CarFashion Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Witam Wszystkich !!!!!!!!!!
zak Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Witam wszystkich Forumowiczów. Dzięki Wam zrobiłem samemu polerkę swojego samochodu:) Choroba się rozwinęła, przyszedłem po więcej...
mares123 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2012 Witam wszystkich, sporo już czytałem na forum i załapałem o co tu chodzi. Planuje doprowadzić do fajnego stanu kilka aut w rodzinie i może pomóc znajomym z ich zaniedbanymi furami pozdrawiam, mares123
pawello0071 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2012 Witam Często korzystałem z porad tego forum, a teraz przyszedł czas, żeby się w końcu zarejestrować.
kkobus1 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2012 Witajcie, Nazywam się Kamil i szukam przyjaciół hehe A tak serio pisząc to forum na tyle mnie wciągnęło, że postanowiłem się zarejestrować. Pozdrawiam
MOKI Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2012 Witajcie Mam na imię Michał i chciał bym się może dowiedzieć czegoś czego jeszcze nie wiem na temat Detailingu. Pozdrawiam (Szyderców Również )
wega67 Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 Witam, wpisujemy się razem z moją dziewczyną w świat Detailingu dzięki temu forum zostaliśmy zarażeni tą pasją, co przedstawimy w naszym wspólnym projekcie na wiosnę 2013 Pozdrawiamy ! Zapaleńców Błysków I Blasków Naszych Samochodów !
/miodu/ Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Witam serdecznie wszystkich zapaleńców tworzących to forum.
Bulek Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Siemanko. Mam nadzieję, że będę mógł dużo wynieść (wiedzy) z tego forum. Pozdrawiam
mlodybigi Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Dzień dobry przepraszam ale nie będę się rozpisywał o sobie ale jest tu tyle ciekawych rzeczy, że szkoda czasu na pisanie ... CHŁONĘ WIEDZĘ !
DetalCar Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Witam, detaling to dla mnie super zabawa Szkoda że taka droga
thrashy Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2012 Witam wszystkich:) Po półrocznym przeglądaniu forum złapałem chorobę zwana detailingiem i wydaje mi sie, ze jest nieuleczala Stąd moja obecność jako już zarejstrowanego użytownika. Pozdrawiam!
Kociek Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2012 Po dłużej przerwie na forum, witam ponownie !
Kula Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2012 Witam, Pojawiłem się tu po dłuższym czasie czytania forum jako gość. Temat detailingu coraz bardziej mnie interesuje i mam zamiar dowiedzieć się co nieco na ten temat. Pozdrawiam
Szary93 Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2012 Witam wszystkich maniaków auto detalingu.
Tymon1 Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2012 Witam Jestem Piotrek Sprowadzam i sprzedaje samochody a przygotowanie ich do sprzedazy jest dla mnie przyjemnoscia. Chcialbym sie od was dowiedziec jak fachowo podejsc do sprawy i zaoszczedzic na testowaniu na wlasnej skorze produktow. Pozdrawiam
wheelerwasp02 Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2012 Witam wszystkich Odkąd posiadam i dopieszczam swoje auto w części różnego rodzaju, staram się również i dbać o nienaganną czystość.. Sądzę że udaje mi się nieźle szykować estetykę ale narcyzem nie jestem stąd wiem że jeszcze sporo mogę się nauczyć w tym temacie.. Dlatego przybyłem na to forum by się nauczyć czegoś nowego.. Pzdr Kuba
jareckitdci Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 Witam wszystkich Już sporo czasu przegladam forum, czytam, testuję, trenuję, poleruję, czyszczę, doczyszczam, piorę, woskuję - jednym słowem zgłębiam temat detailngu. Mam nadzieję temat rozwijać i czerpać z Waszej wiedzy i doświadczenia, dlatego oficjalnie dołączam - rzeczywiście sprawa potrafi wciągnąć Pozdrawiam, Jarek.
NiKONmm Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 Witam wszystkich Mam na imię Michał. Od paru dni jestem szczęśliwym (jak na razie ) Posiadaczem focusa MKI którego lakier pozostawia wiele do życzenia. Mam nadzieję, że znajdę tutaj porady jak poskromić ten bałagan. Pozdrawiam
robin Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 Witam, mam na imię Robert, od niedawna jestem właścicielem wymarzonej audi tt. Przyszedł więc czas aby się nauczyć jak o to autko mam dbać Pozdrawiam wszystkich maniaków samochodowych.
Rekomendowane odpowiedzi