witboy Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2012 witam serdecznie bardzo lubie kosmetyke i detaling aut, obecnie jezdze golfem mk3 gtd min z gewinde a wisienka na torcie sa bbs rm 001 z tylu juz ranty 3 calowe co daje nam 9j szerokosci pewnie wrzuce jakis watek z detalingem badz korekta jaka bedzie przeprowadzona moze przezemnie badz kolege
miras Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2012 Cześć wszystkim , jestem Mirek jeżdżę Accordem i Civiciem , mam dwa wymagające kolory samochodów śliwkowy metalik i czarny. Dołączyłem do Was żeby się nauczyć dbania o nie bo są piękne , ale trochę zmęczone życiem. Pozdrawiam Mirek.
Marcinek_189 Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2012 Cześć, Jestem Marcin i dopiero zaczynam przygodę z detalingem.
hardy Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 witam, zestaw do pierwszego detailingu zakupiony, teraz tylko pochłaniać wiedzę i działać na samochodzie
adek1983 Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 Witam wszystkich. Jestem tu nowy. Aktualnie wchłaniam wiedzę. Na tym forum chcę uzuskać informacje jak dopieścić moje auto VW POLO '92 w wersji GENESIS. Efektami oczywiście podzielę się z wami.
pyrfee Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 Cześć, mam nadzieję, że skorzystam z ogromnej wiedzy zawartej na tym forum.
BarooM Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 Witam, jestem Paweł, mam nadzieję, że z Waszą pomocą lepiej wypucuję Hyundaia taty i moje Suzuki. pozdrawiam
pemekeo1 Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 Witam wszystkich. Posiadam mazda 3 2010 r. i chciałbym utrzymać ją w ładnym stanie, mam nadzieje, że to forum mi to umożliwi. Pozdrawiam .
jester Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 Witam wszystkich! Miło mi zagościć na tym forum i mam nadzieje, że dzięki niemu i waszej pomocy uda mi się przywrócić blask mojemu autku
TomiX Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 Witam wszystkich! Mam nadzieję, że dzięki Wam moje auto będzie wyglądało lepiej niż po opuszczeniu fabryki
stafcio Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 witam, kiedys juz bylem zarejestrowny ale zapomnialem nick a mejla zmienilem i nie moge odzyskac. anyway, witam jeszcze raz
PiterG Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 Witam. Mam na imię Piotr. Jestem totalnym amatorem jeśli chodzi o kosmetykę auta. Uważam, że dzięki forum całkowicie zmieni się ten stan razem z wyglądem auta.
vax Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników.
wojtek3miasto Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 Witam wszystkich. Jak na razie to jestem tylko oczytany w kwestii detailingu. Uzbroiłem się w myślę niezły arsenał W sierpniu jak będę miał urlop- czas na testy.
Mariusz85 Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 Witam serdecznie wszystkich miłośników kosmetyki samochodowej.
JacZenio Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Witam, Jacek z tej strony, nie zupełny amator, traktuję to jako hobby w wolnym czasie bawię się w pielęgnację swoich aut.
Bartek1982sce Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Witam !!! Mam na imię Bartek i mam nadzieje ze czas spedzony na tym forum pozwoli mi zyskac doswiadczenia w pielęgnacji mojego auta Pozdrawiam
pcek Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Cześć, Jestem Maciej. Na razie nie mam większego pojęcia o kosmetyce aut, ale od 3 dni zaczyna się to zmieniać. No nic, wracam do czytania...
mariokazopolka Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Witam. Jestem Mariolka. Mąż ma manie czystości auta a ja muszę mu trochę dorównać i zaskoczyć pewnymi nowinkami. Obecnie męczę się w gipsie ;(. Dużo czytania przede mną. Ciao
kajanusz Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Cześć! Jestem wciąż pod mega wrażeniem informacji w które forum obfituje. Gratuluje i dziękuję pomysłodawcom oraz ludziom którzy dbają o funkcjonowanie i rozwój tej platformy. Przeglądając PSB słowa które najczęściej był przeze mnie wypowiadane to :" nieee no.. popie#dolony.." jednak w jak najbardziej pozytywnym tego słowa znaczeniu Pozdrawiam!
erbeka Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Witam, Ja jestem Bartek, dopiero zaczynam przygodę z kosmetyką. Postanowiłem doprowadzić swoje auto - Lancia Kappa - do jak najlepszego stanu (niestety poprzedni właściciel zaniedbał okropnie). Witam wszystkich!
Rekomendowane odpowiedzi