Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam serdecznie bardzo lubie kosmetyke i detaling aut, obecnie jezdze golfem mk3 gtd min z gewinde a wisienka na torcie sa bbs rm 001 z tylu juz ranty 3 calowe co daje nam 9j szerokosci pewnie wrzuce jakis watek z detalingem badz korekta jaka bedzie przeprowadzona moze przezemnie badz kolege

Opublikowano

Cześć wszystkim , jestem Mirek jeżdżę Accordem i Civiciem , mam dwa wymagające kolory samochodów śliwkowy metalik i czarny. Dołączyłem do Was żeby się nauczyć dbania o nie bo są piękne , ale trochę zmęczone życiem. Pozdrawiam Mirek.

Opublikowano

witam, zestaw do pierwszego detailingu zakupiony, teraz tylko pochłaniać wiedzę i działać na samochodzie :)

Opublikowano

Witam wszystkich. Jestem tu nowy. Aktualnie wchłaniam wiedzę. Na tym forum chcę uzuskać informacje jak dopieścić moje auto VW POLO '92 w wersji GENESIS. Efektami oczywiście podzielę się z wami.

Opublikowano

Witam, jestem Paweł, mam nadzieję, że z Waszą pomocą lepiej wypucuję Hyundaia taty i moje Suzuki.

pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam wszystkich. Posiadam mazda 3 2010 r. i chciałbym utrzymać ją w ładnym stanie, mam nadzieje, że to forum mi to umożliwi. Pozdrawiam :).

Opublikowano

Witam wszystkich!

Miło mi zagościć na tym forum i mam nadzieje, że dzięki niemu i waszej pomocy uda mi się przywrócić blask mojemu autku ;)

Opublikowano

witam, kiedys juz bylem zarejestrowny ale zapomnialem nick a mejla zmienilem i nie moge odzyskac. anyway, witam jeszcze raz :)

Opublikowano

Witam.

Mam na imię Piotr. Jestem totalnym amatorem jeśli chodzi o kosmetykę auta. Uważam, że dzięki forum całkowicie zmieni się ten stan razem z wyglądem auta.

Opublikowano

Cześć,

Jestem Maciej. Na razie nie mam większego pojęcia o kosmetyce aut, ale od 3 dni zaczyna się to zmieniać. No nic, wracam do czytania...:)

Opublikowano

Witam. Jestem Mariolka. Mąż ma manie czystości auta a ja muszę mu trochę dorównać i zaskoczyć pewnymi nowinkami. Obecnie męczę się w gipsie ;(. Dużo czytania przede mną. Ciao

Opublikowano

Cześć! Jestem wciąż pod mega wrażeniem informacji w które forum obfituje. Gratuluje i dziękuję pomysłodawcom oraz ludziom którzy dbają o funkcjonowanie i rozwój tej platformy.

Przeglądając PSB słowa które najczęściej był przeze mnie wypowiadane to :" nieee no.. popie#dolony.." jednak w jak najbardziej pozytywnym tego słowa znaczeniu :)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam,

Ja jestem Bartek, dopiero zaczynam przygodę z kosmetyką. Postanowiłem doprowadzić swoje auto - Lancia Kappa - do jak najlepszego stanu (niestety poprzedni właściciel zaniedbał okropnie).

Witam wszystkich!