Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 kaskra1, Mówisz .... masz.... Już są dostępne Pojawiło się kilka nowych produktów od Gtechniq : Rewelacja do inspekcji i przygotowanie pod kwarc: EXO v2: M1:
Popo Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Witam Kiedy będzie: - Gąbka Urban Finishing, - Zymol leather conditioner, - Sonus leather cleaner, - Jakieś kosmetyki KochChemie, - Więcej testerów, zwłaszcza Poorboys. Pozdrawiam
Kama Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Czy jakaś inna płatność wchodzi w grę? Np. PayU ?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Popo, - Gąbka Urban Finishing, : po weekendzie - Zymol leather conditioner, : po weekendzie - Sonus leather cleaner, : na razie nie wiem - Jakieś kosmetyki KochChemie, : w kolejce do wystawienia czeka magic plastic care , wkrótce pewnie inne też się pojawią - Więcej testerów, zwłaszcza Poorboys. : w tej chwili to nie wiem Kama, ogólnie analizowałem temat typu PayU itp ale proces został zatrzymany z powodu ich prowizji, zadecydowałem że wolę dać dla klienta dodatkowy aplikator w gratisie do zamówienia niż płacić prowizję za przelewy... W nietypowych przelewach jest możliwość przez pay pall
Kama Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Kama, ogólnie analizowałem temat typu PayU itp ale proces został zatrzymany z powodu ich prowizji, zadecydowałem że wolę dać dla klienta dodatkowy aplikator w gratisie do zamówienia niż płacić prowizję za przelewy... W nietypowych przelewach jest możliwość przez pay pall Ok
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2013 W nasze progi pomału wkracza firma KOCHchemie : na razie ich kultowy produkt do tworzyw : Piszcie jakie inne produkty tego producenta was interesują
bienek Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Ja bym chętnie zobaczył pasty koch chemie
Gilotyn@ Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Crazy sorry za upierdliwość, kiedy zjadą w tym tygodniu pady Urbana snake żółty i Finishing 150mm tylko to mi wstrzymuje zamówienie
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 bienek, Gilotyn@, To ja przepraszam ale niestety przyszły tydzień bo Dystrybucja ma w tym tygodniu Urlop i nie chciałem zawracać im głowy Sprawdzę jutro rano czy nie mam przypadkiem jakiś ostatnich sztuk
Gilotyn@ Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 ok jak znajdziesz chwilkę to był bym wdzięczny. Przewracają się może gdzieś na magazynie
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Gilotyn@, ok Tymczasem zapowiadana nowość :
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 W ofercie pojawiły się dwie brakujące rękawice z Firmy GYEON. AB Black DYE: Kilka produktów z Scholl z serii Valeting np słynny Boost: Oraz ponownie w ofercie Luxury Fluffy: Kolejne nowości czekają na swoją kolej
coolman Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Nano Magic Plast Care już zakupione i wypróbowane, a na wiosnę spróbuję jakiegoś Zymolka
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Kolejna nowość to coś dla detailera a nie jego autka
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 19 Września 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 Kilka ciekawych produktów: Poszerzona oferta produktów Zymol m.in: Kilka fajnych fibr od LE m.in: I jeden z bardziej oczekiwanych NEWS-ów
GrzegorzLU Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2013 jeszcze mi powiedzcie ze ten iron x pachnia
propekMONTER Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2013 GrzegorzLU, tak, pachnie
Sparco Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2013 Od strego irona różni się tylko zapachem ?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 21 Września 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 21 Września 2013 GrzegorzLU, Tak "pachnie" napiszę tak : "nutkę" lemon-u : ma Sparco, Bezpośredniego porównania nie robiłem ale widziałem jeden test gdzie wyszło że trochę dłużej potrafi leżeć na lakierze
leszcz Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2013 Od strego irona różni się tylko zapachem ? Tu jest jakiś test porównawczy http://www.autogeekonline.net/forum/pro ... scent.html
dawid92 Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2013 Kiedy będzie dostępny tester FK 317?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 23 Września 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 23 Września 2013 dawid92, niestety na razie nie mam pojęcia...
Romekkk Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2013 Witam. Kiedy pojawi się 5l opakowanie nowego szamponu od Shinny Grage?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 25 Września 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 25 Września 2013 Romekkk, Na razie nie ma w hurtowni ale myślę że to kwestia tygodnia/ dwóch
Rekomendowane odpowiedzi