r9xxxxx Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 Witam, od jakiegoś czasu już przegladam forum, postanowiłem założyć konto. Kosmetyką interesuję się już od przeszło 3 lat, amatorsko coś działam makitą 9227 Pozdrawiam, Maciek
The Shade Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 Witam wszystkich serdecznie! Na wstępnie pragnę podziękować koledze "POGODNY" z forum AstraCoupe.pl za to że pokazał to forum, dzięki temu odkryłem nowy dotąd nieznany dla mnie świat. Na forum spędziłem już parę godzin i widzę że jeszcze wieeeele godzin przede mną. Życzę nam wszystkim miłej współpracy, wyrozumiałości i otwartości na pomoc tym mniej doświadczonym albo zupełnie raczkującym jak ja.
piter87 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2012 Witam wszystkich serdecznie.
StudioPorzadku Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2012 Cześć Jestem czytelnikiem forum już od jakiegoś czasu, ale nie czułem potrzeby wrzucać swoich 2 groszy. Postanowiłem to zmienić i od czasu do czasu wymienić kilka słów z Wami Głównie będę "buszował" w tematyce prania tapicerek tekstylnych oraz czyszczeniem wnętrz. W tym się czuję dość mocny - w końcu to moja praca między innymi Pozdrawiam! Michał
julian Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2012 StudioPorzadku, proszę o wnikliwą lekturę zaakceptowanego podczas rejestracji regulaminu forum/portalu i dostosowanie, czyt. usunięcie z podpisu adresu www, baneru firmy oraz reklamy podczas najbliższej wizyty na forum pod rygorem przewidzianych ww. regulaminem sankcji. pozdrawiam Julian p.s. wszystkich obowiązują te same zasady - nawet jeśli działaność nie jest powiązanea bezpośrednio z autodetailingiem.
lqaspl Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2012 Witam wszystkich Jeśli chodzi o detaling niestety nowicjusz jestem , i na razie będę raczej tylko szukająco\pytającym , ale od czegoś trzeba zacząć bo temat rozległy ale warto dla czterech kółek go zglebić , a lepszego miejsca nie znalazłem Pozdrawiam Łukasz
Bartiss Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2012 Witam wszystkich. Od dawna przeglądam to forum, skończyłem kurs detailingu i pracowałem pół roku w tej branży, chciałem poszerzyć swoją wiedzę więc w końcu postanowiłem się tutaj zapisać. Pozdrawiam
Leszek rally Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2012 Witam Zapalenców sterylności w samochodzikach Tematem zajawiłem się dość mocno gdy kupiłem piękną czarnulę w postaci Alfy Romeo 159 od tamtej pory brudna nie bywa
skimobill Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2012 Cześć, w temacie detalingu jestem komletnym laikiem ale postanowiłem to zmienić, więc będę tutaj częstym gościem.
Ziółas Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2012 Witam! Z racji zakupu samochodu zacząłem zgłębiać wiedzę nt. jego pielęgnacji, stąd też moja rejestracja na tym forum, chcę nabrać wiedzy a na wiosnę skompletować podstawowy zestaw (teraz niestety zakup auta pochłonął moje oszczędności), i wreszcie zacząć dbać należycie o ten samochód a po 23 latach MB w201 na to zasłużyło,
Trucky Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Witam serdecznie, forum czytam już od dłuższego czasu, ale czas się przywitać Forum bardzo fajne i przydatne - remontuję Merca W124 i teraz trzeba go porządnie wyczyścić, doprowadzić do ideału i zabezpieczyć
Czerstwy23 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Witam wszystkich. Bardzo pomocne forum. Pozdrawiam
paz Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Witam! Nie dawno kupiłem samochód i widzę, że macie tutaj sporo ciekawych tematów na temat dbania o wygląd aut więc pewnie zagoszcze na jakiś czas
konflikt Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Serdecznie witam, jestem pełen podziwu ile pracy wkładacie w swoje samochody.
Don Mateo Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Witam wszystkich i pozdrawiam
Bazuka Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2012 Witam wszystkich zgromadzonych
19maniek73 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Witam wszystkich i pozdrawiam
barteek79 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 witam wszystkich dbających o czystość swojego auta
Rekomendowane odpowiedzi