Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem Robert mieszkam koło Gdyni. Od dłuzszego czasu przegladam juz forum , poniewaz chciałbym zacząć powazniejsza przygode z auto detalingiem :D

Opublikowano

czeeść :) jestem adam. kosmetyką samochodów nigdy się nie interesowałem dopóki nie kupiłem czarnego samochodu ;p więc staram się zawsze spędzić kupe czasu by to jakoś wyglądało :D

Opublikowano

Witam wszystkich i pozdrawiam . Mam nadzieję, że uda mi się zaczerpnąć choć troszkę wiedzy z Waszego doświadczenia:)

Opublikowano

Witam. Jestem Maciek z Kielc. Postanowiłem się dokształcić na tym forum pod względem kosmetyki aut. Posiadam Astre H 1,9 cdti 110kw kombi, której planuje poprawić wygląd.

Pozdro

Opublikowano

Witajcie ! :)

Jestem w posiadaniu BMW e46 w tym roku chciałbym zacząć swoją przygodę z car detalingiem - niestety narazie pogoda na to nie pozwala . Licze na to ,że forum wniesie wiele przydatnych porad ! Pozdrawiam !

Opublikowano

Witam. Jestem Paweł z okolic Stargardu Szczecińskiego. Od dłuższego czasu zaglądam na wasze forum...czytam,czytam,czytam i... trochę już wiem, trochę też mam mętlik w głowie :idea:

No i "przez was" straciłem już parę zł na kosmetyki.

W planach zakup taniej polerki.

Opublikowano

Witam, od długiego czasu interesowałem sie dopieszczaniem mojego autka i nawet nie wiedziałem, że istnieje coś takiego jak auto detailing. Dopiero szukając dobrych kosmetyków do auta trafiłem tutaj i znalazłem właśnie to co mnie interesowało. Pozdrawiam wszystkich :D

Opublikowano

Witam wszystkich

Zainteresowałem sie tematem detailingu kilka tygodni temu w ramach poszukiwań ciekawego zajęcia (lub zajęć) na planowaną niedługo wczesniejszą "emeryturę" :) I coraz bardziej zaczyna mi się to podobać i jej efekty. Efekty sprawdziłem doświadczalnie oddając jedno z moich aut w ręcę zawodowców z tego forum :):) Resztę będę próbował "ogarnąć" sam :):)

A na początek taki mały żarcik obrazkowo - tekstowy:

https://picasaweb.google.com/boguslawsk ... ingRowerek

Opublikowano

Witam kolegów,

po dłuższym czasie przeglądania forum i zdobywania wiedzy, nieśmiało zaczynam aktywne uczestnictwo w forum ;)

Obecnie w planach kupno Marolexa 2000 i przerobka. Mam nadzieje ze sie uda!

Marcin-Wwa