Frett_ Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Witam wszystkich Na forum trafiłem przypadkowo, lecz czytam je (mam nadzieje że ze zrozumieniem) już od dobrych 2 tygodni. Oglądając wasze auta jest się czego wstydzić, ale po zgromadzeniu sprzętu postaram się latem pokazać własną relację w dziale Pokaż swój blask. Pozdrawiam
kebziu Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników
SEBOOL2006 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 Witam wszystkich. Dopiero zaczynam zabawę z detalingiem i mam nadzieje,że pomożecie,doradzicie jak dbać oraz czego używać do auta Pozdrawiam Seba
DonCorleoneKR Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2013 Witam wszystkich. Zawsze lubiłem mieć czyste auto, ale apetyt rośnie w miarę jedzenia więc mam nadzieję, że znajdę na tym forum cenne porady jak dążyć do coraz lepszych efektów. Pozdrawiam Marek.
Starscream Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Witam wszystkich forumowiczów.
Przmmo Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Witam wszystkich bardzo serdecznie i pozdrawiam
Ariel84 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Witam wszystkich Forum czytam już dość długo i wiele już się dowiedziałem ale w końcu trzeba było dołączyć do waszego grona i mam nadzieje że jeszcze wielu rzeczy się nauczę. Pozdrawiam
Rozwad Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Witam wszystkich forumowiczów! Jestem początkującym "detailerem" Jakieś małe doświadczenie posiadam, ale mam nadzieję zgłębić tajniki tej sztuki na forum Pozdrawiam serdecznie!
kaskra1 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 powitać wszytkich, po dłuższej lekturze czas dołączyć do grona pozytywnie uzależnionych
albanzg Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Witam, ja również tak, jak wielu innych świeżych użytkowników forum- przyglądam się mu od dawna, ale nadszedł czas ofucjalnie się ujawnić
Arekwonski Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Witam szanownych forumowiczów jestem początkujący w świecie detailingu i chciał bym zgłębić wiedzę jaka zawarta jest na tym forum by móc zadbać o swój samochód tak jak najlepiej się da.
gentki Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Witam wszystkich jestem z częstochowy, na forum trafiłem przypadkowo szukając informacji o polerowaniu felg
yackoo Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 Witam. Szukam na forum porad w kwestii utrzymania lakieru w dobrym stanie.
kita33 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Już naczytałem trochę, nakupowałem niezbędne rzeczy do pracy przy aucie. Więc zaczynam z tym zabawę.
Blazej_1910 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 Witam wszystkich , zainteresowalo mnie to forum , bo lakier w moim Poldku potrzebuje nowego blasku, mam nadzieje ze znajde tu ciekawe informacje. Pozdrawiam
lukaszPPL Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2013 Witam wszystkich i pozdrawiam
pl0013 Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Od niedawna jestem właścicielem Jaguara XJR z 1998 roku. Pojawiłem się tutaj aby dowiedzieć się jak najwięcej o pielęgnacji aut. Auto to nie jest jedyne "w rodzinie" ale zajmuje szczególne miejsce i zasługuje na szczególne traktowanie. Dlatego tutaj jestem. Witam wszystkich i pozdrawiam, DJ
Rekomendowane odpowiedzi