Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczow mysle ze bedzie mi sie milo z wami wspolpracowalo :) przez przypadek trafilem na waszee forum, ale jestem dzieki temu o sto kroc madrzejszy jesli chodzi o kosmetyke mojego wozu :) Pozdrawiam.

Opublikowano

Powitał wszystkich. Mam na imię Konrad i jestem z Lublina. Moje główne zainteresowanie to motoryzacja - w szerokim znaczeniu tego słowa. Jak już ogarnę mechanicznie swoje auto, kolejnym krokiem będzie ... własnie tego szukam na tym forum...

pzdr 4 all

Opublikowano

Witam serdecznie.

Od ponad roku zaglądam na to forum i muszę przyznać, że jestem pod dużym wrażeniem z jaką starannością, zaangażowaniem i pasją większa część Forumowiczów podchodzi do tematu pielęgnacji samochodów.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam , Piotrek z Tarnowa .

Na forum jestem jakiś czas od niedawna zarejestrowany .

Poszukuje wiedzy na temat detalingu do tej pory tylko ręcznie na wiosnę planuję zabrać się maszynowo .

Moje auta to Mazda 626 , które jest w tej chwili w fazie budowy ale ogólnie jest moim oczkiem w głowie

112ka.jpg

I rodzinny przemieszczacz z A do B , Ford Mondeo mk3

dsc02408kk.jpg

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam.Od ponad roku przegladam forum ,edukuje sie i postanowilem zamowic swoj pierwszy zestaw car detailingowy :D

Uwielbiam myc auto,a ze robilem to ,,byle czym,, to teraz tym bardziej milo bede spedzal czas przy autku .

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich :) na forum KA od dzisiaj a w zasadzie od przed chwilką :) mam na imię Piotr jestem spod Warszawy i interesuje się motoryzacją :) czekam na kolejny spot w Wawce żeby przyjechać. A to moja laleczka :D hehe

20121020172548.jpg

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników forum. Mam na imię Krystian jestem z Gorlic (Małopolska). Forum jest wielką skarbnicą wiedzy jak dbać o samochód :).

86409519.jpg

Opublikowano

Witam :-] Jestem Tu bo moi znajomi zajmujący sie detailingiem pokazali mi że kosmetyka aut może być zabawą, i sztuką :) a to że wkłada się w to ciężką pracę przy okazji wzbudziło mój szacunek i ciekawość :)