robert78 Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 Witam jestem Robert mieszkam koło Gdyni. Od dłuzszego czasu przegladam juz forum , poniewaz chciałbym zacząć powazniejsza przygode z auto detalingiem
adziami Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 czeeść jestem adam. kosmetyką samochodów nigdy się nie interesowałem dopóki nie kupiłem czarnego samochodu ;p więc staram się zawsze spędzić kupe czasu by to jakoś wyglądało
zecke Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 coobah sporo Witam wszystkich nowych
cieplasek Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 Witam wszystkich i pozdrawiam . Mam nadzieję, że uda mi się zaczerpnąć choć troszkę wiedzy z Waszego doświadczenia:)
Mack` Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 Witam. Jestem Maciek z Kielc. Postanowiłem się dokształcić na tym forum pod względem kosmetyki aut. Posiadam Astre H 1,9 cdti 110kw kombi, której planuje poprawić wygląd. Pozdro
BeEmWu_SOP Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 Witajcie ! Jestem w posiadaniu BMW e46 w tym roku chciałbym zacząć swoją przygodę z car detalingiem - niestety narazie pogoda na to nie pozwala . Licze na to ,że forum wniesie wiele przydatnych porad ! Pozdrawiam !
pawelpp Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 Witam. Jestem Paweł z okolic Stargardu Szczecińskiego. Od dłuższego czasu zaglądam na wasze forum...czytam,czytam,czytam i... trochę już wiem, trochę też mam mętlik w głowie No i "przez was" straciłem już parę zł na kosmetyki. W planach zakup taniej polerki.
elvis123 Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2013 dzień dobry Wszystkim i wesołych świąt !
Patryk1.8t Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2013 Witam. nazywam się Patryk, forum przeglądam od dłuższego czasu.
Tomek071890 Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2013 Witam, od długiego czasu interesowałem sie dopieszczaniem mojego autka i nawet nie wiedziałem, że istnieje coś takiego jak auto detailing. Dopiero szukając dobrych kosmetyków do auta trafiłem tutaj i znalazłem właśnie to co mnie interesowało. Pozdrawiam wszystkich
Marcin300 Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2013 Witam wszystkich miłośników czystych aut
malypb Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2013 Witam wszystkich Zainteresowałem sie tematem detailingu kilka tygodni temu w ramach poszukiwań ciekawego zajęcia (lub zajęć) na planowaną niedługo wczesniejszą "emeryturę" I coraz bardziej zaczyna mi się to podobać i jej efekty. Efekty sprawdziłem doświadczalnie oddając jedno z moich aut w ręcę zawodowców z tego forum :) Resztę będę próbował "ogarnąć" sam :) A na początek taki mały żarcik obrazkowo - tekstowy: https://picasaweb.google.com/boguslawsk ... ingRowerek
boss8musik Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Witam. Mam już myjkę Karcher model 5.... Teraz akcesoria. I mam nadzieje ze wreszcie bede jezdzil czystym autkiem. Pozdrowionka dla wszystkich.
Marcin2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Witam kolegów, po dłuższym czasie przeglądania forum i zdobywania wiedzy, nieśmiało zaczynam aktywne uczestnictwo w forum Obecnie w planach kupno Marolexa 2000 i przerobka. Mam nadzieje ze sie uda! Marcin-Wwa
free66 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Witam, postanowiłem zadbać o swój samochód, zatem zarejestrowałem się na tym forum pozdrawiam, Kamil
Rekomendowane odpowiedzi