Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 20 Września 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 Od jakiegoś czasu współpracujemy z dystrybutorem zapachów Mr. & Mrs. Fragrance i po testach przyjemnych ludzików są też u nas : Sprawdzona już przez wielu niedroga pianownica:
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 25 Września 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 W naszej ofercie brakowało konkretnych niedrogich killerów do "odszczurzenia: więc są np: Zapraszam do działu News: http://showcarshine.pl/nowe-produkty
escimo Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 CAR CRAZY, ten PlastDip w spray'u. Ile bym potrzebował mniej-więcej puszek na pomalowanie kompletu stalówek?
GracjanS4 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 escimo, Gdzieś kiedyś czytałem że puszka 400ml wystarcza podobno na 1 felgę aluminiową ~16", jak na prawdę jest nie wiem... Pomyśl czy nie jestem stalówki wypiaskować i pomalować proszkowo
escimo Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 GracjanS4, to 14tki do starego escorcika Malowałem je 2 lata temu, ale wszystko zeszło Może to by było trwalsze. Oddawać do piaskowania się już ich raczej nie opłaca.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 25 Września 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 escimo, W twoim przypadku powinny starczyć 3szt , wszystko zależy jak grubą warstwę będziesz chciał położyć.
escimo Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 CAR CRAZY, dzięki, trzeba będzie przemyśleć sprawę
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 27 Września 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Kilka Ciekawych produktów do mocniej zaniedbanej skóry od Lederzentrum : Strong Cleaner: Odplamiacz: Szczoteczka: Coś do najdelikatniejszych Anilinowych skór: Do Alcantary: Zapraszam
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 1 Października 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 Wszystkie produkty Dodo Juice : uzupełnione oraz dwie nowości:
DawPi Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 Kiedy będzie czarny PlastiDip dostępny?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 1 Października 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 DawPi, Niestety na razie dostawca nie ma, liczę że będzie w ciągu 2 tygodni ale ręki uciąć nie dam, jak będę znał konkretny termin to poinformuję.
Tworek Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Mariusz to małe czerwone coś, od Dodo jest rewelacyjne, mam 3 szt. Dobrze wiedzieć, że masz ją na stanie, przy okazji wezmę jeszcze ze dwie
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 7 Października 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 7 Października 2012 Nowości których nie było w sklepie ale czekały spokojnie na magazynie
MM.MM Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Mariusz, wosk VP to brat bliźniak Bilt Hamber ?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 13 Października 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 MM.MM, Jeżeli pytasz o Finis Wax to nie, Finis Wax ma sporo carnauby a VP to moim zdaniem w dużej mierze Sealant, czuć to nawet w zapachu no i opakowania też się różnią. Oprócz wosku pojawiła się piana ANSF w opakowaniu 1L :
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 17 Października 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 Witam dzisiaj mam do zaprezentowania naprawdę fajny News : Znany QD w wersji 5L: Kolejny IronX-owy produkt: Nowy gracz w kategorii: aktywne piany: No i kolejna Pani powłoka:
szymon_k Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 ciekawe kto pierwszy zrobi jakiś teścik nowości
Devdill Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 Na to czekałem CAR CRAZY, mam pytanie, jak przedstawia się zapach w 5L baniakach AF QD? Dalej jest to wiśnia?
kubik Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 No i kolejna Pani powłoka Mam nadzieję,że do wiosny wyjdzie jakiś fajny test
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 18 Października 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Devdill, 5L nie wąchałem ale 500ml z nowej dostawy zapach już nie jest mocną wiśnią tylko hmm coś jakby jabłko z jakimś kwiatem. Kolejne News-y 3 nowe zapachy CS np:
szymon_k Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 chyba coś sobie kupię jednak dzisiaj
Devdill Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 CAR CRAZY, dzięki za informacje. W takim razie narazie skuszę się jedynie na wlepkę od AF Zamówienie 7916 już złożone i właśnie "robi" się przelew
KardaN_GaragE Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2012 Na stronie w nazwie nowej naklejki chyba wkradł się mały błąd...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 19 Października 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 19 Października 2012 KardaN_GaragE, Dziękuje za info [ Dodano: 19 Październik 2012, 23:32 ] Nie ma dnia bez NEWS-a Dojechały małe pady od Scholl-a oraz słynne :
Rekomendowane odpowiedzi