lukas309 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 witam wszystkich maniaków swoich wozideł
robroj0 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witam wszystkich na tym wspaniałym forum
AnnaK Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witam serdecznie, od niedawna interesuję się autodetailingiem. Na Waszym forum znalazłam dużo bardzo cennych informacji, dlatego zdecydowałam się do Was dołączyć, aby być na bieżąco w tym temacie Pozdrawiam serdecznie, Ania
Gibons Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witam wszystkich niedawno zmieniłem samochód o który chce teraz zadbać odpowiednio mam nadzieję że to forum mi w tym pomoże sporo tutaj informacji
xenon Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witam. Szykuję się do pierwszej w życiu korekty, więc wiedz z forum mi się przyda
grzester Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witam wszystkich ładnie Grzesiek z Krakowa tutaj. Wczoraj zakupiłem swoje pierwsze autko w życiu. Jestem zielony w sprawach kosmetyki aut.... google -> forum tak zaczyna sie przygoda z polerowaniem, czyszczeniem etc etc... witam
zecke Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 grzester Witaj i powodzenia w dopieszczaniu Swojego autka
iro.i74 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witam wszystkich użytkowników i z góry dziękuję za pomoc i wyrozumiałość - to tak na przyszłość
kamil2963 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów Od niedawna posiadam swoje pierwsze auto, wraz z czasem przyda mi sie kilka porad
Jabluszko Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witam wszystkich. Trafiłem tu bo marzy mi się idealnie zadbane auto zarówno w środku jak i na zewnątrz.
DzieX Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Hej. Szukam trochę informacji nt. kosmetyków samochodowych. Mam nadzieję, ze znajdę je tutaj
YoungD Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Cześć, witam wszystkich forumowiczów którzy lubią dbać o swoje auta:)
mlodyyy_89 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Cześć wszystkim, znalazłem się na tym forum aby znaleźć jak najwięcej informacji o dbanie o swoje auto i myślę ze je tu znajdę
Bossicky Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witam wszystkich użytkowników..
bartekblat Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Cześć, lubie miec czyste i zadbane autko.
JacobCK Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witam wszystkich dla których samochód to nie tylko środek komunikacji
soldier Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witam wszystkich forumowiczów
anathema4 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Witam serdecznie. Jestem Mariusz. Mam nadzieję czegoś się tu nauczyć.
slawol15 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Witam kolegów Trafiłem tu przez wujka...google... Miałem kiedyś myjnie ręczną. Korzystaliśmy z kosmetyków Concept...ale to już historia pozdrawiam
kimbo0 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Witam wszystkich:) Forum odwiedzam od dłuższego czasu w wolnych chwilach i oglądam i podziwiam prace aż w końcu postanowiłem się zarejestrować i zacząć swoją przygodę z detalingiem:) Wszelkie umiejętności i informacje z forum mogą mi pomóc gdyż na co dzień zajmuje się sprowadzaniem używanych samochodów BMW. Każdą z prac będę starał się jak najdokładniej opisywać i udokumentować zdjęciami choć przy pierwszych pracach szału pewnie nie będzie ale żeby robić to dobrze to trzeba praktykować, praktykować, praktykować...
Rekomendowane odpowiedzi