Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, dzieki forum znalazlem juz idealna pianownice do myjki i mam nadzieje ze dalsza lektura pomoze mi doprowadzic moj samochod do stanu lepszego niz z fabryki

Opublikowano

Siemanko

dopiero dzięki lekturze forum zacząłem myć auta na 2 wiadra :oops:

przede mną dużo pracy aby odpowiednio dbać o auta i doprowadzić je do stanu takiego jak powinny być ;)

Opublikowano

Witam Wszystkich :)

Na forum trafiłem hobbistycznie (lubię dbać o swój lakier ;) ), ale jako, że znalazłem kilka tematów dotyczących mnie bezpośrednio (omawiane są tutaj produkty "z mojej firmy") to stwierdziłem, że założę konto i zacznę się udzielać ;)

Opublikowano

Witam Wszystkich. Z racji tego, że lubię czyste autko cieszę się, że znalazłem to forum. Mam nadzieję, że pomożecie dobrać mi odpowiedni zestaw do mojego autka.

Pozdrawiam Radek z Siedlec

Opublikowano

Witam Wszystkich Forumowiczów. Cieszę się że znalazłem to forum, gdyż być może uda mnie się dzięki Wam doprowadzić do świetności mojego starego Fordzika :D

Pozdrawiam Tomek z Bydgoszczy.

Opublikowano

Witam serdecznie. Na forum trafiłem z jednego, prostego powodu .. ;) Czas troszkę odświeżyć lakier i przywrócić black autku ;)

Opublikowano

Witam wszystkich. Na forum trafiłem z powodu mojego fioła na punkcie dbania o samochód :D i raczej bardzo dobrze trafiłem :good:

Pozdrawiam

Bart z S-R

Opublikowano

Zarejestrowałem się, więc wypadałoby się przywitać ;) Zawsze dbałem o swoje auto i staram się utrzymywać lakier w jak najlepszej kondycji, a dzięki waszej wiedzy mam nadzieje w kwestii kosmetyki samochodowej troszkę się podszkolić ;)

Opublikowano

Witam, Mam na imię Piotr, od jakiegoś czasu zaintrygowała mnie tematyka detailingu i od linka do linka trafiłem na Wasze forum. Liczę na Waszą pomoc i fachowe rady aby bardziej poznać tajniki prawidłowego dbania o auto

Pozdrawiam wszystkich serdecznie

Opublikowano

Witam,

cieszę się, że jest forum prawdziwych fanów detailing'u.

Dzięki Wam uświadomiłem sobie, że nie jestem sam w moim przeangażowaniu w dbaniu o lśniący wóz.

Chyba jest nas już więcej niż dostępnych preparatów na polskim rynku ;)

do zobaczenia w pozostałych wątkach!

Opublikowano

Witam

Długo szukałem takiego profesjonalnego forum. Cieszę się że w końcu na nie trafiłem. Dopiero teraz wiem co to znaczy dobrze umyć samochód :)

Pozdrawiam wszystkich Mat

Opublikowano

Witajcie.Rok czasu śledzę wątki i w końcu po uzbieraniu podstawowych produktów zrobiłem cały swój samochód od podstaw i jestem mega zadowolony a to za sprawą Was wszystkich. :) Pozdrawiam

Opublikowano

Witam Wszystkich,

no i dzięki temu forum zacząłem przygodę z detalingiem. Moja żona również rękami męża zaczęła przygodę z detalingiem. :D Pozdrawiam wszystkich. Chat

Opublikowano

Witam wszystkich,

zaczynam kosmetykową przygodę :) Przybyłem na to forum z polecenia znajomego, który się bardzo pozytywnie wypowiadał o jego fachowości - dlatego tu jestem:)

pozdrawiam i do napisania

dejwitDW

Opublikowano

Witam,

forum przeglądam od pewnego czasu. Przeczytałem wiele ciekawych i pożytecznych rzeczy. Postanowiłem się zarejestrować i mam nadzieję zadomowić się tutaj na dłużej. Pozdrawiam