vandrad Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 Witam wszystkich, dzieki forum znalazlem juz idealna pianownice do myjki i mam nadzieje ze dalsza lektura pomoze mi doprowadzic moj samochod do stanu lepszego niz z fabryki
killerix Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 Siemanko dopiero dzięki lekturze forum zacząłem myć auta na 2 wiadra przede mną dużo pracy aby odpowiednio dbać o auta i doprowadzić je do stanu takiego jak powinny być
Shido Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 Witam wszystkich forumowiczów. pozdrawiam ekipę z Bolesławca
wwiecha Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 Witam Wszystkich Na forum trafiłem hobbistycznie (lubię dbać o swój lakier ), ale jako, że znalazłem kilka tematów dotyczących mnie bezpośrednio (omawiane są tutaj produkty "z mojej firmy") to stwierdziłem, że założę konto i zacznę się udzielać
bobek1976 Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 Witam Wszystkich. Z racji tego, że lubię czyste autko cieszę się, że znalazłem to forum. Mam nadzieję, że pomożecie dobrać mi odpowiedni zestaw do mojego autka. Pozdrawiam Radek z Siedlec
Bysiu Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 Witam Wszystkich Forumowiczów. Cieszę się że znalazłem to forum, gdyż być może uda mnie się dzięki Wam doprowadzić do świetności mojego starego Fordzika Pozdrawiam Tomek z Bydgoszczy.
Maciuś Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2012 Witam serdecznie. Na forum trafiłem z jednego, prostego powodu .. Czas troszkę odświeżyć lakier i przywrócić black autku
bartSR Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 Witam wszystkich. Na forum trafiłem z powodu mojego fioła na punkcie dbania o samochód i raczej bardzo dobrze trafiłem Pozdrawiam Bart z S-R
Robman Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 Zarejestrowałem się, więc wypadałoby się przywitać Zawsze dbałem o swoje auto i staram się utrzymywać lakier w jak najlepszej kondycji, a dzięki waszej wiedzy mam nadzieje w kwestii kosmetyki samochodowej troszkę się podszkolić
lisu11 Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 Witam, jest to moj pierwszy wpis wiec witam wszystkich.
LARE Car Care Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 Witajcie, będę na tym forum odpowiedzialny za nasz sklep i produkty LARE Car Care ! Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą w dziale handlowym partnerów forum
Pjotras Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 Witam, Mam na imię Piotr, od jakiegoś czasu zaintrygowała mnie tematyka detailingu i od linka do linka trafiłem na Wasze forum. Liczę na Waszą pomoc i fachowe rady aby bardziej poznać tajniki prawidłowego dbania o auto Pozdrawiam wszystkich serdecznie
jools Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Witam wszystkich co rowniez zaczeli suszyc portfel
Makio Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Witam, cieszę się, że jest forum prawdziwych fanów detailing'u. Dzięki Wam uświadomiłem sobie, że nie jestem sam w moim przeangażowaniu w dbaniu o lśniący wóz. Chyba jest nas już więcej niż dostępnych preparatów na polskim rynku do zobaczenia w pozostałych wątkach!
wojtek.ep2 Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Witam, jestem Wojtek, w tym roku zaczołem swoją przygodę z detailingiem. Pozdrawiam wszystkich
daylander Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Witam Długo szukałem takiego profesjonalnego forum. Cieszę się że w końcu na nie trafiłem. Dopiero teraz wiem co to znaczy dobrze umyć samochód Pozdrawiam wszystkich Mat
Killah Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Witam. Trzeba sie wziac za swoj wyblakly lakier, z wasza pomoca jest to mozliwe Pozdrowienia ze Słupska
bimer7 Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Witajcie.Rok czasu śledzę wątki i w końcu po uzbieraniu podstawowych produktów zrobiłem cały swój samochód od podstaw i jestem mega zadowolony a to za sprawą Was wszystkich. Pozdrawiam
Chat Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Witam Wszystkich, no i dzięki temu forum zacząłem przygodę z detalingiem. Moja żona również rękami męża zaczęła przygodę z detalingiem. Pozdrawiam wszystkich. Chat
dejwitDW Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Witam wszystkich, zaczynam kosmetykową przygodę Przybyłem na to forum z polecenia znajomego, który się bardzo pozytywnie wypowiadał o jego fachowości - dlatego tu jestem:) pozdrawiam i do napisania dejwitDW
damin Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Witam, forum przeglądam od pewnego czasu. Przeczytałem wiele ciekawych i pożytecznych rzeczy. Postanowiłem się zarejestrować i mam nadzieję zadomowić się tutaj na dłużej. Pozdrawiam
danielsan51 Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 witam zarejestrowalem sie na forum, mam nadzieje ze moje auto stanie sie piekniejsze:D prz pomocy innych
Czarny53 Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Witam wszystkich zmotoryzowanych
costa de sol Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Witam wszystkich bardzo ciekawe forum wlasnie zaczynam przygode zarobkowa z myciem pojazdów napewno bardzo przydatna wiedze moge tu przyswoic
airbites Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 Witam, jestem tutaj nowy i bardzo fajny ten forum o wiedzy kosmetyki aut:)
Rekomendowane odpowiedzi