieje dowiem się jak najbardziej zadbać o swoje autko.
vectra2004 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Witam wszystkich!Bardzo pomocne forum, jeszcze troche poczytam, popytam i biore sie do odświeżania mojej Viki
lation Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Witam serdecznie wszystkich maniaków autodetailingu:) Cieszę się, że znalazłem forum dla entuzjastów pielęgnacji samochodów, którzy omijają Plaka i pastę Tempo szerokim łukiem
mroova81 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Witam wszystkich - Robert z Wrześni.
P1wel Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Dzień dobry. Ja nie wiem dlaczego wcześniej nie wpadłem na pomysł żeby poszukać takiego forum. Do tej pory znałem środki z supermarketów, później ktoś mi pokazał Meguiars a teraz widzę, że możliwości jest OGROM najchętniej przeczytałbym całe forum na raz. Pozdrawiam
jurekjurek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Witam , interesuje się autodetailingiem. Na Waszym forum znalazłam dużo bardzo cennych informacji, dlatego zdecydowałam się do Was dołączyć.. Pozdrawiam
Davepl Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Witam wszystkich, dziwne że dopiero teraz odkryłem to forum ,no ale jak to mówią lepiej późno niż wcale
adamwwo Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 witam wszystkich czyscioszkow aut jestem laikiem w sprawach czyszczenie auta jestem tu by sie czegos nauczyc mam nadzieje ze w tym mi pomozecie pozdrawiam
Kłosiak Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 witam wszystkich fanatyków detailingu
Felix1302 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Witam Od tygodnia przegladam forum i tak powstal pomysl na kolejne hobby . Pozdarwiam Wszystkich.
witcher Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Witam Marcin, obecnie Irlandia Detailingiem zajmuje sie od 5 lat, od 3 prowadze wlasna firme. Pracuje na srodkach Gtechniq, Scholl Concept, Menzerna, 3M, Dodo Juice, czasem inne jesli dobre, w wymienionych bylem na szkoleniach z produktow, takze jesli ktos ma jakies pytania z przyjemnoscia odpowiem.
Rekomendowane odpowiedzi