M016965 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Witam. Super forum, sporo interesujących informacji. pozdrawiam
Grucha86 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Witam wszystkich forumowiczów !!
pafeu Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 siemanko, ostatnio zacząłem interesować się detailingiem, staram się stawiać pierwsze kroki na swoim samochodzie mam jakis tam biedny zestawik na początek, ale już wiem, co kupić następne jak będzie okazja, to wrzucę zdjęcia swojego klekota pozdro
wfm125m Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2012 Witam i pozdrawiam wszystkich! Szukam porad, jak odświeżyć lakier w moim pasku (lakier BlackMagic r98) + zrobić coś z kloszami (zamglone) + odremontować alu 17" (w celu sprzedaży bo na polskie warunki drogowe- są zbyt kosztowne) + inne detale Mam nadzieje, że szybko znajdę to czego szukam !
rozpustnik Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2012 Witam użytkowników W tym miejscu chcę rozpocząć swoją przygodę z własną DG, i bez tego forum pewnie było by mi dużo trudniej wszystko ogarnąć. Dzięki Wam za wszystkie testy z których wyciagnąłem masę informacji i przyszłą pomoc. Michał
MisiakMilusi Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2012 Cześć wszystkim, bardzo przyjemnie się czyta forum. Mam nadzieję, że poziom będzie wzrastał, a ja postaram się w tym nie przeszkadzać
Jeep Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Jou, witam umiarkowanie zakrecony ale lubie swoje auto i lubię jak jest zadbane dodo juice wosk, dodo detailer, glinka i poorboys ssr1 to moje atrybuty
Tomas Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 witam, zielony w kosmetyce samochodowej, dwa samochody więc jest czego się uczyć pozdrawiam
jagoda5 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Witam, serdecznie mam nadzieję że dam radę wytrzymać w postanowieniu dbania o swój samochód
maciekck Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Witam i zaczynam się za lekturę wątków na forum :-)
nowy131 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Na imię mam Kacper i od ok pół roku interesuje się auto deteling'iem. Obecnie mam 3 samochody do zabawy i cały czas zgłębiam tajniki kosmetyki samochodowej, alby wszystkie były w idealnym stanie. Pozdrawiam.
kisiek_ Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu przestało mnie zadowalać mycie auta w myjniach samochodowych dlatego zostałem członkiem tego oto forum
experience90 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Witam serdecznie, czytam i przeglądam od dłuższego czasu forum i szczerze powiem, że od tego detalingu można się uzależnić Pozdrawiam pozytywnie zakręconych!
dareme89 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 witam wszystkich, z tej strony Darek wlasciciel fiata barchetty
kornikbp Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 hello posiadam audi 100 c4 1994 które zawstydza niejedne nowsze auta za jakiś czas planuję wrzucić kilka zdjęć i pokazać swój blask
DetailingGarage Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Witamy serdecznie wszystkich forumowiczów. Ekipa Detailing Garage.
Partner forum MrCleaner Opublikowano 12 Czerwca 2012 Partner forum Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Witajcie !
Bzikfellow Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Witam wszystkich. No cóż nie będę silił się na oryginalność, również zostałem fanem auto detailing odkąd wszedłem w posiadanie mojej Betty.
Rekomendowane odpowiedzi