strusPEDZIWIATR Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Cześć, mam na imię Jarek i właśnie odnalazłem nową pasę
totalnylaik Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Witam wszystkich . Wojtek
sirius98 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Witam wszystkich i zaraz o pomoc pytam
jofrey Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Witam, Stały bywalec ale najwyraźniej się jescze nie przywitałem. Pozdrawiam.
dziadbab Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Cześć, forum czytałem już dużo wcześniej, ale teraz zarejstrowałem się, ponieważ potrzebuje kilku pytań na konkretne pytania, których niestety nie ma w wyszukiwarce. Pozdrawiam Dziadbab
ShiningCar Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 ponieważ potrzebuje kilku pytań na konkretne pytania Pytająco... BRY
majere Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Witam, Stosunkowo niedawno przerzuciłem się z publicznej myjni na pucowanie pod własnym domem W związku z tym planuję prosić Was o pomoc, a może kiedyś i ja wniosę coś od siebie!
buliyo Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Witam, lubię czasami podłubać przy własnym autku dlatego chcę móc czerpać z Waszego doświadczenia! Pozdrowienia
kusza90 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Witam wszystkich Mam nadzieję ,że nasze wzajemne doświadczenia pomogą nam w " odpicowaniu" naszych samochodów:)
Mateoosh Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Witam serdecznie Mam nadzieje że dzięki wiedzy zdobytej na tym forum moje Volvo w końcu będzie śmigało bez smug i plam na lakierze
Mała Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Witam i ja Pewnie jedna z niewielu kobiet na forum. Wlascicielka berlingo, ktory potrzebuje troche czasu i poswiecenia, a z zawodu kierowca ciezarowki Na forum przyprowadzily mnie google, gdy szukalam informacji odnosnie czyszczenia tapicerki skorzanej
TomekC Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Witam i ja kierowca wiejskiego wozu
Stoks486 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Witam, jestem nowy w tej dziedzinie. Za wiele nie będę pisał. Ale witam serdecznie wszystkich.
prokop0007 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Witam, jestem nowy na forum. Mam na Imie Kuba, jeżdzę Volvo V40 1,9TD z '97roku. Od dłuższego czasu interesuję się kosmetyką samochodową i konsekwętnie dążę do utrzymania auta w jak najlepszym stanie. Mam nadzieję że będę mógł liczyć na Waszą pomoc. Pozdrawiam!
krzysia Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Hej jestem Karola i również witam wszystkich.
chronoszczak Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Cześć jestem Rafał,mam nadzieję że czegoś się od was nauczę.Jeżdżę Fiatem Punto.pozdr
zbynu Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Witam, niedawno kupiłem samochód i jak wiadomo trzeba zadbać o niego jak najlepiej
moniaquba Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Witam:) Ja chciałbym zająć się profesjonalnie tematem czystości aut Stąd moja obecność tutaj. Jestem pod wrażeniem.
Rekomendowane odpowiedzi