ms2 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Witam serdecznie wszystkich, jestem Ziemowit mam nadzieję na mile spędzone chwile na tym forum pozdrawiam wszystkich ze samego Poznania.
@Damian Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Cześć. Mam na imię Damian i pochodzę z woj. Lubuskiego. Posiadam autko vw Golf 4 i jest to moje pierwsze auto jakie kiedykolwiek miałem. Już kiedyś znalazłem te forum, ale jakoś nie było mi po drodze, aż do teraz Co więcej mogę napisać...przeczytałem długiii regulamin i teraz poczytam te 4 poradniki jakie polecacie po rejestracji Mam wiele pytań, już szukałem na forum odpowiedzi, ale jest tego wszystkiego tyle, że już wszystko mi się pomieszało. Jednym słowem chciałem sie przywitać oraz myślę że dzięki wam moje autko będzie nadal blaskiem świecić
Horst Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Trafiłem tutaj całkiem przypadkiem i zostałem na dobre Patrze z podziwem na efekty waszych prac. Cuś pięknego!! Już niedługo i ja pokażę zdjęcia z zabiegów upiększających na mojej Bmw e23.
globus Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Witam. Mam nadzieję że dzięki waszej wiedzy mój samochód dostanie drugie życie
OMEGA Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Witam wszystkich forumowiczów.
wysoczanin Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów!
Melex Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Witam wszystkich, zdobyłem tu wiele cennych informacji więc postanowiłem dołączyć do waszej grupy
Henzir Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Cześć wszystkim :-) To forum to dla mnie niezły szok, nie wiedziałem że można aż tak pieścić auto :-) Ale zainteresowałem się w temacie, mam nadzieję, że wytrwam :-)
PlushaQ Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Witam… ;] Zajrzałem, wciągnąłem się. Rok temu pierwsze zabawy, teraz w sumie mam czas sie konkretniej odezwać i zagłębić bardziej w temat, więc i witam ;]
Driv3rrrr Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Witam wszystkich. Na forum zaglądam od jakiegoś czasu co prawda ale stwierdziłem, że czas się zarejestrować. Pozdrawiam wszystkich
Petrol Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Witam wszystkich Od jakiegos czasu sledze temat detailingu i juz najwyzszy czas sie zarejestrowac pozdrawiam!
rommi Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Witam wszystkich dbających o swoje auta. Jako następny zarażony detailingiem postanowiłem się zalogować, aby w pełni móc korzystać z informacji zawartych na tym 4um. Teraz pora do lektury... Pozdro dla wszystkich!
Nikita Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Witam serdecznie wszystkich Panów
Rekomendowane odpowiedzi