Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

od niedawna interesuję się autodetailingiem. Na Waszym forum znalazłam dużo bardzo cennych informacji, dlatego zdecydowałam się do Was dołączyć, aby być na bieżąco w tym temacie :)

Pozdrawiam serdecznie,

Ania

Opublikowano

Witam wszystkich :) niedawno zmieniłem samochód o który chce teraz zadbać odpowiednio mam nadzieję że to forum mi w tym pomoże :) sporo tutaj informacji :)

Opublikowano

Witam. Szykuję się do pierwszej w życiu korekty, więc wiedz z forum mi się przyda ;)

Opublikowano

Witam wszystkich ładnie :) Grzesiek z Krakowa tutaj. Wczoraj zakupiłem swoje pierwsze autko w życiu. Jestem zielony w sprawach kosmetyki aut.... google -> forum tak zaczyna sie przygoda z polerowaniem, czyszczeniem etc etc...

witam :)

Opublikowano

Hej. Szukam trochę informacji nt. kosmetyków samochodowych. Mam nadzieję, ze znajdę je tutaj :)

Opublikowano

Witam kolegów :) Trafiłem tu przez wujka...google... Miałem kiedyś myjnie ręczną. Korzystaliśmy z kosmetyków Concept...ale to już historia

pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam wszystkich:)

Forum odwiedzam od dłuższego czasu w wolnych chwilach i oglądam i podziwiam prace aż w końcu postanowiłem się zarejestrować i zacząć swoją przygodę z detalingiem:)

Wszelkie umiejętności i informacje z forum mogą mi pomóc gdyż na co dzień zajmuje się sprowadzaniem używanych samochodów BMW.

Każdą z prac będę starał się jak najdokładniej opisywać i udokumentować zdjęciami choć przy pierwszych pracach szału pewnie nie będzie ale żeby robić to dobrze to trzeba praktykować, praktykować, praktykować...:)