norco Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 cezek, no to czekamy z niecierpliwością Swoją droga mój sąsiad od nowości miał Poloneza Caro- w tym roku go sprzedał. Autko wyglądało jak nówka z salonu. On był dla mnie wzorem i prekursorem tego jak można o auto zadbać. Pełen podziw. ... ale na autko aż miło się patrzało ... jeśli Ci się to podoba, to czas zrobi swoje, nabierzesz doświadczenia, a detaling stanie się twoją pasją. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezek Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Dziś roverek zmienił właściciela na kogoś z tego forum Ostatnie fotki przez sprzedażą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Dziś roverek zmienił właściciela na kogoś z tego forum To może wkońcu polonez doczeka się dobrej relacji z zabiegów przy nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezek Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Może w końcu ja nie potrafiłem o niego odpowiednio zadbać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol4431 Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 porządna maszyna:) dbaj i pucuj!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 porządna maszyna:) dbaj i pucuj!! Zlituj się, trzy posty wyżej pisze że sprzedał... ...może to i lepiej btw. cezek bez urazy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 cezek zdradzisz komu go sprzedałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi