Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 grabek246, Niestety chyba nie będzie to takie proste do momentu pojawienia się oficjalnej wersji detalicznej. Rozmawiałem z przedstawicielem, który zasięgnął info i stanowisko Sonax-a jest takie że nie puszczają tego do zwykłej sprzedaży ponieważ w którymś kraju ktoś miał problem z lakierem po net shield i kręci się jakaś sprawa. Przez to całe zamieszanie postanowili zrobić detaliczną wersję która ma się pojawić w sprzedaży.
bienek Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 To jeszcze raz zapytam jest jakaś szansa na pady do morki z jeansu z Flexi albo lepiej od Car pro w niedalekiej przyszłości?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 bienek, Tak, tylko na razie czekam aż uzupełnią w hurtowni , mam nadzieje że w lutym
bienek Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Jeszcze jedna sprawa. Nie myślałeś żeby robić np 3 lub 6 paki padów polerskich w trochę lepszej cenie niż każdy z osobna? Widzę, że w zachodnich sklepach często można tak kupić pady, u nas też by fajnie było jakby taka możliwość się pojawiła.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 bienek, Na pewno będą tak samo jak zestawy gotowe razem z polerką, wszystko czeka na wstawienie Mały NEWS: i kilka innych ...
bienek Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 Akurat polerkę zakupiłem, ale w koszyku u Ciebie czeka spore zamówienie i w tym bardzo dużo padów, dlatego jakby były takie zestawy samych padów i padów + polerka było by super. Szczególnie lake country mnie zainteresowały
Swoop Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Mariusz, spodziewasz się białego PlastiDipa?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 Swoop, Będzie ale pewnie pierwsza połowa marca
Swoop Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 CAR CRAZY, no to lipa. Jak dam radę to poczekam bo jeszcze trochę zakupów w planach
Luppus Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 Witam Panie Mariuszu kiedy można się spodziewać: - MEGUIARS ALL PUPROSE CLEANER PLUS 3,8L - PRZYJEMNY ZAPACH, KONCENTRAT - SHOWCARSHINE ATOMIZER DO BUTELKI 250ML Pozdrawiam Piotrek
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 Swoop są delikatne szanse że będzie wcześniej Luppus, APC powinno być w przyszłym tygodniu atomizery czekam ale czy będą w lutym to nie wiem
Swoop Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 Swoop są delikatne szanse że będzie wcześniej a planujesz Plastilaka? Chodzą pogłoski, że trochę lepszy i deko tańszy będzie w nowej odsłonie niz PD Choć mam nadzieję, że to nie info z cyklu: "każdy swoje chwali"
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 Swoop, pewnie tak ale....... na razie producent ma jakieś problemy i braki, czas pokaże
Swoop Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 producent ma jakieś problemy i braki, czas pokaże podobno mają być na przełomie luty/marzec... tak czy tak czekam na info dzieki
demo74 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 CAR CRAZY, Kiedy będzie dostępna Magifoam 5l, a i czy jeszcze będziesz mieć w ofercie Sonaxa Xtreme Brillant Shine Detailer 5l ?
Fancivi Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 Sonaxa Xtreme Brillant Shine Detailer 5l bedzie w next tygodniu
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2013 demo74, Magi będzie wtorek/środa. Sonax w tym tygodniu ale w jaki dzień to
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2013 Uzupełniliśmy sporo braków i do tego z nowości : Zapraszam
marszo Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 Kiedy będzie dostępny czarny plastidip?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 marszo, z plastidipem ciężko, ale niedługo powinien być tańszy (o takie samej jakości) zamiennik
marszo Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 A można jakoś to ubrać w ramy czasowe? Za tydzień, za miesiąc, za pół roku? Nie śpieszy mi się, aż tak bardzo
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 marszo, przy dobrych wiatrach w przyszłym tygodniu przy gorszych za ok 14dni, czyli nie jest tak źle
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 Kilka oczekiwanych NOWOŚCI: np: Kolejne ustawione w kolejce ...
kubik Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 Mariuszu,kiedy można się spodziewać dużego Spidera-a z Scholla? Ten nowy wafel od Profi Polish wart grzechu?
Rekomendowane odpowiedzi