kubus05_2007 Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2013 Witam Serdecznie Forum przeglądam od jakiegoś czasu ale dopiero teraz się witam
lowcu Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Witam. To będą moje początki jeżeli chodzi o "coś więcej" niż myjnię ręczną, więc to forum na pewno bardzo mi pomoże. Pozdrawiam
Marcin P. Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Witam! Mam na imię Marcin i moja dumą jest 33 letnie BMW 323i. Liczę, że to forum pozwoli mi dowiedzieć się jak najlepiej dbać o moją Ślicznotkę. Pozdrawiam MP
Żółtodziób223 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Witam wszystkich serdecznie. Musiałem założyć nowe konto ponieważ miałem inne lecz zapomniałem nicku i hasła ;/
Szopek Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Jako nowy user witam wszystkich forumowiczów. W temacie detailingu jestem dopiero raczkujący, ale mam nadzieje, że szybko złapie doświadczenie Jeszcze raz witam.
ANB Karol Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Witam Wszystkich nowych czyściochów
SergioZT Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Witam wszystkich . Mam na imię Sergiusz i mam już prawie 19 lat . Forum studiuję już z ponad rok spokojnie. Nabieram systematycznie wiedzy, zbieram pieniążki by móc działać. Pozdrawiam serdecznie !
streetrace Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Witam wszystkich użytkowników Michał
wiper3 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Witam wszystkich miłośników czystych furek
:Kamil: Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Witam wszystkich użytkowników forum. Auto detaling sprawia mi coraz fajniejszą frajdę Mam nadzieję, że pogłębię swoją wiedzę dzięki forum
zTomasz Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Witam. Dołączam do nadwornych detailistów aut hehe
krypoolzg Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Cześć, dzień dobry, witam na forum
Oleksy Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Cieszę się, że nareszcie udało mi się znaleźć takie forum z ludźmi którzy dbają o higienę swoich 4 kółek i dzielą się wiedzą jak to najlepiej robić. Jeżeli chodzi o auta to jestem pedantyczny i lubię porządek jednak długo nie wiedziałem jak to robić i czym. Mam nadzieję, że to się teraz zmieni. Pozdrawiam
Rob^ Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Czas się ujawnić ... Witam wszystkich jako w pełni zarejestrowany czytelnik
iljash Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Witam , poczatkujacy ale szybko uczacy sie
michal-ar1 Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Witam wszystkich użytkowników forum!!!
marcel226 Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Witam maniaków czystości ) Jestem już po pierwszych podstawowych zakupach i po pierwszym myciu. Efekt powalający, auto na błysk.
Rekomendowane odpowiedzi