Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. To będą moje początki jeżeli chodzi o "coś więcej" niż myjnię ręczną, więc to forum na pewno bardzo mi pomoże. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam!

Mam na imię Marcin i moja dumą jest 33 letnie BMW 323i. Liczę, że to forum pozwoli mi dowiedzieć się jak najlepiej dbać o moją Ślicznotkę.

Pozdrawiam

MP

Opublikowano

Jako nowy user witam wszystkich forumowiczów. W temacie detailingu jestem dopiero raczkujący, ale mam nadzieje, że szybko złapie doświadczenie ;) Jeszcze raz witam.

Opublikowano

Witam wszystkich :). Mam na imię Sergiusz i mam już prawie 19 lat :). Forum studiuję już z ponad rok spokojnie. Nabieram systematycznie wiedzy, zbieram pieniążki by móc działać. Pozdrawiam serdecznie !

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników forum. Auto detaling sprawia mi coraz fajniejszą frajdę:) Mam nadzieję, że pogłębię swoją wiedzę dzięki forum ;)

Opublikowano

Cieszę się, że nareszcie udało mi się znaleźć takie forum z ludźmi którzy dbają o higienę swoich 4 kółek i dzielą się wiedzą jak to najlepiej robić.

Jeżeli chodzi o auta to jestem pedantyczny i lubię porządek jednak długo nie wiedziałem jak to robić i czym. Mam nadzieję, że to się teraz zmieni.

Pozdrawiam :)