Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć !

Forum " poznałem " z pewnego tygodnika motoryzacyjnego, a że lubię mieć czyste i zadbane autko ( i dodatkowo mam problem z lakierem z własnego winy :oops: ) zawitałem tutaj.

Na co dzień, użytkownik Kangoo oraz zbieracz zminiaturyzowanych Renault.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam wszystkich :)

Od jakiegoś czasu śledzę to, co dzieje się na forum, aż w końcu postanowiłem dołączyć do tego elitarnego grona fanów lśniących czterech kółek.

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć

tydzien temu dostalem folie karbonowa 3m. Dzieki tej stronie zdobylem kilka cennych wskazowek i informacji jak powinienem ja naklejac.

pozdrawiam

Opublikowano

Siemanko! Już od jakiegoś czasu zaglądam na forum, zdarza się to coraz częściej i mam wrażenie że załapałem bakcyla autodetalingu :ad: . Pozdrawiam

Opublikowano

Witajcie Panie i Panowie :)

Na forum zaglądam z przerwami od zeszłego roku i im częściej tu zaglądam tym więcej się dowiaduję na temat detailingu. Choć jeszcze wszystkiego nie mogę załapać. Mam nadzieję, że w końcu zabiorę się za swoją Beatkę bardziej konkretnie niż tylko mycie, odkurzanie i woskowanie :oops: Oglądając tematy w dziale PSB wpadam w kompleksy, ale mam nadzieję, że dam radę konkretnie się autkiem zaopiekować :)

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów :D