jamiro Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Witam wszystkich forumowiczow. Na portal ten trafilem przypadkowo poniewaz szukalem odpowiedzi na nurtujace mnie pytania dotyczace pielegniacji autka. Nie zawiodlem sie i postanowilem dolaczyc do Waszego grona. Pozdrawiam.
mar_sul Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Cześć jestem Marcin. Fajnie że mogłem do was dołączyć
moorcin Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Witam Jestem Marcin z Krakowa
Prixpl Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Witam Mam na imię Piotrek i lubię porządek w samochodzie
maciek-drummer Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 WITAM SERDECZNIE CAŁĄ SPOŁECZNOŚĆ FORUM KOSMETYKA AUT !!! Jestem Maciek, na forum trafiłem podczas szukania porad na temat mycia i pielęgnacji aut. W posiadaniu mam dwa samochody. Pierwszy z nich służący do celów hobbystycznych to POLONEZ CARO '94 o pięknym kolorze z L118 (piaskowy metalik) drugi służący do codziennej jazdy to VW GOLF Variant w kolorze granatowym akrylowym. Dzięki Waszym poradom już zdążyłem się zapoznać z kilkoma tematami A moim "świrem" jest min zadbany i czysty pojazd Jestem pod wrażeniem Justyny, która opisywała pracę przeprowadzane właśnie przy Polonezie jak i Seacie Toledo Pozdrawiam Wszystkich
Thorkill Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Witam, Lubię mieć porządek w autku, to forum jest fajnym narzędziem do komunikacji i zdobywania wiedzy w zakresie dbania o swoje 4 kółka. Liczę, że oprócz korzystania z wiedzy innych wraz z poszerzającą się własną wiedzą i doświadczeniem, będę mógł wspomóc radą kolegów i koleżanki z forum. Poza motoryzacyjnymi zainteresowaniami, lubię fotografować, czytać, słuchać muzyki (blues, jazz, rock, nowy orlean itd.), czasami grywam na instrumentach perkusyjnych. Poza tym wiele drobnych pobocznych zainteresowań. Pozdrawiam wszystkich
beavis Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 witam wszystkich Trafilem tutaj bo chcialbym uzyskac informacji i dobrych porad na temat kosmetykow do pielegnacji aut. A lubie jezdzic czystymi i zadbanymi autami .
topskun Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Witam Wszystkich! Zainteresowałem się nałożeniem powłoki kwarcowej bądź ceramicznej na mój samochód i mam nadzieję, że na tym forum uzyskam fachową pomoc. Pozdrawiam!
Lukash123x Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Witam, Na forum jestem od jakiegoś czasu, kupuję kosmetyki lecz tylko przez priv. Trafiłem tu podczas szukania materiałów do napisania pracy inżynierskiej na temat nanotechnologii w kosmetyce
jawor84 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Witam, Od jakiegoś czasu przeglądam to forum. A, że lubię mieć porządek w samochodzie powoli wprowadzam teorię w życie. Mam nadzieję, że nie będę się Wam bardzo dawał we znaki
Treys Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Witam Trafiłem dzisiaj na forum i przeczytałem kilkanaście tematów o polerowaniu , lecz jestem laikiem w tych sprawach za jakiś czas dam zdjęcie mojego "arsenału" i mam nadzieje że ktoś mi pokaże "krok po kroku" jak mam się tym obsłużyć
Dante53 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Witam Wszystkich, nazywam się Michał. Chciałbym rozpocząć przygodę z nowym Hobby
godles52 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Witam, forum czytam od dawna, jestem zapalencem w kwestii czystosci auta i dzieki doswiadczonym Userom mam nadzieje, ze bede robil to jeszcze lepiej
Tx2103 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Witam wszystkich. Lubię mieć zadbany samochód - chciałbym się od Was nauczyć jak uprzyjemnić sobe podróżowanie autem - zadbanym i czystym. Pozdrawiam.
Fiszer Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Witam wszyskich serdecznie temat detalingu to u mnie temat raczkowania, ale temat bardo mnie zaciekawił przez astrę kolegi morierisa którego poznałem na spotach opla, wi ęc mam w zamiarze dobrze sie zatracić w temacie detajlingu
mac-87 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Witam wszystkich, jestem Maciek. Tak zapuściłem swoją hondę, że postanowiłem wreszcie o nią zadbać. Trafiłem na to forum, które baaardzo rozjaśniło mi temat dbania o autko- dzięki. No i jestem bo mnie wciągnęło. Czekam na ładną pogodę i zabieram się do
kapral1980 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Witam! Przymierzam się wreszcie do zadbania o moje autko. Mam nadzieje, że z Waszą pomocą da się coś zrobić ze staruszką Bravą 99r.
boogie Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2013 WItam Ze zgrozą zauważam straszny spadek jakości wykonania aut, stąd branża detailingu nabiera rozpędu. Na wszelki wypadek sie zarejestrowałem, akurat mam coś tam małego do ogarnięcia u siebie. Pozdro!
luk79 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Witam wszystkich! Trafiłem tutaj, ponieważ chciałbym uzyskać trochę informacji jak dobrze zadbać o samochód Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi