Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 kubik, Spider pewnie za jakieś 2 3 tygodnie, teraz czeka w kolejce spider honey czyli wersja polishing. Nowy wafel hmm bardzo zbliżony największe różnice to satynowe obszycie i kolor. Kolejny zastrzyk News-ów: "Never Ending Story" ....
Golek Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Witam Czym różnią się woski: 1. POORBOY'S WORLD NATTY'S WAX RED 2. POORBOY'S WORLD NATTY'S WAX NATURALNY WOSK 3. POORBOY'S WORLD NATTY'S WAX BLUE NATURALNY WOSK Chcę zastosować na nowej czarnej perle, chodzi mi o głęboki połysk no i wiadomo, jakaś ochrona. Czy może macie coś innego, lepszego?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Golek, Trochę nie temat na doradzanie o woskach ale ... teoretycznie największą głęnię daje REd potem Blue w praktyce są bardzo znikome różnice więc polecam albo red albo blue, różnice w zapachu, jakość aplikacja na tym samym poziomie , ogólnie bardzo przyjemne woski na lato , z innych ciekawych na lato to np testerki Dodo Mały News:
wkr Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Kiedy można się spodziewać Waszego firmowego BP 125 mm na gwint 14 ?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 wkr, Prawdopodobnie dopiero maj
W1Michal Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 zamówienie 9457 poszło, przelew poszedl
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Nie mogło być inaczej :
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zapraszam Kilka produktów z serii Meguiars 2013: Nowe kolory Plasti Lak w tym: Glossifier: bezbarwny nadający połysk innym kolorom:
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Mały news-ik: np:
dartzeel Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Mam pytanie, jest szansa na pojawienie się testerów PB Black Hole oraz SSR 3 i 1 w niedługim czasie?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 dartzeel, Zamawiamy ale często nie ma w hurtowni więc nie wiem kiedy będą
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 Gorąca majówka to i bardzo gorąca NOWOŚĆ :
atvmmz Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2013 CAR CRAZY, Właśnie zamówiłem Przetestujemy, ocenimy
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2013 atvmmz, będę czekał na jakieś zwrotne info jak idzie mycie
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Kolejny News: Kolejne czekają na chwile wolnego żeby je wstawić
czarekcw Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 Kiedy będą te produkty na stanie (lub 10cm)? http://showcarshine.pl/pady-i-bp/494-la ... -14cm.html http://showcarshine.pl/498-lake-country ... -14cm.html
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 czarekcw, chyba dopiero w czerwcu, nie ma teraz w hurtowni
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2013 Ponownie w ofercie produkty firmy URBAN !!! ponadto:
atvmmz Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 CAR CRAZY, Sorry, że tak długo ale nie chciałem pisać do póki sam nie użyłem. Nowość od Microfiber Madness. Zakup na pewno udany, rękawice mogę śmiało polecić więcej na ten temat napisałem w dziale Mycie karoserii - Wybór rękawicy do mycia. http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 141#383941. Pozdrawiam
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 atvmmz, Kolejny NEWS:
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Jak wspomniałem w innym temacie : Najsłynniejszy zapach w formie perełek 5 zapachów w formie "psikanej" np:
Maciej WTN Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Mariusz cos wiecej o tych zapachach? Jak z trwałością i intensywnością?
LoozaQ Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 CAR CRAZY, czy jest szansa w najbliższym czasie na Mothers Foaming All Wheel & Tire Cleaner 710ml (jakiś czas temu widziałem starą wersję u Ciebie ale się zbyła) oraz cleaner/glaze Prima AMIGO ??
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Maciej WTN, Na początku po psiknięciu bardzo intensywne jak to CS . Jeszcze nie wiem jak w aucie ale w łazience trwałością nie grzeszą, zbliżona do innych łazienkowych spray-i . Może w aucie jak wchłoną się w tapicerkę to będzie lepiej. LoozaQ, Mother jezlei będzie to za 2-3 tygodnie Prima jak będzie to koniec czerwca
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Kolejne ciekawe pady od Flexipads w dwóch średnicach np:
Rekomendowane odpowiedzi