Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Na forum trafiłem przypadkowo, lecz czytam je (mam nadzieje że ze zrozumieniem) już od dobrych 2 tygodni. Oglądając wasze auta jest się czego wstydzić, ale po zgromadzeniu sprzętu postaram się latem pokazać własną relację w dziale Pokaż swój blask. :kox:

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich. Dopiero zaczynam zabawę z detalingiem i mam nadzieje,że pomożecie,doradzicie jak dbać oraz czego używać do auta ;)

Pozdrawiam Seba

Opublikowano

Witam wszystkich. Zawsze lubiłem mieć czyste auto, ale apetyt rośnie w miarę jedzenia więc mam nadzieję, że znajdę na tym forum cenne porady jak dążyć do coraz lepszych efektów. Pozdrawiam Marek.

Opublikowano

Witam wszystkich

Forum czytam już dość długo i wiele już się dowiedziałem ale w końcu trzeba było dołączyć do waszego grona i mam nadzieje że jeszcze wielu rzeczy się nauczę.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów!

Jestem początkującym "detailerem" :) Jakieś małe doświadczenie posiadam, ale mam nadzieję zgłębić tajniki tej sztuki na forum :)

Pozdrawiam serdecznie!

Opublikowano

Witam, ja również tak, jak wielu innych świeżych użytkowników forum- przyglądam się mu od dawna, ale nadszedł czas ofucjalnie się ujawnić :D

Opublikowano

Witam szanownych forumowiczów jestem początkujący w świecie detailingu i chciał bym zgłębić wiedzę jaka zawarta jest na tym forum by móc zadbać o swój samochód tak jak najlepiej się da.

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów. Już naczytałem trochę, nakupowałem niezbędne rzeczy do pracy przy aucie. Więc zaczynam z tym zabawę.

Opublikowano

Witam wszystkich , zainteresowalo mnie to forum , bo lakier w moim Poldku potrzebuje nowego blasku, mam nadzieje ze znajde tu ciekawe informacje. Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów.

Od niedawna jestem właścicielem Jaguara XJR z 1998 roku.

Pojawiłem się tutaj aby dowiedzieć się jak najwięcej o pielęgnacji aut.

Auto to nie jest jedyne "w rodzinie" ale zajmuje szczególne miejsce i zasługuje na szczególne traktowanie.

Dlatego tutaj jestem.

Witam wszystkich i pozdrawiam,

DJ